Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået installeret en Flow 3, og jeg er virkelig positivt overrasket. Det er super lækkert at have kogende vand direkte fra hanen det gør hverdagen markant nemmere. Kvaliteten er solid, og det hele... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Uden tvivl det bedste køb jeg har lavet længe. Virkelig en opgradering fra det ikea skrammel man køber nu om dage

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha
  2. Loja de artigos domésticos
  3. Remodelador de cozinhas
  4. Loja de materiais para canalização

Escrito pela empresa

Vi hos FLOW arbejder med tekniske ideér og designløsninger og udvikler derudfra vandhaner. Målet har altid været at få funktionalitet og æstetikken til at spille sammen. Dette koger vi så ned til en Alt-i-én Vandhane. Historien bag FLOW startede med en simpel undren? Ærligt talt, hvorfor skal koge/køle vandhaner være så dyre? Og hvorfor mangler der en række essentielle funktioner og justerings muligheder, for sådan at gøre produktet rigtig fedt? Derfor synes vi det kunne være spændende at stikke lidt til alt det her mærke snobberi i branchen og skabe FLOW. En Alt-i-én Vandhane hvor alle kan være med. Det betyder ikke vi på noget tidspunkt gider at gå på kompromis med kvaliteten eller sikkertheden. Vi vil bare gerne give muligheden for at tilbyde et nytænkende og anderledes produkt med gennemprøvet teknologi. Vi ville skabe noget, der faktisk gjorde hverdagen nemmere hos børnefamilierne, hvor tid er en knap ressource. Og hvor en Alt-i-én Vandhane ikke behøvede at koste 20-30% af hele køkkenets pris. Resultatet blev FLOW. Funktionsrig, driftsikker og energivenlig. Vi er drevet af passion omkring sans for detaljen og teknologi. Det betyder vores produkter har gennemgået en grundig udvikling, med utallige test af forskellige løsninger. Altsammen for at finde frem til det bedste tekniske løsning med fokus på lang holdbarhed.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Smuk vandhane til god pris

Jeg er utrolig glad for min Flow 5 vandhane og den flotte finish den har.
Prisen på en Flow vandhane er utrolig skarp sammenlignet med andre på markedet. Hjemmesiden fungerer professionelt. En positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale. Mange tak herfra.

2 de fevereiro de 2026

Fantastisk service

Fantastisk service, flotte produkter - hurtig og effektiv levering. Meget venlige og hjælpsomme. Gode priser og ordentligt grej. Alt helt perfekt.

5 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Premium produkt som holder 100%!

Premium produkt som holder 100%!

Har lige handlet og installeret en Flow 5.

Jeg er meget positivt overrasket over den høje kvalitet og finish som er gennemgående i alle produktets elementer - ikke kun selve vandhanen, men også de fittings og beholdere som er den del af løsningen som du ikke ser under køkkenvasken.

Elegant og stilfuldt design og intuitiv betjening som er let at finde ud af.

En stor upgrade til vores køkken som klart kan anbefales.

Flow 5 er en super god investering til husholdningen.

En klar anbefaling herfra

21 de janeiro de 2026

Hej Nicolai,

Tak for den sygt fede feedback på FLOW 5, virkelig værdsat! - Hvor er det fedt at høre at du ligger mærke til alle de små detaljer! Det gør det hele produktudviklings fasen, mere værd for os.

Malthe // FLOW 💙

The Flow holder 100!

The Flow holder 100!
Jeg har lige fået installeret FLOW 5 og det fungerer kanon godt. Jeg er mega glad for mit valg!

22 de janeiro de 2026

Hej Thomas!

Tak for den fede feedback på FLOW 5, virkelig værdsat! - Hvor er det fedt at høre at du havde en god oplevelse! 🙌

En æstetisk vandhane

Har købt Flow 5 der indeholder alle funktioner, blandt andet kogt vand, køligt vand, vand med brus og meget mere. Der er tænkt over de små detaljer i designet, heriblandt børnesikring i forhold til kogt vand, indstilling for mængden af kulsyre i vandet med brus mm. Flow 5 optimerer tiden i køkkenet og gør hverdagen nemmere.

21 de janeiro de 2026

Hej Henrik!

Tak for god feedback omkring detaljerne på FLOW 5, virkelig værdsat! - Hvor er det fedt at høre at du havde en god oplevelse! 🙌

Køkkenhjælp

Flow 5 gør madlavningen mere effektiv. Der kan tappes kogende vand direkte fra hanen til forskellige gøremål i løbet af dagen. Derudover har den en masse andre funktioner bl.a. kan den lave filtreret vand og vand med brus.
Den kommer i et flot stifuldt design, som passer til ethvert køkken.

19 de janeiro de 2026

Hej,

Tak!
Vi er glade for at høre, at du synes om produktet og at det kan hjælpe med madlavningen og andre gøremål. Tak for de fine ord omkring designet også!

Intet at klage over

Bestilte en vandhane da den gamle Quooka var stoppet med at virke. Helt fin oplevelse her, intet at klage over 👍

16 de novembro de 2025

Hej Tobias,

Tak!
Vi er glade for at høre, at du synes om produktet.

Super lækker vandhane

Super lækker vandhane! I elegant design ☺️
Stor anbefaling!

15 de dezembro de 2025

Hej Mads

Lækkert design

Lækkert design og høj kvalitet til en fair pris - har gjort hverdagen 100 gange lettere! Varm anbefaling herfra

11 de dezembro de 2025

Det er godt.

11 de dezembro de 2025

Hej Alex,

Tak!
Vi er glade for at høre, at du synes om produktet.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, samt super brugervenlig hjemmeside

9 de dezembro de 2025

Hej Patrick,

Tak for feedback

Flow 3

Jeg købte en flow 3 på hjemmesiden, efter anbefaling og var lidt skeptisk omkring prisen og at den nu kunne samme som lign. Produkter fra konkurrenter- men der må jeg bare sige, absolut godkendt! Kvaliteten er i top, og jeg er så glad for både dens funktionalitet og dens design der passer ind i mit køkken!

6 de dezembro de 2025

Hej Konrad,

Godt at høre FLOW kan gøre en forskel! 🙌

Classificada 4 em 5 estrelas

Uden tvivl det bedste køb jeg har lavet…

1 de dezembro de 2025

Hej William,

Tusind tak for den anmeldelse! 🙌
Vi er glade for at høre, at du synes om produktet. Det betyder meget for os!

Virkelig glad for min nye FLOW 3

Virkelig glad for min nye FLOW 3! Alt fra bestilling til levering gik bare smooth. Hjemmesiden var nem at finde rundt på, og kundeservicen var mega hjælpsom.
Vandhanen fungerer perfekt, og det er seriøst en gamechanger i hverdagen. Kan helt klart anbefales!

3 de dezembro de 2025

Hej Alexander,

Tusind tak for den fine anmeldelse! 🙌
Vi er rigtig glade for at høre, at I synes om produktet og har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os!

Er super glad for vores nye FLOW 3

Er super glad for vores nye FLOW 3. Kan stærkt anbefale den! Super service, og dejlig simpel hjemmeside. Så fedt at kunne få erstattet ens elkedel også! 🙏

3 de novembro de 2025

Hej Mikkel!

Tak for den fede feedback, virkelig værdsat! - Hvor er det fedt at høre at du havde en god oplevelse! 🙌

Virkelig glad for min flow 5

Virkelig glad for min flow 5! Alt virker perfekt som det skal. Det tydeligt den er af nogle materialer af høj kvalitet. Hurtig og nem levering. Godt alternativ til de meget dyre løsninger derude, og ærligt så er flow modellerne flottere at se på

28 de novembro de 2025

Hej Peter
Tak for feedback, virkelig værdsat.
Godt at høre det kan gøre en forskel! 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er meget glade for vores løsning fra…

Vi er meget glade for vores løsning fra The Flow. Den ser elegant ud på køkkenbordet, og det gør en stor forskel i hverdagen at have både filtreret og kogende vand i én stilren hane. Professionel service og et produkt, der lever helt op til forventningerne!

27 de novembro de 2025

Hej Amalie 👋

Mega fedt at høre – tusind tak for rosen!
Det betyder noget!

De bedste hilsner

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt! Nemt at tilgå via hjemmesiden og hurtig kundeservice, hvis der skulle opstå problemer. Havde spørgsmål vedrørende min vandhane, blev hurtigt ringet op og fik svar på det hele. Vil klart anbefale dette til andre.

27 de novembro de 2025

Hej Clara!
Malthe // The Flow 💙

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais