Har modtaget broderi bogen - men 2 istedet for 1? Lige lidt hjælper det - da det er noget lort . Sytråde istedet for broderi . Dårlig kvalitet og jeg er sikker på det kommer fra temu eller shein... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har fået min ordre i dag - det tog ca 2 mdr og 10 mailkorrespondancer 🙂 Produktet er ikke som på billedet på deres hjemmeside.
Kinesisk firma og dårlig kvalitet
Jeg bestilte broderi- og akvarel sæt i den tro at det var et svensk firma. Først hører jeg intet om levering og da jeg endelig høre noget viser det sig at de sender fra et firma der hedder Yanwen.. altså er broderibogen et dærkfirma. Hvis jeg ville bestille kinesiske vare så havde jeg valgt temu i første omgang. Super dårlig kvalitet og lige til at smide ud. Brug ikke denne hjemmeside!
Temu / Shein
Har modtaget broderi bogen - men 2 istedet for 1?
Lige lidt hjælper det - da det er noget lort .
Sytråde istedet for broderi .
Dårlig kvalitet og jeg er sikker på det kommer fra temu eller shein.
Der kan man få det for f.eks. 50 kr istedet for 299.
Fupfirma!!
Fupfirma!!
Trukket pengene for 2 akvarel malebøger og aldrig modtaget mine varer.
Scam
Scam. Køb ikke noget på den side!!! Pengene er trukket og jeg har ikke modtaget mine varer. En eller anden chat robot svarer næsten det samme, lige meget hvad man skriver til den.
Fup fup fup
Fup fup fup. Køb ikke på denne side, du får ALDRIG dine penge igen.
FUP!
FUP - kan kun opfordre til at ANMELDE siden på Facebook af samme navn. Find de tre prikker i højre side og tryk ANMELD. Rapporter dermed til Facebook og anmeld til politiet. Det har jeg gjort. Selvom politiet som sagt ikke kan undersøge afsenderradresse i udlandet - bliver det stadig registreret under forskning i Særlig Kriminalitet. Svindlere.
Jeg har bestilt to akvarelmalebøger i…
Jeg har bestilt to akvarelmalebøger i januar. Pengene er trukket, men bøgerne er ikke leveret. Scam- lad være med at bestille noget her!
Jeg bestilte i januar og har ikke…
Jeg bestilte i januar og har ikke modtage noget. Pengene hævet i januar
Køb ikke hos dem
Køb ikke hos dem. Jeg bestillet i januar, de hævet pengene med det samme, har skrevet mail frem og tilbage med dem. Får det samme standard svar. Har ikke modtaget nogen fra dem. HOLD JER LANG VÆK. Vil helst give 0 stjerner.
Fik kun halvdelen af det bestilte og…
Fik kun halvdelen af det bestilte og betalte…. Kæmper stadig for at få mine penge retur…..på 24 mails frem og tilbage, og altid med beskeden om …. Vi forstår din frustration og lavet din sag som haster.
Haster min bare r….
Totalt useriøst firma
Har ikke modtaget min bestilling
Har ikke modtaget min bestilling - bestilt i februar - nu har vi april
ADVARSEL mod handel på Broderibogen.dk
Jeg vil gerne advare mod handel på denne hjemmeside.
Allerede i januar købte jeg et akvarel-startsæt (de sælger nemlig flere ting). Jeg fik aldrig en bekræftelse eller kvittering på mit køb. Her 2,5 måneder senere har jeg endnu ikke modtaget varen.
Jeg er dog jævnligt i kontakt med dem, da jeg vil have mine penge tilbage. Men det er jo let for dem at forhale sagen, fordi de hele tiden beder om et ordrenummer (hvilket man jo godt kan forstå). Men fordi jeg aldrig fik en kvittering, har jeg jo ikke et!
Jeg har dog bevis på, at de har trukket penge fra min konto, og det har jeg også sendt til dem. Det har de også anerkendt som en validt.
Jeg modtager mange mails fra dem. De svinger mellem at beklage og erkende deres fejl og at bede mig om at finde et ordrenummer frem. Det er tydeligt, at de bruger en form for udtrætningsstrategi…
Den ene dag: “Undskyld, vi overfører med det samme, og vi holder tæt øje med sagen. Vi kan sagtens se at du ikke har modtaget en mail fra os.”
Den anden dag: “Tak for modtagelsen af din mail. Vi videresender den og sørger for at udbedre skaden. Du får højeste prioritet.”
Den tredje dag: “Okay, vi overfører! Vi skal bare lige have dit ordrenummer!”
Den fjerde dag: “ Når ja det er rigtigt. Vi sender din mail afsted og giver den højeste prioritet.”
Jeg vil advare mod at handle med dem. De er ikke troværdige. Det er ganske enkelt fup og fusk.
Fup du får ikke din vare
Jeg fik aldrig min bestilling og trods mail henvendelser ingen respons.
Burde kunne give nul stjerner
Burde kunne give nul stjerner. Som flere andre skriver er pengene hævet, men har ikke fået varen efter 3 mdr. Fup firma!
Har nu venter over 2 mdr og ikke set…
Har nu venter over 2 mdr og ikke set skyggen af de bøger mv. jeg har bestilt - så lad være med at hoppe på deres fine fb-reklamer - og pengene er trukket med det samme
Kina skidt
Kina skidt. Troede det var en svensk hjemmeside og bestilte akvarelsæt. Pengene blev trukket øjeblikkeligt og varerne kom da også ca 2 mdr senere. Sikke en skuffelse. Det var overhovedet ikke som vist på billederne. Det er nærmest en malebog til børn, bortset fra, at udstyret til børn er en bedre kvalitet og akvarelmalingen er utrolig dårlig kvalitet. Lad være med, at købe her
Hold dig væk fra broderibogen
Du skal ikke handle ved dem!
Jeg bestilte og betalte 10/1-26 den her super fine broderibog med udstyr. Pengene blev trukket meget hurtigt men jeg har ikke set skyggen af varen eller mine penge.
Jeg har kontaktet deres kundeservice flere gange og spurgt efter mine vare - svaret var der var travlt.
Jeg har i mere end en måned nu forsøgt at få mine penge retur!
Hver eneste korrespondance sker med en ny inkompetent medarbejder.
Du skal ikke handle hos det svindelfirma
Bestilte for 2 mdr
Bestilte for 2 mdr. siden. Betaling er trukket, menhar ikke modtaget noget.
Alle mail svar er AI genereret
Alle mail svar er AI genereret. Kan kun anbefale de kunder der har købt en vare og fået hævet beløbet om straks, at lave en indsigelse via deres netbank. Dermed kan beløbet refunderes.
Hold dig langt væk fra Broderibogen.dk.
Hold dig langt væk fra Broderibogen.dk.
Jeg bestilte mine varer d. 5 feb. 26 og d. 6. feb. 26 hævede de mine penge.
D. 10. marts 26 kunne jeg hente min pakke på pakkeshoppen, MEN kvaliteten af de sendte materialer er under al kritik. Jeg har givet 300,- kr for en bog med akvarelfarver og den har en værdi for MAX 25,- kr.
Aldrig har jeg følt mig så snydt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.