Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lige det her firma vil jeg virkelig gerne anmelde! Og kunne jeg give dem 100 stjerner, så gjorde jeg det. De har opfundet verdens bedste koncept, både hvis du er stresset og/eller trænger til kreativi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte varer og fik fri fragt. Ville gerne bestille flere varer, og skrev til Selvtid og spurgte, om de kunne slå to bestillinger sammen, så jeg fik fri fragt på begge bestillinger. De... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pt har jeg kun ros til jer! Skriver man, får man hurtigt svar, indpakning på månedens pakke er altid nydelig og indbydende, indholdet spændende og udfordrende. Har nu købt syv eller otte kasser me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies

Escrito pela empresa

Selvtid er til dig der drømmer om at være kreativ og udforske akvarelmalingens fantastiske univers! Vi har gjort det både nemt og sjovt for dig at starte din kreative rejse. Selvtid sælger hovedsageligt alt-i-en bokse, hvor du hver måned modtager alt du skal bruge til at male med akvarelmaling. Hver boks indeholder et fire fantastiske projekter, alle materialer samt trykte- og videoguides til projekterne.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Utroligt god service 🤩

Utroligt god service og meget hurtig levering 😊 Under bestilling lavede jeg en fejl, jeg skrev straks en e-mail til dem og efter kun 5 min havde jeg svar og problemet var løst. De var ekstremt venlige og imødekommende. Kort tid efter blev pakken sendt og dagen efter ankom den allerede.
Jeg modtog den fineste pakke med lækre produkter, alt var som det skulle være og jeg glæder mig meget til at komme igang 🖌️🎨🌸

19 de março de 2026

God service og tone

God service og tone. Fik, uden at bede om det, refundering for et produkt med fejl. Gjorde blot opmærksom på det, da jeg ikke orkede returnering mm.

4 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt fra selvtid et par…

Jeg har bestilt fra selvtid et par gange nu og jeg er mere en 5 stjerners tilfreds! De har et enormt udvalg og en super god og hurtig service!
Så kæmpe anbefaling her fra. (Og så kan jeg da også lige anbefale at man følger dem på Instagram, hvor de virker er gode til at inspirere og vise deres produkter)

28 de janeiro de 2026

Kan varmt anbefales 😁

Jeg har et digitalt abonnement, men ind imellem køber jeg nogle af deres lækre materialer. Jeg får altid en fin service og pakker ankommer hurtigt og sikkert. Denne gang havde de søde piger glemt en enkelt lille ting. Jeg skrev en mail, og inden for ganske kort tid fik jeg svar og en mail på en ny forsendelse - super god service

14 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Personlig betjening og hurtig levering

Jeg bestilte varer og fik fri fragt.

De svarede med det samme, og jeg fik en rabatkode, så jeg ikke skulle betale fragt for de ekstra varer. Alt blev leveret samtidig, og dagen efter bestillingen. Sådan service sker ikke ved handel hos de store i branchen.

Jeg vil gerne anbefale dette sted.

1 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Selvtid har trukket pengene for min…

Selvtid har trukket pengene for min bestilling, fra min konto, dagen efter min bestilling. Siden har jeg ikke hørt fra dem, udover spam og reklamer. 8 dage senere har jeg hverken fået besked om levering eller modtaget pakken. Jeg håber da, at mine varer dukker op. Andre firmaer trækker først pengene, når de afsender varen.

6 de dezembro de 2025
logótipo da Selvtid

Resposta da Selvtid

Hej Christina!
Jeg har lige slået din ordre op og kan se, at det skyldes, at du har bestilt ‘Linoleumstryk Intro boksen’, der er en forudbestillingsvarer. Så den bliver først sendt afsted i næste uge. Vi har prøvet at gøre det tydeligt ved både at skrive det på varebilledet og med fed tekst som det øverste på varens tekst. Men jeg beklager meget, hvis det stadigvæk ikke står tydeligt nok klar. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@selvtid.dk, hvis der er noget du er i tvivl om mht. en ordre, der svarer vi for det meste inde for en hverdag 😊

Jeg har været medlem i næsten 2 år

Jeg har været medlem i næsten 2 år, og det bliver bare bedre og bedre. Selvtid er fuldstændig fantastisk. Service, den månedlige boks, hjemmeside - alt spiller bare. Der er aldrig problemer, og hvis man har et spørgsmål, så er der svar inden for kort tid. Jeg er gået fra ikke at kunne male til at være hobby-kunstner. Jeg føler faktisk, at jeg har fået en bedre hverdag. Og det er 'bare' pga. en månedlig boks. Selvtid gør sig umage, og det mærkes🙏

30 de outubro de 2025

Kan kun varmt anbefales

Kan kun varmt anbefales, både når man blot ønsker at købe grej og farver med gode priser og hurtig levering med billig/gratis fragt afhængig af hvor meget man køber, elsker at være abonnent - været dette siden marts 25, det er nemt, gode materialer, fantastiske videoguides med småsnak om andet end maleprocessen, så det hele bliver lidt hyggeligere og kan klart anbefales. Køb hellere idag end i morgen, jeg har i hvert fald ikke fortrudt det.

29 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Overpriser

Virksomhedens kunder burde virkelig være opmærksomme på, at de selv kan købe mange af virksomhedens produkter billigere andre steder.
Selvtid sælger produkter til overpriser. Tag nu fx deres støbeforme.
Hvorfor? Fordi de har haft 10 minutters taletid på tv?

30 de julho de 2025
logótipo da Selvtid

Resposta da Selvtid

Hej Anonyme bruger!
Vi er meget konkurrencedygtige på vores produkter og har også nogle af de billigste priser indenfor mange af især vores akvarel brands. Og med produkter som støbefarver osv. er vi de billigste medmindre man køber ind til meget store mængder. Det er selvfølgelig ikke med alt, hvor vi kan være billigst, da virsomheder har forskellige aftaler med producenter, men vi gør vores bedste for at have gode priser.

Men lige forme kan vi desværre ikke konkurrere med Temu og andre kinesiske shops, da vi handler ind på nogle andre vilkår.

Ha' en rigtig god dag!
Mh Helena

Selvtid førte til fernisering

Jeg havde aldrig tænkt, at jeg skulle male. Jeg var virkelig ikke god til det. For sjov begyndte jeg at abonnere på Selvtid i 2022. Det gik jo faktisk meget godt 😊
Det har ført til, at jeg har taget flere kurser og her i 2025 har afholdt min første fernisering med store lærreder malet med akryl i en kirke fyldt med mange besøgende. Det var aldrig sket, hvis det ikke var for min malestart med Selvtid. Så jeg skriver her for at sige tak 🙏

1 de julho de 2025

Kun ros til Selvtid

Er så begejstret for Selvtids koncept. Tak for at have lært mig at male med akvarelfarve på en skøn måde i mit eget tempo med god underholdning fra jeres videoer.

16 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker Selvtid for deres glæde med at…

Elsker Selvtid for deres glæde med at lære og dele deres kreativitet. De mest smilende, glade og dygtige kvinder. Jeg har sjældent tid og overskud, men når jeg har gjort klar til at male og hørebøfferne i ørerne, så jeg kan høre deres lære, så forsvinder jeg ind i en verden hvor der er ro og overskud. Bliver positivt overrasket hver gang over mit resultat. Kan klart anbefale Selvtid til alle som har lyst til at lære at være kreative, om det være sig maling, støbning, linoliumstryk eller andet. De har det hele :)

5 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service og hurtig levering

Jeg har været abonnement i 1 år nu og før det handlede jeg også ved Selvtid. Jeg får altid den bedste service og de er meget søde og hurtige til at svare på spørgsmål og hjælpe. Jeg kan kun anbefale at handle kreaprodukter hos Selvtid 😊

1 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Stor anbefaling fra mig

Har været abonnement i Selvtid næsten fra start, primært i akvarel-verdenen.Hjælper mig virkelig med at komme fra hovedet ned i kroppen, når jeg pga.stresssymptomer har brug for en pause.
Altid fin,positiv og hurtig behandling og svar.Og man kan jo svitse mellem at få abonnementkasserne tilsendt og være med “ kun” online, det er super, når man som jeg har fået opbygget et lager af halfpants😜👩🏼‍🎨stor anbefaling fra mig.

4 de junho de 2025

Fantastiske produkter og univers

Fantastiske produkter og univers! Sofie og Helena er så behagelige og hyggelige i deres videoer, og er altid super grundige med at instruere.
Der er super kundeservice og hurtige leveringer på deres produkter.
Kan kun anbefale virksomheden

1 de junho de 2025

Selvtid

De er altid super søde til at hjælpe, hvis der er noget man er i tvivl om eller har brug for hjælp til. Jeg fik for nylig et gavekort jeg gerne ville bruge på en boks, jeg gerne ville have sendt med en abonnements boks, der skrev jeg til dem og så blev det lynhurtigt ordnet. Jeg er stor fan af deres abonnements bokse og at man kan lave projekterne når man vil.

20 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Selvtid er en dejlige forretning

Selvtid har dejlige kreative hobby produkter af god kvalitet. I deres boxe får man alt hvad man har brug for og alt sendes hurtigt i en lækker box.
Jeg modtog en box en enkelt gang hvor der manglede et par produkter. Jeg sendte en mail til Selvtid med det samme. De svarede efter 30 minutter og sendte med det samme en ny box som jeg modtog dagen efter. Det er god service og god stil.

3 de junho de 2025

Jeg elsker Selvtid

Jeg elsker Selvtid. Jeg kan bedre finde tid til mig selv og på sammen tid lærer jeg at male. Det bliver til noget flot, som jeg giver til mig selv eller gaver/kort til dem jeg holder af. Jeg stopper aldrig!

3 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais