Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevlig förpackad leverans samt känsla för kunden. Tog tid med leveransen men när jag gick in och kollade på hemsidan så hade jag missat att det redan vid beställningen stod att det skulle vara... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

HEJ! JAG HETER BIRGITTA OCH ÄR DÖV(DET ÄR INTE SÅ KONSTIGT MED DÖVA O HÖRSELSKADE KAN BRODERA,SYMASKIN,VIRKA OCH STICKA,SNICKRA,MÅLA TAVLOR OCH KAN LAGA MOTOR BILAR) JAG FICK BRODERA SÖTA KATT POSTPAK... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde 27 november, inte fått orderbekräftelse eller några svar på de mail jag skickat angående min order. Får inte kontakt med butiken och inga varor

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevlig och personlig shop med bra sortiment. Allt man behöver för broderiet finns. Broderimönstren är inte alltid så roliga, jämfört med vad man hittar i London och Paris men klart bäst i Sver... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Educação e formação

Informação fornecida por diversas fontes externas

Broderishoppen.se är privatägt och drivs av Sara Gillevi och är Kungsbacka-baserat företag sedan 2007. Vår idé är att erbjuda prisvärda och högkvalitativa broderier samt tillbehör från flera stora märken under ett och samma tak. Vår vision är att erbjuda dig produkter direkt från välkända leverantörer. Vi arbetar med direktinköp och kan därför driva Sveriges mest prisvärda brodeributik på nätet. Alla varor postas av oss på önskat datum och levereras av Posten några dagar senare. För att försäkra oss om att vi kan skicka ut varorna enligt önskemål håller vi eget lager. Om en vara tillfälligt tar slut blockeras beställningsmöjligheten för denna i butiken. På så sätt slipper kunden vänta på restnoterade varor, och kan istället känna sig säker på att det han/hon har beställt faktiskt skickas ut på önskat datum!

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

435 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Har liknande problem som en annan…

Har liknande problem som en annan omdömeslämnare här.
Vet inte hur många gånger det senaste halvåret jag sökt Broderishoppen utan svar.
De svarar inte på mail vilket är jättetråkigt. Har frågor kring en order som inte var komplett (saknades garn i ett broderi-kit) och har frågor gällande ev ny beställning. Även om det gäller sjukdom, semester eller något annat har de haft gott om tid att besvara mail. Har inte ens fått svar på mail som skickades i början av sommaren. Har varit en nöjd kund sedan länge...men vad har hänt? Vet inte om jag vågar beställa något mera. Bara man kunde få ett svar så man på något vis får veta om de läst eller ens fått mailen. Om detta sker kommer jag ge /uppdatera mitt omdöme om Broderishoppen till ett bättre betyg för jag har alltid tyckt om att handla härifrån då det varit bra service och snabb leverans på det jag beställt.

13 de dezembro de 2021
Opinião espontânea

Ej fått mina varor

Får inte kontakt med butiken och inga varor

10 de dezembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.