Leia as opiniões dos outros
Vi havde nogle hyggelige timer med Oliver, som formåede at få os i mål til trods for forskel i vores niveauer. Vi endte med at danse en smuk brudevals. De største anbefalinger herfra!
Nr. 11 i verden!!! Vi kunne ikke have ønsket os en bedre danseunderviser end Oliver. Han lærte min bedre halvdel og mig at danse brudevals med et twist på en både sjov, spændende og professionel må... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Escola de Dança
- também em
- Clube de dança
- Loja de artigos para casamento
- Professor de dança de salão
- Salão de dança
- Serviços para casamento
Escrito pela empresa
Brudevalsundervisning i København og Aarhus. Over 800 par har lært brudevalsen hos os siden 2016. Lær den på 90 minutter med tryghedsgaranti — også selvom I aldrig har danset før. Book på brudevals.dk.
Informações de contacto
Dinamarca
- brudevals.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
Dygtig instruktør
De største anbefalinger herfra!
Highly recommended
I can highly recommend Brudevals.dk if you're thinking about learning the dance for your wedding. Our teacher, Oliver, was very accommodating and was able to find time for us at very short notice. He took us from zero to being able to dance the full brudevals in one lesson the day before our wedding. Oliver is very professional, and created a relaxed environment for us to learn in. Moreover the lesson itself was a lot of fun, and we wouldn't hesitate to go back for further dance lessons.
If you are in doubt about learning the dance for your wedding, I would encourage you to go for it and learn through Brudevals.dk. We are very happy we did.
Super sjov oplevelse før brylluppet 🙏🏼…
Super sjov oplevelse før brylluppet 🙏🏼 Lektionen blev tilpasset vores niveau og samtidig tilført en lille smule humor.
Stor anbefaling herfra!
Fantastisk oplevelse!
Oliver er virkelig en dygtig danselærer! Min forlovede og jeg var lidt nervøse for hvordan vi skulle gå til brudevalsen, men Oliver fik nedbrudt alle vores bekymringer og gjorde det virkelig sjovt. Helt klart et af højdepunkterne i bryllupsforberedelsen, som varmt kan anbefales :-)
Super oplevelse
Oliver var virkelig god til at lære fra sig og gjorde hele oplevelsen super sjov. Vi føler os godt klædt på nu.
En klar anbefaling til brudevals
Vi havde en fantastisk oplevelse med Oliver, som lynhurtigt fangede vores niveau og tilpassede undervisningen derefter. Han var virkelig pædagogisk og formåede på en lektion at gøre os sikre på, at vi sagtens kan klare brudevalsen til vores bryllup.
Vi vil anbefale Oliver til alle!
En oplevelse der kun kan anbefales
En oplevelse der kun kan anbefales.
Oliver var på alle måder imødekommende, dygtig og meget kompetent til at lære fra sig, samtidig med at der var plads til at grine. Han gjorde det umulige og formåede at lærer os valsen på knap to timer - temmelig imponerende må vi sige.
Kunne vi give flere stjerner ville vi gøre det
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nr. 11 i verden!!!
Nr. 11 i verden!!!
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre danseunderviser end Oliver. Han lærte min bedre halvdel og mig at danse brudevals med et twist på en både sjov, spændende og professionel måde. Forløbet var en fantastisk oplevelse, og det har givet os mod på at fortsætte med dansen. Jeg er langt fra en naturlig danser, så det siger virkelig noget om kvaliteten af undervisningen.
Fantastisk!
Kun ros herfra
Kun ros herfra. Vi havde fornøjelsen af Oliver som underviser. Oliver var behagelig, underholdende, og meget dygtig. Vi følte os taget godt imod, og trygge ved hele undervisningen.
Vi vil til enhver tid anbefale andre at benytte ham som underviser.
Super god oplevelse
Søde imødekommende underviser Aida, greb os og lyttede til os. Det var nogle rigtig gode, sjove og hyggelige timer - og ja! vi lærte at danse
Vores varmeste anbefaling ⭐️
Det var en fornøjelse at blive undervist i brudevals af Oliver. Han er en utrolig dygtig danselærer, som formåede at gøre undervisningen både sjov, tryg og lærerig. Vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem og kan varmt anbefale Oliver.
Perfekt brudevals til den store dag
Med humor, professionalisme, tillid og tryghed blev vi forvandlet fra rookies til dansende i brudevalsen med tvist, til stor glæde for os selv og vores gæster. Kan varmt anbefale Oliver som underviser i brudevals og dans i øvrigt. Han har en skøn tilgang og spotter hurtigt de forskellige læringsstile vi har. Vi dansede en perfekt brudevals på vores store dag. Af hjertet tak Oliver 🙏🏼🩷
Utroligt professionel, sjov og inspirerende privatundervisning i brudevals 🙏
Utroligt professionel, sjov og inspirerende privatundervisning i brudevals 🙏 På bare 1,5 time lærte vi brudevalsen - selvom min kommende mand var ret skeptisk fra start 😅 Kæmpe anbefaling herfra 🥰
Rigtig god oplevelse hos Oliver fra brudevals.dk
Rigtig god oplevelse hos Oliver fra Brudevals.dk! Fra den første telefonsamtale, til vi gik fra vores sidste brudevalstræning, har alt været utrolig professionelt.
Jeg gik ind i forløbet med en frygt for, om jeg overhovedet kunne lære at danse. Jeg havde stadig minder fra de sene år i folkeskolen, hvor jeg absolut var den dårligste til at danse. Derfor var mine forventninger ikke ligefrem skyhøje.
Men med grundig vejledning, masser af humor og samtidig en seriøs tilgang lykkedes det Oliver at få os fra ikke at kunne noget som helst til faktisk at føle os helt komfortable med at danse foran et stort publikum.
Så hvis jeg kan lære at danse, kan I også! Og jeg er helt sikker på, at Oliver kan lære jer det.
Kæmpe anbefaling herfra! 👏
Vi havde et virkelig godt forløb
Vi havde et virkelig godt forløb med lektioner i brudevals. Det var rigtig sjovt, vi lærte meget og vi fik en super fin koreografi, der passede til vores niveau.
Absolutely fabulous experience
Oliver is an absolutely fabulous teacher. My fiancé and I had the pleasure to spend 3 hours with him where he prepared us for our big day in Italy on July 30th. He is an extremely patient, competent and funny teacher. We felt in really good hands and felt confident right after the first hour together. His teaching method is really good and all the small tricks he shared with us, helped so much along the way.
We would strongly recommend Oliver for anyone willing to start their dancing journey. He is absolutely the best. Thank you so much Oliver! We are really grateful!
Kan 100% betale sig
Oliver er en super god underviser! Vi følte os trygge og på øjenniveau hele vejen igennem, og vi glæder os endnu mere til brudevalsen. Kan 100% betale sig! :)
Kæmpe fornøjelse!
Kæmpe fornøjelse at blive undervist af Oliver!
Min forlovede gik fra slet ikke at ville danse brudevals til nu at glæde sig til den - endnu mere end mig.
Oliver gav sig god tid til os og ingen af os havde faktisk lyst til at tage hjem - selv efter 2 timers intensiv undervisning.
Selvom du måske ikke er kæmpe fan af dans, så tag aftenen som et skønt, hyggeligt og romantisk afbræk fra bryllupsplanlægningen.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.