Brudevals.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I can highly recommend Brudevals.dk if you're thinking about learning the dance for your wedding. Our teacher, Oliver, was very accommodating and was able to find time for us at very short notice. H... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde nogle hyggelige timer med Oliver, som formåede at få os i mål til trods for forskel i vores niveauer. Vi endte med at danse en smuk brudevals. De største anbefalinger herfra!

Classificada 5 em 5 estrelas

Nr. 11 i verden!!! Vi kunne ikke have ønsket os en bedre danseunderviser end Oliver. Han lærte min bedre halvdel og mig at danse brudevals med et twist på en både sjov, spændende og professionel må... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Oliver er virkelig en dygtig danselærer! Min forlovede og jeg var lidt nervøse for hvordan vi skulle gå til brudevalsen, men Oliver fik nedbrudt alle vores bekymringer og gjorde det virkelig sjovt. H... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Professor de dança de salão
  6. Salão de dança
  7. Serviços para casamento

Escrito pela empresa

Brudevalsundervisning i København og Aarhus. Over 800 par har lært brudevalsen hos os siden 2016. Lær den på 90 minutter med tryghedsgaranti — også selvom I aldrig har danset før. Book på brudevals.dk.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Oliver er en helt fantastisk underviser

Oliver er en både dygtig og nærværende underviser. På et øjeblik gjorde han det trygt og behageligt at være i lokalet, og på bare halvanden time gik vi fra af vide ingenting, til at rotere rundt om hinanden i en brudevals.

Mine varmeste anbefalinger til Oliver og brudevalen.dk, til alle der måtte have lyst til at forbedre sig til deres store øjeblik.

5 de outubro de 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god, sjov og lærig lektion.
Oliver havde meget overskud og tålmodighed. Vi havde vores 8 måneder gamle datter med, som hele tiden ville være sammen med os og ikke sit legetøj.
Derudover så gik vi derfra med en fornemmelse at brudevals var noget som vi har lært og at vi bliver mega gode til, trods vi troede anderledes inden dansetimen.
Personligt var jeg meget nervøs til at starte med, men Oliver fik lavet et trygt rum hvor alle bekymringer forsvandt.
Kæmpe anbefaling herfra 🙌

14 de setembro de 2025

Fantastisk underviser

Vi havde fornøjelsen af at have Oliver som underviser til vores brudevals, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse! Han formåede at skabe et utrolig trygt og afslappet rum for os begge, hvilket betød meget, da især min kommende mand var lidt nervøs til at starte med. Oliver er en fantastisk underviser – tålmodig, motiverende og rigtig god til at tilpasse undervisningen til vores niveau, så det hverken føltes svært eller akavet. Vi gik fra timen med et stort smil, et fantastisk minde og ikke mindst mere selvtillid på dansegulvet. Vi kan varmt anbefale Oliver til alle kommende brudepar!

26 de agosto de 2025

En stor fornøjelse

Det var en stor fornøjelse at have en aften sammen med Oliver. Han formåede på en kompetent, behagelig og humoristiske måde at undervise og gøre det til en leg at lære at danse. En stor anbefaling skal lyde herfra til andre som ønsker at lære brudevalsen

21 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en virkelig god oplevelse

Vi havde en virkelig god oplevelse! Oliver har enormt sød, dygtig og opmuntrende. Jeg kan kun anbefale at få hans hjælp. Og det hele fungerede perfekt på engelsk. Tak tak tak!

14 de agosto de 2025

A very talented teacher

Oliver is a very talented dancer but most importantly, an amazing teacher. He helped us to understand the basics of a first dance, to identify our mistakes, to shape our dance to our song and to give us the confidence to achieve a romantic moment. We highly recommend his services and thank him warmly for his kindness, patience and professionalism.

2 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god oplevelse at lære brudevals af Oliver!

Trods stive lemmer og udfordringer med at dreje rundt om os selv, endte vi på kort tid med at føle os virkelig komfortable i at danse brudevals. Vi lærte langt mere end til husbehov og skal nok få imponeret både venner og familier på den store dag. Alt sammen med hjælp og vejledning af Oliver, der både er en dygtig danser og underviser, der var god til at opdage og rette op på vores mange små fejl på en måde, der føltes både tryg og opmuntrende.

5 de agosto de 2025

Fantastisk oplevelse hos Oliver

Fantastisk oplevelse hos Oliver!
Min forlovede og jeg har haft en virkelig god oplevelse med vores brudevals hos Oliver.
Han formår at gøre undervisningen både sjov, tryg og professionel – selv for os, der aldrig har danset før. Vi gik derfra med selvtillid og glæder os nu endnu mere til at danse foran vores gæster. Kan varmt anbefales!

3 de agosto de 2025

Virkelig god undervisning

Virkelig god undervisning! Vi følte os i trygge og gode hænder hele vejen, og nu er vi klar til at blære os til bryllupet 💃🏻🕺🏼❤️🤩

2 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Can recommend if you need to learn how to dance

Oliver taught us our wedding dance and the 90 minutes just flew by. It was a dance lesson filled with laughter, smiles, and he managed to matched our energy perfectly. He made us feel completely comfortable and supported every step of the way.

22 de julho de 2025

Great experience!

Oliver was a great instructor! We had so much fun and learned so quickly! He even stayed 30 min extra with us to make sure we were 100% ready. Highly recommended!

6 de junho de 2025

Amazing dancing lesson!

Oliver is an amazing teacher - he gave us so many valuable tips and we felt more than prepared for the dance at our wedding. We had a great experience with him and can recommend him to everyone ⭐

8 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Oliver er en fantastisk underviser

Oliver er en fantastisk underviser. Det var en fornøjelse at lære brudevals med ham. Man får information inden undervisning og opfølgning inklusiv musik til at træne videre selv. Vil klart anbefale brudevalsen.dk

12 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Et unik og fantastisk oplevelse

Et unik og fantastisk oplevelse - endnu engang tak, Oliver, for en skøn dag. Nu glæder vi os endnu mere til vores bryllup og særligt dansen (plus jeg faktisk tror min mand nu ka overtales til at starte til dans på et tidspunkt ;) ).

12 de julho de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais