I can highly recommend Brudevals.dk if you're thinking about learning the dance for your wedding. Our teacher, Oliver, was very accommodating and was able to find time for us at very short notice. H... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi havde nogle hyggelige timer med Oliver, som formåede at få os i mål til trods for forskel i vores niveauer. Vi endte med at danse en smuk brudevals. De største anbefalinger herfra!
Nr. 11 i verden!!! Vi kunne ikke have ønsket os en bedre danseunderviser end Oliver. Han lærte min bedre halvdel og mig at danse brudevals med et twist på en både sjov, spændende og professionel må... Ver mais
Oliver er virkelig en dygtig danselærer! Min forlovede og jeg var lidt nervøse for hvordan vi skulle gå til brudevalsen, men Oliver fik nedbrudt alle vores bekymringer og gjorde det virkelig sjovt. H... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Escola de Dança
- também em
- Clube de dança
- Loja de artigos para casamento
- Professor de dança de salão
- Salão de dança
- Serviços para casamento
Escrito pela empresa
Brudevalsundervisning i København og Aarhus. Over 800 par har lært brudevalsen hos os siden 2016. Lær den på 90 minutter med tryghedsgaranti — også selvom I aldrig har danset før. Book på brudevals.dk.
Informações de contacto
Dinamarca
- brudevals.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
Oliver er en helt igennem fantastisk og…
Oliver er en helt igennem fantastisk og professionel danselære, som formår at gøre læringen både morsom og effektiv. Det er tydeligt, at han har styr på sit gram. På blot halvanden time fik han i hvert fald et kommende brudepar uden de store rytmer i kroppen mere end klar til brudevalsen med massere af selvtillid. Det var både sjovt og udmattende, men vi kunne ikke have ønsket os en bedre time. Tusind tak!

Virkelig god undervisning
Virkelig god undervisning. Vi havde 1,5 time og følte os klar til at danse da undervisningen var slut. Oliver var en super underviser. Kan helt sikkert anbefales!

Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse. Oliver er så super professionel og dygtigt. Han forstår hvilket niveau man er på og god til at få en til at slappe af og få selvtillid i dansen. Jeg kan kun varmt anbefale Oliver

Fantastisk undervisning i brudevals
Fantastisk undervisning i brudevals! Oliver gjorde det så godt og vi følte os i rigtig gode hænder og næsten klar til DM også 😉

Nærværende skøn oplevelse
Nærværende skøn oplevelse
I forbindelse med vores kommende bryllup havde vi den store fornøjelse af have vores instruktør Oliver til at guide os trygt igennem brudevalsen.
Som ikke særlig dansekyndige, blev vi undervist med nærvær, stor professionalisme og godt humør.
En stor anbefaling værdig.

Undervisningen var fantastisk
Undervisningen var fantastisk! Oliver var klar til en undervise hos, hvor han gjorde det til en god og lærerig oplevelse. Oliver var god til at vise en hvor der var plads til forbedring og hvordan det hele skulle hænge sammen.
Hvis I skal lære trinene til brudevalsen vil vi helt klart anbefale at lære dem her.

Sjovt, nørdet og lærerigt
Vi blev undervist af Oliver nogle uger inden vores bryllup. Det var simpelthen sådan en god oplevelse! Oliver skabte trykke rammer og var sjov undervejs. Der var plads og tid til både ros, grin og at nørde teknik. Min partner har aldrig danset før og har virkelig ikke haft lyst til det, men han gik også derfra og synes at det havde været en virkelig lærerig og sjov oplevelse.
Kun positive tilbagemeldinger herfra.

Resposta da Brudevals.dk
Excellent and friendly assistance with our wedding dance!
Aida did an excellent job helping us making a special dance for our wedding! She has been really friendly, nice and flexible to be in touch with. We can highly recommend brudevalsen.dk !

Super kompetent underviser
Super kompetent underviser! At være så god til at undervise, når man er danse-ekspert på det niveau, som Oliver er på - det er utroligt. Oliver underviste os på vores niveau og kunne forstå vores problemer med at få arme, ben og hoved til at arbejde bare lidt sammen. Og så er han altså bare et super behageligt menneske.

Resposta da Brudevals.dk
Oliver var en mega god underviser
Oliver var en mega god underviser! Godt humør og afslappet stemning. Vi nåede at lære det vi skulle og havde det super sjovt samtidig. Kan varmt anbefale 😊

En kanon danseoplevelse
En kanon danseoplevelse! På trods af, at hverken min partner eller jeg er motorisk begavede, så guidede Oliver os med tryg hånd og godt humør igennem. Jeg tror faktisk, at vi bliver en fryd for øjet på dansegulvet til brudevalsen.
Stor tak til Oliver :-)

super god oplevelse med Oliver
super god oplevelse med Oliver.
Ekstremt dygtig og behagelig.
Vi fik rigtig meget ud af undervisningen og er klædt godt på til at kunne danse.

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling
Vi fik undervisning af Oliver og det var en super god oplevelse! Vi havde ikke regnet med at kunne lærer at danse på 1,5 time. Men med Oliver hjælp gik det super. Vi er meget glade for at vi valgt at få undervisning fysisk og ikke valgt at bruge YouTube.

Utrolig dejlig oplevelse!
Utrolig dejlig oplevelse med Olivia, som instruktør. Vi havde stort udbytte af undervisningen og samtidigt var det sjovt og meget hyggeligt. Vi kan kun anbefale det! 🌸

Resposta da Brudevals.dk
Vi blev undervist af Oliver, og det var en god oplevelse.
Vi blev undervist af Oliver.
Vi gik ind uden nogen danseerfaring, og gik ud, meget bedre rustet til at danse vores brudevals.
Oliver var god, sød og skabte en god stemning.
Det var en god oplevelse.

Super fint
Olivia var super tålmodig og dygtig til sit arbejde, så vi vil klart anbefale andre at lære deres brudevals her

Fantastisk oplevelse :-)
Vi fik hurtigt personligt svar på vores henvendelser, og oplevede stor imødekommenhed ift. planlægningen af undervisningen.
Vores tanke med danseundervisningen var i første omgang af praktiske årsager: vi skulle lære det til vores bryllup. Men den oplevelse vi fik var meget mere end det.
Vi havde en utrolig dejlig eftermiddag sammen som par, hvor vi sammen lærte noget helt nyt :-)
Vores underviser, Olivia, var ekstremt pædagogisk, smilende og motiverende.
Til festen fik vi danset den smukkeste dans sammen!!
Vi kan varmt anbefale brudevalsen.dk

God oplevelse!
Rigtig god oplevelse! Olivia var enormt dygtig til at lære fra sig, og vi fik meget ud af en lektion på 45 minutter! Kan klart anbefales ⭐️

Olivia was great!
Olivia was great! She was super patient with us and made us feel very comfortable learning the bridal waltz.
Thanks again, we're now confident that we'll get this right on the big day 🙏🏼

Resposta da Brudevals.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.