Altid søde til at hjælpe og vise muligheder samt finde str hvis de ikke er i butikken. Kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Leia as opiniões dos outros
En er mine yndlings butikker i Skanderborg. Venlig, hyggelig og professionel betjening. Et stort 10- tal
Virkelig god oplevelse! Efter flere timers håbløs jagt i Århus, efter tøj til min datters konfirmation, tog jeg i Bruun-Bruun. Efter knap en times tid, havde jeg, med virkelig god hjælp, fundet det... Ver mais
Bestilte bluse online v/live - Nemt. Hentede selv blusen - men det var ikke den størrelse jeg havde bestilt der lå til mig. Lidt forvirret betjening. Godt jeg selv hentede ellers skulle den hav... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bruun-Bruun er en veletableret multibrand virksomhed med en webshop samt fysiske butikker beliggende i Skanderborg og Vejle. På webshoppen og i butikkerne tilbyder vi kvinder et bredt sortiment af varer inden for tidens hotteste tendenser af tøj, sko og tilbehør – til enhver pris. Som kunde i Bruun-Bruun bliver du altid vejledt af et dynamisk og veludannet team, som til hver en tid vil yde sit bedste, for at give dig en super god oplevelse – både i butikkerne og på webshoppen. Vi går aldrig på kompromis – hverken med varernes kvalitet, eller med oplevelsen af at handle hos os. Det er derfor vores succes, hvis vi finder lige netop det helt rigtige til dig, og at du forlader butikken, eller webshoppen med en oplevelse af, at servicen er af høj kvalitet. Vores motto er, at det skal være en oplevelse at handle, om det er på webshoppen eller i butikkerne, og ikke noget der bare skal overstås. Vi tilbyder et afslappet miljø, hvor du i ro og mag kan få opfyldt lige netop dit behov. Vi i Bruun-Bruun glæder os meget til at byde dig velkommen i vores univers – både i de fysiske butikker og på webshoppen.
Informações de contacto
Adelgade 83, 8660, Skanderborg, Dinamarca
- webshop@bruun-bruun.dk
- bruun-bruun.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 36% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Der er en retur labels med
Der er en retur labels med
Når varen leveres
Det kan jeg godt lige
🌺🌸🌺🌸🌺🌸
God betjening
En dejlig forretning at handle i
En dejlig forretning at handle i. Der er et stort udvalg i mange forskellige mærker.
Fik en rigtig god service og betjening af en sød ekspedient.
Kan varmt anbefale at handle der😀
Fantastisk kundeservice
God tid til at hjælpe, hyggeligt og god atmosfære ☺️ Lækkert tøj!
Super oplevelse.Flotte varer
Super oplevelse.Flotte varer. Hurtig levering og hurtig refundering af returnerede varer. Jeg anbefaler dem gerne til andre!
Et rart sted
Jeg fik en virkelig god personlig betjening, følte mig set som mig og fandt lækkert nyt tøj.
På trods af en forkert angivet farve på…
På trods af en forkert angivet farve på deres hjemmeside , var de super søde og forstående overfor mig , og det sætter jeg stor pris på
Alt i skønneste orden
Hurtig ekspedition - sød besked…
Alt i skønneste orden⭐️⭐️⭐️
God oplevelse👍
Fantastisk butik…..
Fantastisk butik med det skønneste udvalg af alt det nye. Personalet har tid til at inspirere og vejlede. Så fin en oplevelse.
Overskuelig website med kvalitetsprodukter og gode tilbud.
Overskuelig website.
Godt udvalg
Godt udvalg. Super hurtig ekspedition af min ordre.
Modtog varen allerede dagen efter bestilling.
Fin butik med gode varer
Skøn hjemmeside med de bedste mærker
Skøn hjemmeside med de bedste mærker
Fantastisk kundeservice
Super sød betjening og god hjælp til at…
Super sød betjening og god hjælp til at finde det rigtige.
Hjælpen helt i top både ved bestilling…
Hjælpen helt i top både ved bestilling pr telefon og afhentning af flot indpakket gave.
Masser af flot tøj og så endda på tilbud,
Venlig og behagelig betjening
Meget venlig betjening som tog sig tid til at hjælpe.
Altid hurtig levering og dejlig service…
Altid hurtig levering og dejlig service hos Bruun-Bruun. Aldrig problemer med returneringer, når jeg engang imellem har taget et forkert valg.
Eneste minus - fysiske butik er alt for langt væk fra hvor jeg bor😅🫣
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.