Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, produkter lever op til udsendelsen og God service på webshoppen. Elsker deres inspirations oplæg på enten fb eller insta❤️ Kan anbefales hvis man ønsker tøj med stil og kant.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt fina kläder som gör en glad. Snabb leverans och vid byte av storlek likaså. Toppen med information, när order är lagd, paketet är skickat och paketet har anlänt. Kunden i fokus allti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt fra Betty Boo mange gange efterhånden og det er altid hurtig levering og hvis der skal sendes noget retur, er Det også nemt! Kan kun anbefale dem ❤️

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Betty Boo er din nye modeshop på nettet. Her kan du finde et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som: Mos Mosh, Saint Tropez, Culture, Co Couture, Superdry, Shoe the Bear, Bæltekompagniet, Pernille Corydon, Neo Noir, Jacqueline de Yong, Billil Bi, Vila, Pieces, Nunoo, Odd Molly, Steve Madden, Continue m.fl. samt skønne tasker, bælter, sko, støvler, smykker, parfumer, strømpebukser , brugskunst osv. Vi er Charlotte og Daniella og vi har over 15 års erfaring med modebranchen. I april 2016 åbnede vi sammen butikken Betty Boo i Vordingborg og byder jer nu velkommen i webshoppen. Vi håber at videreføre vores erfaring og ekspertise på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til os. Det er det vi er her for. Vi ønsker at give dig den bedste service.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Hurtig levering

Elsker deres inspirations oplæg på enten fb eller insta❤️

Kan anbefales hvis man ønsker tøj med stil og kant.
En meget tilfreds kunde.

16 de maio de 2026

Hvor dejligt at høre Ulla, det er vi så glade for <3

Mit første køb 💝

Mit første køb, bestemt ikke det sidste
Fantastisk med en lille håndskrevet besked i pakken.
Tak tøser ♥️

16 de maio de 2026

Det er vi glade for at høre Nynne, vi glæder os til at pakke din næste ordre <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre styles til gode priser

Lækre styles til gode priser. God service og hurtig levering.
Ingen problemer ved returnering.
Alt i alt et godt sted at handle. Kan anbefales

11 de maio de 2026

1000 Tak :O)

Elsker jer gode energi og gode humør🤩

Elsker jer gode energi og gode humør🤩
Mine bukser passede perfekt og fik dem meget før end forventet.
Og så har I bare noget mega fed tøj😍

7 de maio de 2026

1000 Tak Joan !

Ja det er nemt at blive fristet ;O)

Fantastisk

Super kan varmt anbefales

15 de maio de 2026

1000 Tak Lotte :O)

Super

Super, valgte at ombytte ved returnering. Alt er gået lynhurtigt, ny pakke ligger klar til afhentning og Bettyboo har modtaget min returnering. I er lige så søde i jeres mails til mig, som I giver indtryk af på Instagram/Facebook, jeg bliver nødt til at se jeres butik engang i fremtiden

15 de maio de 2026

1000 Tak Gitte- hvor er du SØD
:O)

Hurtig levering

Hurtig levering, fedt tøj og god service hele vejen igennem

12 de maio de 2026

1000 Tak :O)

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan man give mere end 5 stjerner ;-)

Kan man give mere end 5 stjerner ;-)

Jeg er simpelthen nødt til at skrive igen, for jeg vil dele det her med alle!
Jeg er ovenud imponeret af den service, I piger viser i Betty Boo :-)
For det første er det bare noget rigtig lækkert tøj, jeg får, for det andet er jeres bytteservice noget andre kunne lære af.
Jeg havde fået en ring i fødselsdagsgave, som jeg havde i forvejen.
Jeg valgte at bytte den til en anden farve.
Jeg sendte den til jer i mandags og allerede i dag onsdag, to dage efter, har jeg den nye ring. Derudover er der gratis fragt, når man bytter.
Det er da helt vildt!!
Jeg er så imponeret og kan kun anbefale jeres butik til alle andre :-)
Jeg kommer fra Jylland, skal på ferie i Vordingborg i uge 29 (ved godt jeg har skrevet det før :-D )og glæder mig bare endnu mere til at besøge jer igen i år.
Vi ses snart ;-)

13 de maio de 2026

Resposta da Betty Boo

1000 Tak for de søde ord Mette- det sætter vi KÆMPE pis på!

Vi gør os umage med at yde en go service , så den ros du sender os er vi meget taknemmelige for :O)

Ses i uge 29

Betty Boo

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais