Buddhist Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Buddihist.dk. Produkterne er i høj kvalitet, og udvalget er stort. Leveringen var hurtig, og alt var pakket pænt og sikkert. Jeg er meget tilfreds og vil helt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Excellent! Hurtig og nem bestilling, ingen popop-skærm eller lignende. Fair og fornuftige priser, værd at besøge deres hjemmeside. Varen kom hurtigt og i en meget pæn æske. Kan klart anbefale Bu... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet af udførelse. Rimelig overkommelige priser. Rigtig god og hurtig levering. Udvalget af tilgængelige varer kan øges lidt. Samlet set er scoren -5, så det er godt, hvad mere kan jeg tilføje... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig Skønt sted at handle 👍utrolig venlig betjening🙏 hurtig besvarelse, både på telefonen og SMS -,det er sådan man skal drive en netbutik!! – Og til sidst, men ikke mindst, Smukke varer❤️❤️❤️

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Loja de comida saudável

Escrito pela empresa

Salg af helse og livsstilsprodukter

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Klar anbefaling

God hjemmeside med gode varer og priser. Har handlet der et par gange, begge gange blev varen hurtigt leveret. Stor anbefaling herfra og god karma 😉

17 de janeiro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Fantastisk hurtig levering og lækre…

Fantastisk hurtig levering og lækre velduftende røgelsespinde og flot røgelsesholder... Dog gik den ring hvor røgelsespinden skulle sidde i røgelsesholderen hurtig løs.

28 de dezembro de 2022

Hej
Mange tak for din anmeldelse
Den er jeg rigtig glad for.

Du er velkommen til at skrive til mig på mail hvis der er udfordringer med dit produkt, så finder vi en løsning

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering! og da en af mine forsendelser var ødelagt blev den erstattet lige så hurtigt med et smil!! Produkterne er lige så skønne som billederne på hjemmeside.
Min største anbefaling!!!

20 de dezembro de 2022

Pæne smykker

Pæne smykker. I det hele taget pænt varesortiment. Rimelige priser og hurtig levering. 😊❤

19 de dezembro de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega flotte sten armbånd!

Jeg købte nogle armbånd til julegaver, og til migselv. De kom hurtigt og var rigitg flotte, og god kvalitet. Stenene er ægte og armbåndet er nemt at justere, jeg regner ihvertfald med at købe derfra igen!

10 de dezembro de 2022

Henrik

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais