Bardzo trudno o zwrot, zadaja podania numeru karty do wykonania zwrotu, ktory byl wykonany przelewem, w innym wypadku odmawiaja wykonania zwrotu - jest to niezgodne z prawem. To sie nazywa wyludzenie.... Ver mais
A empresa respondeu
Buki to bardzo prosta i przydatna platforma. Mam tylko pozytywne doświadczenia, pozyskuje klientów w bardzo przystępny sposób dla korepetytorów. Dzięki niej mam więcej uczniów. Polecam
A empresa respondeu
Współpracuje z buki jako korepetytor od lat. System jest jasny i przejrzysty, pracownicy zawsze pomocni, szybko odpowiadają i zapewniają niezbędne wsparcie. Polecam
A empresa respondeu
Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Ver mais
A empresa respondeu
BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Polecam Buki jako korepetytor. Można znaleźć uczniów szybko i łatwo. Ale trzeba przygotować się na dwie bezpłatne lekcji. Menedżery są bardzo mili i pomocni. Każda sytuacja ma swoje rozwiązanie. Polecam.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Portal BUKI daje niesamowite możliwości podzielenia się swoją wiedzą z uczniami oraz dodatkowego zarobku. Jestem bardzo zadowolona z współpracy

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Podoba się współpraca i jest lojalność w różnych sytuacjach, nawet ze strony prowizji.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Serdecznie polecam współpracę z serwisem Buki. Od wielu lat prowadzę korepetycje we współpracy z ową platformą i mam same pozytywne odczucia. Polecam!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
I am a tutor working in cooperation with this company. All payments are clear without hidden costs, communication with administration is pretty good also.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
I’m very satisfied with my experience working with Buki. The platform is clear, easy to use, and really helps connect tutors with students that match their skills. Communication with clients is smooth, and the booking and review system works perfectly. I also appreciate the technical support — always quick and helpful. Thanks to Buki, I can develop my tutoring work in a professional and organized way.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Professionalism, constant support provided by manager. Good cooperation by well qualified staff.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
This website makes finding new students easy. Everything works as it should. Furthermore, the managers are very helpful.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Z przykrością muszę wyrazić negatywną opinię na temat mojej współpracy ze szkołą. Niestety, mimo początkowych nadziei, realia okazały się rozczarowujące. Stawki oferowane lektorom są zdecydowanie nieadekwatne do kwalifikacji, doświadczenia oraz nakładu pracy, jaki wymaga solidne i zaangażowane prowadzenie zajęć. Odnosi się wrażenie, że szkoła postrzega lektorów nie jako partnerów w procesie edukacyjnym, lecz jako tanią siłę roboczą, której głos i potrzeby nie mają większego znaczenia.
Szczególnie niepokojące jest również podejście do kwestii relacji z kursantami, odbieranie uczniów lektorom czy wprowadzanie ich w błąd co do zasad współpracy podważa zaufanie i profesjonalizm całej instytucji. Niestety widać wyraźnie, że dobro szkoły i zyski stawiane są ponad dobrem osób, które faktycznie tę szkołę tworzą, lektorów.
Dziękuję jednak za dotychczasową współpracę i życzę wszystkim innym lektorom wyłącznie samych sukcesów, satysfakcji z pracy i kontaktu z uczniami, którzy naprawdę doceniają ich.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Szybko i łatwo można znaleźć uczniów. Polecam

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Bardzo sprawna organizacja pracy zarówno samej praformy jak i menadżerów, którzy czuwają nad przebiegiem całego procesu. Polecam i uczniom i nauczycielom korepetytorom współpracę z BUKI.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
My experience with Buki was very positive by far. Managers, who help you during the process of acquiring clients, respond quickly and are really helpful. Usually, you are given detailed information about clients so if there's something that doesn't fit your preferences you can always decline the offer without any problems.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Współpraca układa się świetnie, rzetelnie i kompetentnie. Obsługa zawsze bardzo kulturalna. Polecam każdemu!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Niedoszły uczeń : ledwo wysłałem zapytanie do jednego konkretnego z korepetytorów a już po paru minutach SMS i emaile twierdzące że korepetytor się nie odezwał i szukają kogoś innego.
Widzę z tym dwa problemy.
Po 1. Nie oczekiwałem że korepetytor którego chce, odpowie w 5 minut!
Po 2. Korepetytor którego mi polecili od ręki (mimo że nigdzie nie zaznaczałem że chce aby mi szukali kogoś innego!) , słynie w sieci ze sprzedawania kursów i e-booków... dzięki ale nie. Czas poszukać kogoś u konkurencji bo tutaj ewidentnie same czerwone flagi.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Dobra platforma edukacyjna . Dużo przedmiotów i wielu korepetytorów do wyboru. Idealna do dłuższej współpracy, trochę gorzej jest jeśli uczeń potrzebuje tylko dwóch lub trzech lekcji wtedy współpraca jest mało opłacalna.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Dzięki Buki zyskuję dostęp do nowych uczniów. Jestem zadowolony ze współpracy oraz profesjonalnego wsparcia przy każdym zamówieniu. Jasne zasady prowizji oraz transparentny system ocen i opinii pozwalają na budowanie solidnej reputacji, co skutecznie przyciąga kolejnych uczniów i sprzyja uczciwym relacjom.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Najgorsza możliwa platforma do nauki z korepetytorem - terminu nie da się ustalić samemu, musi to zrobic konsultant nawet nie korepetytor, który rzadko kiedy się odezwie. Nie polecam

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Warunki dla Korepetytorów to jakiś kołchoz a nie normalna współpraca.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Okradają nauczycieli okłamują uczniów. Próbowali okraść moją nauczycielkę - wszystkie pozytywne opinie są opłacone przez Buki i Anne Mazurenko która wspiera proceder okradania nauczycieli

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Platforma działa sprawnie, łatwo jest pozyskać nowych uczniów na zajęcia. Polecam

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.