Bardzo trudno o zwrot, zadaja podania numeru karty do wykonania zwrotu, ktory byl wykonany przelewem, w innym wypadku odmawiaja wykonania zwrotu - jest to niezgodne z prawem. To sie nazywa wyludzenie.... Ver mais
A empresa respondeu
Buki to bardzo prosta i przydatna platforma. Mam tylko pozytywne doświadczenia, pozyskuje klientów w bardzo przystępny sposób dla korepetytorów. Dzięki niej mam więcej uczniów. Polecam
A empresa respondeu
Współpracuje z buki jako korepetytor od lat. System jest jasny i przejrzysty, pracownicy zawsze pomocni, szybko odpowiadają i zapewniają niezbędne wsparcie. Polecam
A empresa respondeu
Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Ver mais
A empresa respondeu
BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Prosty portal dla uczniów i nauczycieli, polecam.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
They provide a service that feels right. Fast chat response and newbies piloting.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Тут должна быть оценка 0! Репетитор с данной платформы провела пробное занятие длинной в 10 минут и потребовала за него 50зл. Я оплатила 4 занятия в абонементе, и при этом условии пробное становится "бесплатным" (по 60 минут), и здесь началось самое интересное: преподаватель стала регулярно опаздывать на уроки, писать за 10 минут до начала урока что ее не будет, при опоздании на 10 минут-занятие заканчивалось как обычно, то есть она самовольно сокращала длительность занятий. Однажды она позволила себе не явиться на урок и не предупредила что ее не будет. Такое неуважение и наплевательское отношение к учебе терпеть дальше было невозможно и я потребовала возврат средств за оставшиеся 2 занятия. Она наотрез отказалась, потребовала оплату за пробное (напомню, длилось оно 10 минут, из заявленных 60). Платформа проявила себя НИКАК в этой ситуации (будьте готовы к тому, что при таких вопросах вы будете решать проблемы сами). В итоге вернула только 50зл (из 100 положенных). Никому не платите заранее! И не пользуйтесь услугами данной платформы - они никак не отслеживают длительность уроков, оплаты, и не помогают решать конфликтные ситуации

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Bardzo dobrze jest być korepetytorem na tej stronie. Szybko znajduje się uczniów, współpraca przebiega gładko :)

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Jestem zarejestrowana na tej stronie już dwa lata. Dobre zgłoszenie otrzymać prawie nie ma szansy, menedżery sami kontaktują się k klientem. Po takim kontakte już nie możliwe pracować z uczniami. Często można trafić na uczniów jaki nie płacą za lekcję. Oraz administracji strony może zablokować kiedy chce, dlatego że mam siostre i wymagać dane osobowe. Nie polecam, okropny stosunek do korepetytorów

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
The cooperation helped me in my first steps in career and brought a lot of students. Sometimes it was a bit confused about the fees, but always I could ask my coordinator.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Dobra komunikacja, przejrzysta strona, proste zasady. Polecam!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Pracuję z portalem buki dość krótko aczkolwiek jestem bardzo zadowolona, w razie problemów menadżerowie chętnie starają się pomóc i rozwiązywać skutecznie problemy.Jest to platforma która przede wszystkim pomaga znajdywać uczniów uważam że tą pracę powierzoną robią fenomenalnie. Liczę na dalszą owocną współpracę.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Współpracuję z BUKI od lat. Dzięki tek platformie pozyskałem wielu uczniów do nauki gry na pianinie. Uiszczam początkowa opłatę, a potem uczę ucznia przez wiele miesięcy, a nieraz kilka lat. Polecam serdecznie. Grzegorz - Dom Pełen Muzyki

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Bardzo chętnie! BUKI KOREPETYCJE to platforma, której zdecydowanie mogę polecić z własnego doświadczenia. Współpracuję z nimi jako korepetytor francuskiego i jestem pełen pozytywnych wrażeń.
Organizacja nauki języków przez portal jest bardzo profesjonalna. System pozyskiwania klientów i przypisywania ich do konkretnych korepetytorów jest klarowny i skuteczny. Zawsze mogę liczyć na wsparcie ze strony konsultantów, którzy są dostępni, pomocni i szybko reagują na wszelkie pytania czy wątpliwości.
Jednym z kluczowych atutów BUKI jest świetny kontakt. Współpraca między uczniami a korepetytorami jest doskonale zorganizowana. Co mnie osobiście bardzo cieszy, to sposób, w jaki BUKI pomaga mi utrzymać stały strumień uczniów. Nie muszę martwić się o zdobywanie nowych klientów, co pozwala mi skupić się na samym procesie nauczania.
Współpraca z BUKI to dla mnie nie tylko dodatkowe źródło dochodu, ale także szansa na poszerzanie kompetencji i doświadczenia. Jestem przekonany, że zarówno uczniowie, jak i korepetytorzy, znajdą tu wartościowe wsparcie edukacyjne online.
Gorąco polecam BUKI każdemu zainteresowanemu nauką i nauczaniem języków!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z buki.
Paulina Górska

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Korzystam z portalu od 2021 roku. Polecam!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Nigdy nie zostaję tak szybko obsłużony, tak jak na Buki!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Łatwa w obsłudze oraz prosta platforma do znalezienia korepetytora oraz do pracy jako jeden z nich. Ogromna oferta różnych przedmiotów oraz korepetytorów.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Finding students with Buki is much easier than on other websites

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Dzięki firmie Buki moge wybrac uczniów, którzy mi odpowiadaja poniewaz oferty zawierają informacje o wieku i potrzebach ucznia

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
I'm with Buki for 2 years already. Great service and fear fees! Managers are always open to conversation in case of any problems and respond right away.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
jestem korepetytorką na Buki i mogę z całego serca polecić każdej osobie zainteresowanej udzielaniem korepetycji. Dzięki serwisowi nie muszę martwić się o zdobywanie nowych klientów, a dodatkowo nawiązuję współprace na długi czas. Polecam każdemu korepetytorowi!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Tutoring with Buki is a pleasure, as a tutor I don't have to worry about the lack of students, in fact I have an abundance of them

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.