Bardzo trudno o zwrot, zadaja podania numeru karty do wykonania zwrotu, ktory byl wykonany przelewem, w innym wypadku odmawiaja wykonania zwrotu - jest to niezgodne z prawem. To sie nazywa wyludzenie.... Ver mais
A empresa respondeu
Buki to bardzo prosta i przydatna platforma. Mam tylko pozytywne doświadczenia, pozyskuje klientów w bardzo przystępny sposób dla korepetytorów. Dzięki niej mam więcej uczniów. Polecam
A empresa respondeu
Współpracuje z buki jako korepetytor od lat. System jest jasny i przejrzysty, pracownicy zawsze pomocni, szybko odpowiadają i zapewniają niezbędne wsparcie. Polecam
A empresa respondeu
Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Ver mais
A empresa respondeu
BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Latwo sprawnie i bez problemu znalazlam nauczyciela

Rewelacja! Wyszkolona kadra, pełen profesjonalizm! Polecam ❤️

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Szybko i sprawnie przekazują uczniów. Dobra komunikacja z klientem.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Strona przyjazna dla ucznia ale nie dla korepetytora. Byłem korepetytorem i miałem kilka lekcji ale zbanowano mnie ponieważ potencjalni klienci nie odpowiadali na moje telefony ani wiadomosci i miałem "za duzo odrzuconych zleceń". ban na miesiąc po dwoch miesiącach pracy. skutecznie zniechęciło mnie do dalszej współpracy. w dodatku spamuje mi maila kiedy kliknąłem już około 10 razy "wypisz się z Newslettera", natomiast serwis to raj dla uczniów. wstawiają ogłoszenie i wybierają sobie co chcą. myślę że można też trafić na dobrych korepetytorów, i za to daję 2 gwiazdki.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Pani Dorota Pawluczuk to bardzo kompetentna i życzliwa osoba. Córka niezmiernie zadowolona z lekcji powtórzeniowych do egzaminu z klasy 8. Po każdej lekcji nabiera pewności siebie, a zdobyta wiedza dzięki staraniom korepetytorki jest odzwierciedleniem w lepszych ocenach. Gorąco polecam!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Otrzymywałam dużo zgłoszeń jako korepetytor, ale opłaty wstępne są tak wysokie i warunki współpracy niejasne (w jaki sposób ja dostanę swoją zapłatę? Co w razie zmian?). Zniechęciło mnie to skutecznie i usunęłam konto.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Pan Bartłomiej jest bardzo empatycznym i świetnym , wymagającym nauczycielem :)
Polecam !

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Korepetytor po pierwszej lekcji musi zapłacić równowartość kosztu 2 lekcji + VAT. Nie informują o tym przy zakładaniu konta, dopiero przy konkretnym zgłoszeniu.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Bardzo szybko zareagowali, około godziny 7 dostałam sms o przyjęciu zgłoszenia. Ale już ok 9,30 zadzwonił żebym zmieniła korepetytora, bo nie mogą się z nim skontaktować. Za szybko się poddawali. Gdybym się nie upierała na konkretnego nauczyciela, nie dali by nam szans na poznanie się.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Pani Mariola Stępień wspaniała lektorka języka włoskiego, świetnie przygotowane, ciekawe lekcje, na każdą czekam z niecierpliwością :)

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Nie polecam! Mam lekcje z j.angielskiego a raczej powinienem mieć bo od 2 tygodni odbyla sie jedynie jedna lekcja: nauczyciel co chwilę w szpitalu albo u lekarza a o odwołanych zajęciach dowiaduję sie w godzine przed zajeciami!!!! A firma zgodnie z regulaminem wymaga od klienta informacji na 8h przed zajeciami - inaczej zajecia przepadają- Śmieszne!! Są do tego stopnia nieprofesjonalni, że przez 2 tyg nie mam dodanych materiałów do ich platformy. NIE POLECAM!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Dzieki Buki znalazlam bardzo dobra nauczycielke gry na skrzypcach. Pani Helena jest przemiła, bardzo dobrze naucza i jest cierpliwa. Bardzo polecam Panią Helene jesli ktos chce sie nauczyc gry na skrzypcach.

Korepetytor poziom 5/5.
Gwiazdka mniej bo nie działa logowanie do profilu na stronie BUKI.

Znaleźliśmy bardzo fajną korepetytorkę z polskiego - p. Justynę Olejnik

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Bardzo miły i kompetentny korepetytor z matematyki; lekcje on line sprawnie prowadzone; przystępna cena za godzinę lekcyjną. Polecam!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Świetne korepetycje z szachów. Dzięki platformie znaleźliśmy bardzo kompetentnego i kontaktowego nauczyciela z szachów dla syna lat 7. Zajęcia są bardzo ciekawe, różnorodne, syn z ogromna radością się uczy i nie może doczekać się zajęć.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Nie polecam .zajęcia muzyczne fatalne nauczyciel fatalny

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Szybko i sprawnie znaleźliśmy korepetycje z matematyki ,jesteśmy bardzo zadowoleni w współpracy .

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Przez Buki dotarliśmy do pani prowadzącej korepetycje z chemii i jesteśmy zadowoleni. Szybko otrzymaliśmy kontakt i umówiliśmy się na lekcje. Syn zadowolony z kompetentnej pomocy.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Świetny kontakt do czasu wpłaty środków potem już nie. Złożyłam oświadczenie o odstąpieniu od umowy zawartej na odległość. Zawsze jest taka możliwośćw przy zawarciu umowy przez Internet w ciągu 14 dni od jej zawarcia o czym BUKI, mimo ustawowego obowiązku nie informuje klientów. Odradzam stanowczo.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.