Velkommen Til Bunnpris Opiniões 12

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

De skryter av hjemlevering

De skryter av hjemlevering. Så når jeg tenkte prøve det så var det plutselig for de med konto der.
Det hørtes ikke ut som om hun visste at det eksisterte. Hun bare finner mer og mer unnskyldninger for å ikke levere service VI betaler for!
Hadde det bærtur en voksen person i telefonen ville det nok ha ordnet seg.

19 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Eg blir anklaga for å stele på butikke, og varene er dårlege…

Eg blir anklaga for å stele på butikken på Sandane, ansatte går etter oss og seier dei ikke kan stole på oss og så spørr eg om spørsmål og så truar dei oss med å ringe heim til foreldra våras.
Dei seier at vi er ikkje til å stole på og at vi skal gå ut av butikken når vi er der får å kjøpe varer.
Varene er behandla dårleg, med hol og stripe, og det er ingen kullsyre i brusen deira.

10 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Bunnpris Hvaler - fantastisk

Har nettopp vært i kontakt med Bunnpris Hvaler og Marius der. For en helt utrolig serviceminded man. Jeg vet hva PostNord innebærer for en kjøpmann - og i dag har Marius reddet julen 2025 for oss av ren skjær medmenneskelighet- FANTASTISK

22 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bunnpris Mysen bør får seg personal som…

Bunnpris Mysen bør får seg personal som klarer å yte kundeservice ikke bare unge som står og driver tidsfordriv, lang tid i kassa siden de er opptatt med post behandling og generelt håpløst, ikke har de tilbudsvarer inne, og ting har gått ut på dato

26 de novembro de 2025

Har ikke tilbudene

Fine tilbud, men opplever stadig at de er tom for varene i tilbudsavisen. Har gjort mange bomtur dit. Virker som lokketilbud og at de ikke har styringen på logistikken når det gjelder å fylle på ekstra av det de annonserer for. Meget skuffende.

8 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Forstår at ikke alle dager er like bra

Forstår at ikke alle dager er like bra. Men på bunnpris så er det gjennomgående dårlige dager, for makan til mangel på kundeservice. Det er ikke bare en dag eller en person, dem er sure rett og slett. Og når det i tillegg er en av Norges dyreste dagligvarebutikk så er jeg ferdig som kunde der.

20 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Betjening på Bunnpris florvåg,må lære…

Betjening på Bunnpris florvåg,må lære seg god kundeservice,har aldri vært borti mere uforskammet Betjening,dame med halvlangt blondt hår,jeg skulle hente ut en pakke fra post nord,og måtte dessverre åpne den der på stedet,fordi jeg ikke har bil,betjening der ble potta sur,fordi jeg etterlot kartongen på disken,hun var direkte frekk og uforskammet,LÆR VEDKOMMENDE KUNDESERVICE

26 de agosto de 2024

Latterlig dårlig service, Bunnpris Breivika, Harstad

Kjøpte en kanelsnurr tel 30 kr(!) å den va gådd ut for lengst, hard som fan som å bite i betong. Prøvde å klage, va den siste som va i kassa å handla, kisn kunne ikke bytte den sia æ ikke hadde kvitering….. Så prestere han å si at æ har jo tatt ei tugga av den.. KORDAN I FAN SKA MAN ELLERS VITE AT DEN E DÅRLIG

Ungt personell med frekk tone som gir sæ fan i kundeservice🙃

16 de junho de 2024

Bunnpris Florvåg Askøy

I tilbudsavisen til Bunnpris annonseres det stort med tilbudsvarer, men dessverre har de det svært sjelden i butikken. Jeg har mistet tallet på hvor mange ganger jeg har stukket innom for å kjøpe enkelte annonserte varer, men med flere bomturer en treff. Og unnskyldningene har vært alt fra feil hos leverandør, tomt på hovedlager, ikke kommet ennå, kommer kanskje i kveld.....osv osv Her må det skjerpinger til Bunnpris!

10 de outubro de 2023

Burde egentlig hete Topp-pris

Burde egentlig hete Topp-pris. Det meste er dyrere enn andre butikker. Og skal du hente pakker så får du ikke hentet ut noe hvis det er feil i systemet (ikke kontakt med Posten/PostNord, strømbrudd osv.) de klarer nemlig ikke å gjøre noe som helst manuelt. Spiller ingen rolle om noen taper tusenvis av kroner om de ikke får hentet ut pakken heller, for de er ikke villig til å hjelpe.

25 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais