REMA 1000 Opiniões 99

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg handler ofte i denne butikken i området mitt, men har lagt merke til at det nesten alltid er tomt for brød. Det gjør det litt upraktisk i hverdagen. I tillegg savner jeg produktet 'Røkt laks helsi... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Dette er om rema generelt. Før kunne man finne det man trengte på rema, men ikke nå lenger. Jeg likte at de hadde greit utvalg og nesten alt av kjøtt føltes trygt å kjøpe der, men nå har rema oppdaget... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 2 em 5 estrelas

Service ansatte som krangler på reklamasjon

Har gjentatte ganger kjøpt flere dårlige varer fra Rema 1000. Bare den siste tiden har det vært batterier som har veldig kort brukstid og varer som er myglet.
Dette kan selvfølgelig skje hos alle butikker, men reklamasjonsordningen til Rema 1000 opplever jeg ofte som veldig dårlig i forhold til alle andre butikker.

Kjøpte en ost Rema 1000 Xhibition som var helt myglet. Når jeg klaget på dette, mente de ansatte at det ikke var reklamasjons grunn, myglet kunne jo bare skjæres bort, og osten kunne brukes etterpå.

Et annet eksempel er på produktet Rema 1000 batterier som jeg kjøpte og tok det med en gang i bruk i julepynt. Siden julepynten lyste dårlig så sjekket jeg batteriene. Batteriene skillet ut etsende stoffer kort tid etter de ble tatt i bruk. Jeg regnet med at det var en produksjonsfeil, så jeg reklamerte på batteriene. Jeg sendte inn alle batteriene, og etter 3 måneder fikk jeg beskjed om at det var ingenting gale med batteriene, og saken ble avsluttet.

Selv om Rema 1000 har best beliggenhet med tanke på hvor vi bor og jobber,så vil vi nå uansett oppsøke andre butikkjeder der vi slipper og diskutere med ansatte om hvor dårlig tilstand en vare må ha før det er mulig å reklamere på den. Rema 1000 har like dyre varer som andre kjeder, så da forventes det at kvaliteten er det samme også.

25 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Fikk dårlig kundebehansling av ansatte…

Fikk dårlig kundebehansling av ansatte på Rema 1000 Bragernes Kvartal Drammen avd. posten. Butikkmedarbeider, som skulle gi meg pakke, så veldig stresset ut og sur fra starten så jeg egentlig tenkte å være forsiktig med denne menneske.Men jeg var så naiv at jeg trodde at dette skal gå bra for vi lever i et sivilisert samfunn, men "nei". Hun kjeftet på meg da jeg stilte et spørsmål angående henting av pakken. Jeg hadde ikke riktig legetimasjon med meg for å hente pakken og skulle vite hva de aksepterer. Hun klarte ikke å svare på spørsmåler , ble sinna på meg , snakket høyt og ufin til meg og lagde stor drama ved å tilkalle støtte gruppe av ansatte som selfølgelig så på meg som jeg har gjørt noe galt.
Som resultat har jeg ikke fått pakken min. Det var medisiner i pakken og leverandør som sendte den til meg fakturerte meg for hele beløpet og retur for pakken. Jeg fikk ikke mine medisiner som var på resept og tapte resepten.
Jeg har sendt e-post til kundeservise for å finne løsning på situasjon, men ikke fått noen svar. Det betyr at de som styrer butikken aksepterer at ansatte sjeller ut kunder slik at kundene taper penger pga ansattes dårlig humør på jobb. Så jeg anbefaler absolutt ikke denne butikken fram til ansatte og styret i butikken lærer seg å respektere sine profesjonelle oppgaver.

23 de fevereiro de 2026

Post på Rema 1000, Kløfta , Norge

Når Rema tar på seg å ha Post i butikk, må de sørge for at det er kompetente folk som tar denne jobben. På Kløfta opplevde jeg å betale minst 3 ganger så mye som jeg skulle. Selv om jeg sa jeg hadde sjekka på nett og at summen var feil, insisterte vedkommende. Hun var dårlig både i norsk skriftlig og muntlig. Det er ganske irriterende å betale mye ekstra fordi de som tar i mot ikke kan reglene. Nå har jeg klaget inn dette til Posten , men der er det heller ikke lett å komme i kontakt.

21 de fevereiro de 2026

Personlige priskutt

Personlige priskutt: Jeg har klaget i e-post og fått et standardsvar tilbake. Jeg får personlige priskutt på 10, 15 og 20% på varer jeg ikke ønsker eller å ha kjøpt. Bare humbug, setter på 1 stjerne og får det samme om og om igjen. De følger heller ikke opp tidligere kjøp som de selv påstår.

16 de fevereiro de 2026

Elendig kundservice

Rema 1000 selger varer (Stange hel kylling) med siste forbruksdag på kjøpsdato uten å merke varen.

Etter klage opplevelses kundeservice som dårllg og særdeles lite imøtekommende.

12 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I Sæby møder man sin frygt for alvor…

I Sæby møder man sin frygt for alvor ved handle .. også i rema .. her svindles og snydes kunderne ..byen har ingen regler det de nemmeste og mest sårbare man lader det hå ud over .. den befængt by spiller på fattigfin klaver uden noder. Hvor udlejer også er pl familie forklædt som rocker med tatoveringer...men uden de medfølgende regler ig total uden have styr på temperamentet hvor det meget hurtigt man bør løbe for undgå tæsk ..
Det synd men sandt . Handler man i rema snyder de meget overlagt mens de fleste pensionister et vant til det så kom det bag på mig . Det så det eneste sted i landet hvor kasse damen påstod at der var 1.80 kr I pant på en dåse sodavand.
Sluttede i byen med vlre hjemløs .bo i shelter da naboer og udlejer drev og troede mig væk .

16 de fevereiro de 2025

Rema 1000 Vøyenenga igjen. Jeg syntes det er veldig interessant

Jeg syntes det er veldig interessant, at jeg etter å ha klaget i en årrekke, på rema 1000 Vøyenenga, på atferd fra de som jobber her som gjelder oppførsel som er særdeles krenkede og skjerpende, gjelder alvorlige lovbrudd, og at etter ha pågått fra de samme personene såpass lenge med en butikksjef som hevder " ingen vet hvem jeg er" når dette meldes fra om, at de ennå driver å sprer løgner om meg, falske rykter, og spekulasjoner, karakteristikker som går på meg og min person, hensynsløs atferd, plagende atferd, gjentatt og gjentatt fra de samme folkene, uten at det får konsekvenser eller at det blir gjort noe... Det sier jo sitt om ledelse og hva slags forhold Rema 1000 syntes er greit på at ansatte bedriver på jobb. Når det er så ille at de høylytt sprer dritt om meg, også video og eller bilder, og får pålegg fra andre kunder som da også er mine naboer, da har det vel fått pågå ganske lenge, .. og hva tror folk dette gjør med de de gjelder?? Som aldri får fortalt sin side , men dømmes nord og ned, og behandles dritt pga dette deres ansatte er med på. Svertekampanjer, gaslighting og reaktiv mishandling fra folk som smiler til meg når de ser meg,og baksnakker med når jeg er 5 meter unna og Tror jeg er døvhørt, sånn atferd er kvalmende og direkte skadelig for samfunnet og individer. Men på rema 1000 Vøyenenga er dette kutyme.
Mvh

13 de fevereiro de 2026

rema 1000 har virkelig tapt seg

rema 1000 har virkelig tapt seg de siste årene med dårlig utvalg av kvalitets mat, for eksempel de tilsetter vann i eget rema Nordfjord kjøtt! ofte er heller ikke varen på lager. Æ appen er en vits og bryr seg ikke om å gi deg gode tilbud, men holder kunden istedet for narr!
prisene er heller ikke lave og gode lengre. nei, her må hoder rulle i administrasjonen, eller kan de bare legge ned. jeg unngår rema så langt det et mulig!

4 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Da jeg bor i samme bygg som Rema 1000…

Da jeg bor i samme bygg som Rema 1000 Vøyenenga, er det ofte jeg er innom tidlig og sent, og i førjulstria tilogmed 3 x på samme dag, at dette skal vries til at jeg følger etter folk her er ganske fantastisk, men jeg har jo observert at det her ansettes tildels unge uvitende mennesker som liker å hevde seg ved å spre sladder og skape vanskeligheter for andre ved ryktespredning og sverting. Nå er dette varslet om så mange ganger at jeg er drittlei, og drive å forklare meg selv på hvordan og hvorfor jeg ser ut gjør det jeg gjør er nytteløst, men Rema 1000 bør snart ta et regnskap med opplæringen kansje da dette har vært gjennomgående i en årrekke og fra flere forskjellige personer, men må understreke: det at dere her tror dere kan alt om psykologi, atferd, tegn og symptomer, men ikke klarer å sile ut informasjon/ sladder/ svertekampanjer, som er spredd av ustabile personer, forteller jo veldig mye om utviklingen i toppetasjen. Derfor hadde Rema kanskje nettopp hatt nytte av å inkorporere etiske retningslinjer og ikke minst moral i sine opplæring for ny ansatte.
Mvh og god jul

23 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Har flere ganger utelatt nærbutikken…

Har flere ganger utelatt nærbutikken Rema 1000, da service og vareutvalg er noe ujevnt utifra hvem som er på jobb.
Har nå prøvd igjen en periode. Og det har vært ganske bra. Så I kveld ankom jeg sent, av ulike grunner, skulle hente noe i posten, det var kun en ansatt som var opptatt ved kassa. Etter 5 min venting tenker jeg, handle full fart og så få ut pakken når ansatt er ledig.
Men klokka ble 23 idet jeg er ferdig å betale. Jeg beklagde at jeg kom sent men om det var mulig å få med pakka nå. Gutten i kassa spør pent en annen ansatt som dukka opp nå ved stengetid om det var mulig? Det var et klart nei, for nå hadde de stengt, kl 23.01. Mitt svar var at i hvert fall tjente du gode penger på mine 10 minutter innom før stengetid!
All respekt for andres arbeidstid men Rema her vet ikke hva kundeservice har å si for ryktet sitt på bygda. Mange måter å snakke til kunden på.
Dette er ikke første gang dessverre!
Så igjen faller valget på Kiwi, der vet de hvordan de ønsker kunden en god kveld videre etter en god handel for butikken og omtalen de får for sin kundebehandling!

Skal henta pakka en annen gang. Haster ikke det nå!

19 de dezembro de 2025

dårlig service

Nu har jeg handlet hos Rema 1000 i mange år men nu begynde det at irriterer mig at den måde de lægger på hylderene i arbejdstiden er ikke optimalt man ikke komme til at handler fordi de spærre for produkterne med deres kasser som man ikke kan komme til derfor vil fremover ikke handle hos Rema mere hilsen tonny høy
det er Rema 1000 på Sdr fasanvej Valby

28 de novembro de 2025

Rema 1000 Håbafjell - sandnes

Var innom Rema 1000 på Håbafjell (Sandnes) i 17-tiden i dag for å hente en pakke. Jeg har ikke vært der før, så jeg spurte en forbipasserende dame hvor jeg skulle henvende meg. Da ble jeg møtt med himlende øyne og et surt «me døren», før hun følte etter meg mot post døren. Der hun ga meg enda ett nedlatende blikk.

Den yngre damen som faktisk hjalp meg med pakken var hyggelig og smilende – i sterk kontrast til den voksne damen, som jeg antar kan være en sjef. Jeg la også merke til at den voksne damen hadde en ufin holdning overfor sine kolleger. Det er ikke slik man møter kunder, og det er heller ikke en type holdning man forventer å bli møtt med i en dagligvarebutikk.
Forventer at dette blir tatt tak i.

26 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

"Det enkle er ofte det beste"

"Det enkle er ofte det beste"
Ja, jeg skulle kjøpe noen bleier og så det var 50% på bleier med æ app. Går bort til kassen og betaler. Men der var det ikke noe 50%
Nei, du måtte jo aktivere det først. Nei, dette er ikke enkelt og den ubrukelige appen er slettet.

1 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Rema 1000 i Mosseskogen er en av de…

Rema 1000 i Mosseskogen er en av de verste Rema butikkene jeg har vært i. De har ikke de samme prisene som andre Rema butikker i Moss. Noen varer kan ha opptil 10 kroner prisforskjell sammenlignet med andre butikker. Er det egentlig lovlig at en kjede har så ulike priser fra butikk til butikk her?
I tillegg river de av datomerking på eggkartonger, og når jeg glemte å sjekke dette, er det vanskelig å finne ut i etterkant om eggene fortsatt er ferske. Drittbutikk som burde bli sjekket av Rema-konsernet.

14 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Rema prøver så hardt å være «det…

Rema prøver så hardt å være «det enkle». Men hva er enkelt med dårlig utvalg og 50-100% dyrere produkter som aldri er med i noen pris tester?

Sånn over hele linja når det gjelder dagligvarebransjen i Norge er de alle en grisk gjeng. «inflasjon», men merkelig nok rekordoverskudd.

Rema 1000 Veita har BIP, men de er alltid underbemannet og ganske treige. 15 min måtte en liten kø idag vente før han i kassa orket plinge på noen.

25 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

På Rema 1000 Stadion i Fredrikstad e

På Rema 1000 Stadion i Fredrikstad er de ALLTID SUPER-hyggelige og hjelpsomme <3 Hilser når jeg kommer, ønsker meg en god dag når jeg går, spør jeg om hvor en vare ligger, følger de meg helt bort. Beste Rema i hele byen ! Gikk ut av butikken der idag med et stort smil!

4 de outubro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais