Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Bunx een pizzaoven besteld, helaas was het model niet meer leverbaar en hebben zij dit opgelost door een vergelijkbaar, mooier en duurder model te leveren voor dezelfde prijs! Ik had zelf aangegev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het duurde even voordat het pakketje er was. Maar na navraag bleek dat er een product nog niet leverbaar was. Eenmaal aangekomen bleek een fles bad parfum kapot te zijn gegaan. Na een mailtje hebben z... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle en nette verzending. Splash-X Kunststof Tumbler Ferry medium 23 cl SKU: 65-GG083 glazen zeer degelijk en geschikt voor camping gebruik met een betere prijs kwaliteit verhouding. de set Kunstst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedankt! Ich muss auf Deutsch schreiben: Ihr seid die besten! Echte Europameister! Freitag Abend bestellt und Montag bei mir. Perfekter Service! Ich habe in "ganz Europa" gesucht:... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Internet Shop

Bunx is de webwinkel voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Je winkelt bij Bunx onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

128 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Tevreden klant

- Zeer snelle levering.
- Alles netjes verpakt, hoewel de doos wel erg groot
- was voor de inhoud.
- Goede prijs-kwaliteit verhouding.
- In mijn geval was er een onderdeel verkrijgbaar dat ik nergens anders kon krijgen.
- Een zeer uitgebreid assortiment

16 de agosto de 2025

Resposta da Bunx

Hoi José, bedankt voor de positieve woorden! We zien je graag nog eens terug bij Bunx :)

Goede service!!!

11 de agosto de 2025

Resposta da Bunx

Beste Thamara, ik wil je bedanken voor deze review. We zien je graag nog eens terug bij Bunx :)

Super

Super, bestelling gedaan voor het buitenland. Alles verliep zoals gepland, vooraf alles geregeld met Bunx klantendienst en levering geplaatst, betaald en de levering gebeurd binnen de 3 werkdagen naar Zuid-Frankrijk. Toffe en eerlijke mensen om mee samen te werken, dank u Roland, Lars en de anderen.

4 de agosto de 2025

Resposta da Bunx

Beste Vero, dankjewel voor deze mooie review en voor je bestelling. Tot de volgende!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een onstaan probleem met de levering…

Een onstaan probleem met de levering hartstikke goed en adequaat opgelost! Echt top service!

31 de julho de 2025

Resposta da Bunx

Hoi Danny, vervelend dat er iets was misgelopen maar gelukkig hebben we het snel en naar tevredenheid kunnen oplossen! Nogmaals dank voor je bestelling en deze review :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en als enige het…

Snelle levering en als enige het product wat ik zocht

24 de julho de 2025

Resposta da Bunx

Hoi Jurgen, ik wil je bedanken voor deze review! Fijn dat je bij ons het Hozelock onderdeel hebt kunnen vinden en je slanghaspel weer functioneert. We zien je graag nog eens terug :)

Perfecte service

Ipv 2x 5kg verpakkingen werden er 2x 1kg verstuurd. Na ontvangst en mijn telefoontje werd dit direct de volgende dag gecorrigeerd. Ik mocht de verkeerde verpakkingen houden. Hulde.

12 de julho de 2025

Top service

Snelle service, goede uitleg, geen wachttijd.

11 de julho de 2025

Resposta da Bunx

Hoi Anne, ik wil je bedanken voor deze 5-sterren review :)

Helemaal Top

Zeer duidelijke en overzichtelijke website, onze bestelling werd al meteen de dag erna geleverd, we waren onder de indruk!
Ook toen er een fabricagefout in het geleverde zwembad werd vastgesteld, werd dit keurig en snel afgehandeld waardoor het binnen de week rechtgezet werd. Dus op alle vlakken, ook de dienst na verkoop, is Bunx een échte aanrader! Helemaal Top, doe zo verder!!

10 de julho de 2025

Resposta da Bunx

Hoi John, bedankt voor deze mooie review! En graag tot de volgende keer :)

goed team

ondanks de verkeerde levering met een goede afloop, de zeer goede service van de behulpzame medewerkers van Bunx en de snelle communicatie, meer dan tevreden.

7 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Het product was makkelijk te…

Het product was makkelijk te bestellen,voldoet aan zijn omschrijving.en de levering was snel.
Helaas ging het mis bij uitleveren door de POSTNl ze hebben de levering 4 x uitgestelden de 5de keer gooiden ze het in een kist en was de bezorger al bijna weg voor ik de deur open kon doen.
Bleek de eerste 4 x dat ze het adres veranderd hadden omdat ze ons huisnummer niet konden vinden. dus alle lof aan Bunx maar kijk eventueel voor een andere bezorgdienst.

5 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Gebruikte voermachine…

Heb een tweedehands visvoer machine opgestuurd gekregen die het ook niet doet.Jammer voor dat bedrag verwacht je anders als klant .
Heb het nu weer allemaal opgestuurd en hoop dat ik m’n geld terug gestuurd krijg.

25 de junho de 2025

Resposta da Bunx

Goedemorgen, dit is uiteraard niet de bedoeling! Inmiddels hebben we contact en zijn we bezig met een passende oplossing.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.