Busbooking.dk Opiniões 924

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bookede en firma bus kørsel til 20 pers., med flere stop rundt i København. Fin og god kommunikation over mail og telefonen, for planlæggelse. Bedste pris jeg kunne finde på nettet. Kun ros fra medar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse. Bookede bussen ifm. en firmatur, hvor vi skulle køres hen til et sted, hvor vi havde arrangement og middag, derfor skulle vi også hentes igen efterfølgende og køres tilbage. D... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt booking system. Chaufføren ankom i god tid, imødekommende og veloplagt. Rigtig god bus, ren med god plads og behagelig temperatur. Og så kørte chaufføren fornuftigt og på en tryg måde, på en dag... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Aluguer de autocarros
  2. Empresa de autocarros e carruagens
  3. Empresa de autocarros
  4. Agência de viagens de autocarro
  5. Operador turístico
  6. Plataforma de colaboração web

Escrito pela empresa

Busbooking blev stiftet i 2018 med visionen om at gøre busbranchen lettere tilgængelig for den almindelige bruger. Og gennem digitalisering blev resultatet en beregningsplatform, hvor alle, der kender sine rejsedetaljer, kan få en strakspris på ganske få minutter, og hvor de er total transparens iht. faciliteter, prisstruktur osv. Og hvor mindre lokale busselskaber får muligheden for at eksponere sig og sin forretning i et marked, der ellers ofte er domineret af de større markedsaktører. Vores platform bliver i dag benyttet af flere tusinde brugere. Og gennem tiden har vi booket mere end 30.000 busrejser for vores kunder, der alle har haft særlige og forskelligartede behov i forhold til netop deres behov.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er fuldt tilfreds med…

Jeg er fuldt tilfreds med busbooking.dk. Kim var utrolig servicemindet, hurtig og fleksibel. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg booker hos dem, når firmaet skal på udflugt.

29 de agosto de 2025

Hej Birgitte

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er fuldt tilfreds, og at Kim gjorde en positiv forskel med sin service, fleksibilitet og hurtige hjælp - vi giver de søde ord videre til ham 🙌

Det betyder meget, at du allerede nu tænker på at bruge os igen – vi ser frem til at hjælpe jer på næste firmatur.

altid godt og venligt

28 de agosto de 2025

Hej Sven

Mange tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du altid oplever god og venlig service hos os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Transport af sølvbryllup gæster i indre København

Vi havde en meget sikker chauffør til transport af vores gæster midt i København. Fuld ud tilfreds.

26 de agosto de 2025

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at I havde en sikker og tryg transportoplevelse midt i København, og at I var fuldt ud tilfredse 😄

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for en god oplevelse til vores bryllup

God kommunikation
Præcis ankomst af selskab
Rolig og behagelig chauffør
Leveret på rette sted til rette tid

23 de agosto de 2025

Hej Morten

Stort tillykke med jeres vielse og tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at kommunikationen fungerede godt, at selskabet ankom præcist, og at chaufføren bidrog med en rolig og behagelig kørsel 🙌

Vi er rigtig glade for, at alt blev leveret på rette sted til rette tid – og håber at få lov at hjælpe jer igen fremover.

God service.

20 de agosto de 2025

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt var en god oplevelse

Alt var en god oplevelse, fra kontakt til transport

23 de agosto de 2025

Hej Niels

Tusind tak for din fine tilbagemelding! Det er skønt at høre, at hele forløbet – både kontakten og selve transporten – var en god oplevelse 😄

Vi sætter stor pris på dine ord og glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alting var i fineste orden fra start…

Alting var i fineste orden fra start til slut.

24 de agosto de 2025

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt var i fineste orden fra start til slut – præcis som det skal være 😄

Vi håber at få fornøjelsen af at hjælpe dig igen fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kommer helt sikkert ikke til at…

Vi kommer helt sikkert ikke til at bruge andet fremover. En rigtig god app, som er både enkel og hurtig at bruge, og som gør det nemt og overskueligt at booke transport – uanset om det gælder små eller store selskaber. Efter booking får man tydelig og præcis information med bekræftelse af aftalen. Meget professionel buschauffør og en samlet set super god oplevelse.

24 de agosto de 2025

Hej Ole

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at både appen, kommunikationen og chaufførens professionalisme har givet jer en så god oplevelse – og at I finder det nemt og overskueligt at booke gennem os 🙌

Det betyder meget, at I ikke har lyst til at bruge andet fremover. Vi ser frem til at hjælpe jer igen – uanset om det gælder små eller store selskaber.

Meget sød chauffør

Meget sød chauffør. Super kørsel til tiden :)

20 de agosto de 2025

Hej Sarah

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at I havde en god oplevelse med en sød chauffør og punktlig kørsel 😄

Vi håber at få lov til at hjælpe jer igen en anden gang!

Classificada 3 em 5 estrelas

Selve bussen var en fin tur

Selve bussen var en fin tur. Men vi blev temmelig stresset da vi skulle med færgen fra århus til odden, da de ikke ville lade os komme ind før vi havde udfyldt alle 50 børn med navn og cpr nummer. Det havde vi så 4minutter til, ellers kunne vi ikke komme med færdgen. Denne information ville være rar at have inden, så man kan forberede den slags ting på vejen, eller mens man venter.

2 de julho de 2025

Hej Søren

Tusind tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at bussen levede op til forventningerne, men vi forstår fuldt ud, at situationen med færgen var stressende.

Vi tager din feedback til os – det er en god påmindelse om, at vigtig information om påkrævede oplysninger bør kommunikeres på forhånd, så man kan forberede sig bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi håber, at I trods udfordringen havde en god tur, og vi vil gøre vores bedste for, at lignende situationer håndteres endnu bedre fremover.

Nem booking

Nem booking, hjælpsom kundeservice og rigtig flinke chauffører. Bruger helt sikkert busbooking igen, hvis der skulle blive behov :)

17 de agosto de 2025

Hej Thoa

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både booking, kundeservice og chaufførerne levede op til forventningerne 🙌

Det betyder meget for os, at du har lyst til at bruge os igen – vi ser frem til at hjælpe dig på en kommende tur 😄

Nemt og bekvemt.

Nemt og bekvemt.
Bussen var præcis.

8 de agosto de 2025

Hej Lene

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at alt forløb nemt og bekvemt, og at bussen ankom præcist som aftalt 🤩

Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe jer igen fremover!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi lejede bus fra vores hotel i…

Vi lejede bus fra vores hotel i København ud til Kgs Lyngby for 55 gæster , det gik så fint- intet at klage over

9 de agosto de 2025

Hej Anne

Mange tak for din tilbagemelding! Det er dejligt at høre, at alt forløb fint med jeres tur fra København til Kgs. Lyngby, og at I havde en god oplevelse 🙌

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og håber at få lov at hjælpe jer med transport igen en anden gang!

God stil

Der blev fulgt op og afstemme et par dage forinden turen, at vi havde en aftale.
Bussen afhentede os i god tid.
God information fra chaufføren under busturen.
Venlig, hjælpsom og morsom chauffør.

Hej Margith

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at opfølgningen forud for turen gav tryghed, og at bussen var klar i god tid.

Særligt dejligt er det at vide, at chaufføren bidrog med både god information, hjælpsomhed og godt humør – præcis som vi ønsker, at alle vores gæster skal opleve det 🌞
Vi sætter stor pris på dine ord og håber at kunne byde jer velkommen ombord igen.

Kom til tiden

Kom til tiden , god kørsel og flink chauffør

13 de julho de 2025

Hej Marianne

Tak for din fine tilbagemelding! Det glæder os, at alt forløb som det skulle – med god kørsel, punktlighed og en venlig chauffør 🙌

Vi håber, vi får lov at byde jer velkommen ombord igen en anden gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at booke og god kontakt

Det var nemt at booke i gennem busbooking.dk og selv da jeg lavede en fejl ved at booke den forkerte dag, var det nemt og hurtigt at komme i kontakte med dem og ændre det.

Den eneste ting som kunne have blevet gjort bedre var at vi skulle køre kl. 09 og kl. 08.56, var bussen ikke tilstede. Jeg blev nervøse at de ikke havde ændret datoen alligevel og ringede for at høre hvor de var. De var 10 minutter forsinkede. Det vil har været SÅ rart at vide! Mit forslag til dem er at de skulle være i god kontakt med kunder om forsinkelse!

11 de julho de 2025

Hej Emily

Tusind tak for din ærlige og detaljerede tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at booking og ændring af dato gik nemt og hurtigt – det betyder meget for os 🙏

Vi beklager den manglende information omkring forsinkelsen på dagen og forstår fuldt ud, at det skabte unødig nervøsitet. Din feedback er guld værd, og vi tager det med os som en klar påmindelse om at sikre bedre kommunikation i lignende situationer.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi håber, vi får mulighed for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang! 😄

Classificada 4 em 5 estrelas

Let at booke og aftale turen.

Let at booke og aftale turen.

26 de junho de 2025

Hej Anne

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for, at det var let at booke og planlægge turen – det er lige præcis sådan, det skal være 🌞

Vi håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang!

Super dejlig chauffør

Super dejlig chauffør
Kom til tiden både da vi skulle afsted og da vi skulle hjem

9 de julho de 2025

Hej Jette

Tusind tak for din tilbagemelding! Det er skønt at høre, at alt spillede med punktligheden – og at I havde en super dejlig chauffør med på turen 😄

Vi sætter stor pris på dine ord og håber at kunne hjælpe jer igen fremover!

Til tiden

Til tiden - og det var vigtigt for os, da anden transport ventede på os på slutdestination. Ligeledes klappede det på hjemturen. At vi så kørte med nogle behagelige chauffører, som også gerne ville dele lidt lokal-historie med os.

Hej Annemarie

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at alt klappede – både ud og hjem – og at chaufførerne bidrog med både behagelig stemning og lidt lokalhistorie undervejs 🤩

Vi ved, hvor vigtigt det er, at tidsplaner holder, når anden transport venter – så det er dejligt at høre, at alt gik som det skulle. Vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ros til verdens bedste buschauffør! 🚌🌟

Vi havde fornøjelsen af at blive kørt til Roskilde Festival i forbindelse med vores sommerfest – og vi kunne simpelthen ikke have ønsket os en bedre chauffør! Allerede fra første minut satte han den helt rigtige stemning og skabte rammerne for, at vi kunne få en fest ud over det sædvanlige – allerede i bussen!

Med godt humør, overskud og forståelse for, at vi var i feststemning, sørgede han for, at turen ikke bare blev en transport – men en del af oplevelsen. Han var både professionel, venlig og totalt i sync med energien i gruppen.

Tusind tak – du gjorde en fantastisk dag endnu bedre! 🙌🥳

Hej Mathilde,

Hvor er det en fornøjelse at læse – tusind tak for de flotte ord! 🙌

Det betyder virkelig meget for os at høre, at jeres chauffør bidrog så positivt til stemningen og gjorde turen til en oplevelse i sig selv. Når transporten bliver en del af festen, så ved vi, det hele spiller 🤩

Vi sender rosen videre med det samme – og håber, vi får mulighed for at hjælpe jer med flere gode ture fremover!

Magnus Dencker Pedersen 🚌😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais