Busbooking.dk Opiniões 924

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bookede en firma bus kørsel til 20 pers., med flere stop rundt i København. Fin og god kommunikation over mail og telefonen, for planlæggelse. Bedste pris jeg kunne finde på nettet. Kun ros fra medar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse. Bookede bussen ifm. en firmatur, hvor vi skulle køres hen til et sted, hvor vi havde arrangement og middag, derfor skulle vi også hentes igen efterfølgende og køres tilbage. D... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt booking system. Chaufføren ankom i god tid, imødekommende og veloplagt. Rigtig god bus, ren med god plads og behagelig temperatur. Og så kørte chaufføren fornuftigt og på en tryg måde, på en dag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde fornøjelsen af at blive kørt til Roskilde Festival i forbindelse med vores sommerfest – og vi kunne simpelthen ikke have ønsket os en bedre chauffør! Allerede fra første minut satte han d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Aluguer de autocarros
  2. Empresa de autocarros e carruagens
  3. Empresa de autocarros
  4. Agência de viagens de autocarro
  5. Operador turístico
  6. Plataforma de colaboração web

Escrito pela empresa

Busbooking blev stiftet i 2018 med visionen om at gøre busbranchen lettere tilgængelig for den almindelige bruger. Og gennem digitalisering blev resultatet en beregningsplatform, hvor alle, der kender sine rejsedetaljer, kan få en strakspris på ganske få minutter, og hvor de er total transparens iht. faciliteter, prisstruktur osv. Og hvor mindre lokale busselskaber får muligheden for at eksponere sig og sin forretning i et marked, der ellers ofte er domineret af de større markedsaktører. Vores platform bliver i dag benyttet af flere tusinde brugere. Og gennem tiden har vi booket mere end 30.000 busrejser for vores kunder, der alle har haft særlige og forskelligartede behov i forhold til netop deres behov.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Bussen kom som aftalt og kørte os til…

Bussen kom som aftalt og kørte os til destinationen uden nogle problemer

12 de junho de 2025

Resposta da Busbooking.dk

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt gik som aftalt, og at I kom godt frem uden problemer. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Med Venlig Hilsen

Elevfest bus

Jeg bestilte 2 busser til min efterskoles sidste elevfest og de kom til tiden og vi kom fra a til b uden problemer.

6 de junho de 2025

Resposta da Busbooking.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt forløb som planlagt, og at I kom sikkert til og fra jeres elevfest. Det betyder meget for os at være med til at skabe en god afslutning på sådan en særlig dag.

Fin service og pris

Fin service og pris.

Ingen problemer

Resposta da Busbooking.dk

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at alt gik som det skulle. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Classificada 2 em 5 estrelas

Busbooking gjorde enlig deres del godt

Busbooking gjorde enlig deres del godt, men bus turen gik dårligt. Vi havde aftalt med busbooking at vi godt måtte drikke alkohol i bussen da vi var på vej til festival, men toilettet i bussen virkede ikke, og buschaufføren var i dårligt humør og gad ikke holde ind mere end 2 gange på en 4 timers tur, hvilket måske virker fair. Men når men drikker alkohol og toilettet ikke virker spiller det ik helt, folk var ikke helt tilfredse.

Hej Adam

Tak for jeres ærlige tilbagemelding – det sætter vi stor pris på, også når oplevelsen ikke har levet op til forventningerne.

Vi er glade for, at I oplevede en god dialog med os i planlægningsfasen, men det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at selve turen ikke forløb som ønsket. Det er helt forståeligt, at manglende adgang til toilet – især på en tur, hvor alkohol er tilladt – kan give udfordringer og påvirke helhedsindtrykket.

Vi har taget jeres oplevelse videre til busselskabet og har valgt at stoppe samarbejdet med dem, da deres service på dagen ikke levede op til vores standarder.

Vi håber, I vil give os mulighed for at vise, hvad vi ellers står for, hvis I en dag skulle få brug for bustransport igen 😊

Magnus Dencker Pedersen 🚌

Classificada 5 em 5 estrelas

Busbooking fandt en rigtig god pris til…

Busbooking fandt en rigtig god pris til os. Alt gik nemt og problemfrit. De bedste anbefalinger herfra.

3 de junho de 2025

Hej Nanna

Tusind tak for din anbefaling! Det glæder os at høre, at vi kunne finde en god pris til jer, og at hele forløbet var nemt og problemfrit 🤩

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding – og håber at få lov at hjælpe jer igen i fremtiden!

Kan varmt anbefales!

Rigtig god oplevelse. Vi bestilte en bus til vores bryllup til transportaf gæster fra kirken til festen.
Det var nemt at bestille, god service med hurtige behagelige svar og mulighed for fleksible løsninger!
Bussen var der i god tid og var klar til at køre med alle gæsterne på klokkeslættet.
Desuden rigtig god og fair pris.

31 de maio de 2025
Opinião espontânea

Hej Freja

"Skønt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse på en så særlig dag! Vi er glade for, at både booking, service, fleksibilitet og punktlighed levede op til jeres forventninger – og at prisen også blev oplevet som fair 😄

Tak fordi I valgte os til jeres bryllup – det betyder meget, og vi håber at kunne hjælpe jer igen ved en anden lejlighed!

Classificada 5 em 5 estrelas

Glimrende bus til tiden med en rigtig…

Glimrende bus til tiden med en rigtig god chauffør.

21 de maio de 2025

Hej Jesper

Tak fordi du delte din oplevelse med os! Det er dejligt at høre, at alt gik som det skulle – med en punktlig bus og en chauffør, der gjorde et godt indtryk 🙏

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt var perfekt og med en meget…

Alt var perfekt og med en meget behagelig og venlig chauffør.

29 de maio de 2025

Hej Catherina

Det er altid en fornøjelse at læse tilbagemeldinger som din – tak for det! Vi er glade for at høre, at alt forløb perfekt, og at chaufføren bidrog til en god oplevelse med sin venlige og behagelige tilgang 😄

Vi sætter stor pris på, at du valgte os, og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fra booking til aftale var som det…

Alt fra booking til aftale var som det skulle være. Stærk anbefaling. Vi kørte med Skovlunde Turistbusser og det var en super bus med massere af plads og god chauffør.

Hej Anders

Hvor er det skønt at høre, at alt fra booking til selve turen forløb, som det skulle! Det glæder os, at du havde en god oplevelse med Skovlunde Turistbusser – både med komforten i bussen og den dygtige chauffør, vi giver de pæne ord videre 🤩

Tusind tak for den stærke anbefaling – vi sætter stor pris på det og håber at byde dig velkommen igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

enkelt att kommunicera med föraren via…

enkelt att kommunicera med föraren via sms.

Hei Cassandra

Tack för din återkoppling! Det gläder oss att höra att kommunikationen med chauffören fungerade enkelt och smidigt via sms – precis som det ska vara 🌞

Vi uppskattar att du valde oss och hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen!

Med vänliga hälsningar,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fleksible og ønsker kun at hjælpe

Det er skønt at man kan kontakte dem og få hjælp hurtigt. Selv ved vanskelige forespørgsler, gør de deres bedste for at vi har en løsning.
Ekstra stor ros til Alexander :-)

Hej Roan

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det betyder meget for os! Det glæder os især, at du oplevede hurtig og hjælpsom service, også når det blev lidt mere komplekst 🙏

Vi sender ekstra ros videre til Alexander – det vil uden tvivl blive værdsat! Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Kan kun anbefales

Der blev givet en reminder om bussen dagen før, så man følte sig sikker på, at de kom. Derudover blev der blot smilet og sagt "sådan er det jo", da de 70 børn tog det meste af en sandkasse med ind i bussen.

Hej Anja

Tak for den fine tilbagemelding! Det glæder os, at du oplevede tryghed med påmindelsen før turen – og at stemningen forblev positiv, selv da sandkassen nærmest kom med ombord 😎

Vi er glade for, at både service og fleksibilitet levede op til forventningerne, og håber at kunne køre for jer igen en anden gang!

Pålidelighed og troværdighed

En meget venlig, imødekommende og høflig chauffør gjorde vores tur meget behagelig. Det var samlet set en dejlig oplevelse og vi vil til enhver tid anbefale virksomheden til andre.

Hej Julietta

Hvor er det dejligt at høre, at chaufførens venlighed og imødekommenhed satte rammen for en behagelig tur! Det glæder os, at I havde en samlet god oplevelse, og vi sætter stor pris på jeres anbefaling 🌞

Tusind tak fordi I valgte os – vi håber at kunne byde jer velkommen igen!

Absolut den bedste oplevelse

Absolut den bedste oplevelse. Super kompetente chauffører.
Desuden er fleksibiliteten i orden. Kommunikationen er god og så er de ikke blege for at hjælpe ved pludseligt opstået tidsændringer på dagen. Vi vil helt sikkert bruge dem igen næste år.
På trods af vejret blev Åsebakken Valfart en succes

Hej Alexander

Vi bliver virkelig glade af at læse din anmeldelse – tusind tak for de flotte ord! Det betyder meget at høre, at både chaufførernes indsats, fleksibiliteten og kommunikationen gjorde en forskel, selv med uventede ændringer og udfordringer undervejs 🙏

Fantastisk at Åsebakken Valfart blev en succes trods vejret – vi glæder os allerede til at køre for jer igen næste år!

God service!

16 de maio de 2025

Hej Elin

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god service – det er lige præcis, hvad vi stræber efter 🤩

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen!

Leverede som aftalt

Hej Jan

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at alt blev leveret som aftalt – det er netop det, vi gerne vil sikre 😊

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Alt klappede til vores store tilfredshed

Alt klappede til vores store tilfredshed

Hej Frank

Hvor er det dejligt at høre, at alt klappede til jeres store tilfredshed! Vi sætter stor pris på, at I valgte os, og håber at kunne hjælpe jer igen fremover.

Kom presis

Kom presis, helt topp

24 de maio de 2025

Heisan Regine

Takk for tilbakemeldingen! Kjempefint å høre at alt var presist og helt i toppklasse 🙌

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Med vennlig hilsen,

Hej Vibeke

Tak for din venlige tilbagemelding – det betyder meget for os! Det glæder os at høre, at du havde en behagelig og tryg rejse, og at alt forløb punktligt. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder 😄

Vi sætter stor pris på, at du valgte os – og håber at køre for dig igen en anden gang!

God kommunikation

Rimelig pris, fin kommunikation og god service

18 de maio de 2025

Hej Steffen

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du oplevede en fair pris, god kommunikation og service hele vejen. Det er netop den kombination, vi stræber efter at levere hver gang 😄

Tak fordi du valgte os – vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Magnus Dencker Pedersen 🚌😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais