Butler's Rens & Vask
Leia as opiniões dos outros
Paying for a subscription to get my shirts picked up at home cleaned, ironed and sent back for a good price. It is however not possible to book until several weeks in the future which makes the mo... Ver mais
Butler’s Rens og Vask Holte Midtpunkt Nu har jeg i 3 år brugt Butler’s Holte Midtpunkt og været super tilfreds og glad for resultatet hver gang, jeg har både fået renset skind, pels, designer tøj og... Ver mais
A empresa respondeu
Butler´s skal vaske og stryge min hvide dug. Da dugen kommer tilbage er den ikke ren, og sendes tilbage. Nu er dugen forsvundet, og Butler´s forsøger at affærdige mig med andre duge, som på ingen måde... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Butlers er Danmarks største og eneste Svanemærkede renseri. Vi renser uden brug af kemikalier og gør derved en forskel for miljøet, dit tøj og din hud. Udover otte egne butikker i og omkring København er Butlers også repræsenteret med mere end 250 indleveringssteder i Danmark inklusiv alle Bilka varehuse og en række udvalgte føtex butikker. Derudover har vi samarbejde med en lang række hoteller, restauranter, teatre, museer, forsikringsselskaber, etc.
Informações de contacto
Literbuen 11 (Hovedkontor), 2740, Skovlunde, Dinamarca
- 7022 2058
- info@butlers.dk
- butlers.dk
Voksiposen er væk
Jeg indleverede en voksipose til rens den 04.11.25 med forventet afhentning den 07.11.25 og betalte for rensen på forhånd. Efter gentagne besøg i butikken og over en måneds ventetid fik jeg besked om, at min voksipose var blevet væk. Chefen tilbød at erstatte den.
Jeg bestilte en ny voksipose og fremsendte dokumentation for købet. Der er nu gået over to måneder, uden at jeg har modtaget hverken erstatning for voksiposen eller tilbagebetaling for den betalte rens. Jeg er flere gange blevet lovet, at sagen ville blive håndteret snarest, men intet er sket.
Meget utilfredsstillende og uprofessionel håndtering.
Hold dig langt væk, ødelagde min kjole
Har indleveret min kjole med print til rens i Farum. Da jeg henter den, tror jeg at kjolen er på vrangen, men opdager at printet er væk efter den er blevet renset. Jeg spørger hvad der er sket og bliver mødt af at “så kunne kjolen ikke tåle at blive renset”. Min kjole er ødelagt og jeg har betalt for såkaldt udført arbejde. Eneste ekspedienten foreslog var at jeg kunne klage til producenten af kjolen, hun kunne ikke gøre noget. Derudover lugter der af røg i butikken, begge gange jeg var der. Jeg kommer der ikke mere
Da jeg for et par dage siden trådte ind…
Da jeg for et par dage siden trådte ind i jeres forretning på Farum Bytorv, lugtede der stærkt af tobaksrøg fra baglokalet. Jeg forlod med det samme forretningen. Mit tøj skal ikke hænge i en sky af tobaksrøg, hverken før eller efter at det er renset!
Deres telefonnr er inaktivt mit tøj er…
Deres telefonnr er inaktivt mit tøj er ikke afhentet men alligevel har Butlers formået at reservere 278 kr. for deres manglende service.
Gået konkurs
Jeg har ikke fået hentet tøj og har heller ikke modtaget en bekræftelse på min bestilling. Jeg blev samtidig logget ud af App'en. Der står ikke noget telefonnummer på hjemmesiden og hjemmesiden er under ombygning. Så taget i betragtning andre seneste reviews her på Trustpilot, alt tyder på at Butler's Rens & Vask er gået konkurs :-(
Kan ikke komme i kontakt med dem
Jeg kan ikke komme i kontakt med renseriet, og har skrevet gentagne mails samt ringet - men numrene er ude af drift. Jeg overvejer om de er gået konkurs, men kan ikke finde svar på dette.
Not able to order even though paying monthly fee
It is however not possible to book until several weeks in the future which makes the monthly fee wasted.
You also need to be careful when ordering pick up as if you don’t un-check washing bags they will send you a couple and charge for them. When returned they are not returning the fee.
Also button breaks quite frequently as well as the time you order pick up changes from app to what actually gets confirmed.
Have sent multiple requests to customer service without reply.
Måske den dårligste kundeservice
Måske den dårligste kundeservice - jeg endnu ikke har oplevet.
Efter 2 mails, 2½ time ventetid på telefon har jeg endnu ikke fpået fat i Butlers kundeservice - og de er heller ikke kommet tilbage
Uprofessionelt
Butler rens på Østerbro! Tager i mod 7 af mine pakker og lukker så butikken for at holde ferie, uden at fortælle det til DAO. Nu kan mine kunder så ikke modtage deres julegaver. Amatører!
Tak for svar, om det er en franchise har intet med mig at gøre, i står som dao pakkeshop. DAO oplyser i ikke har anmeldt lukning og nej, pakkerne er ikke flyttet, de har ligget i jeres butik indtil i dag, hvor jeg opdager fejlen. I vælger samarbejde med DAO og hvis det ikke fungere for jer, så opsig samarbejdet, så vi som kunder ved hvor vi kan aflevere vores forsendelser.

Skjorter til 5000kr mistet og ingen har ansvaret
Har indleveret 7 skjorter for snart en måned siden. De er så blevet væk. Når jeg ringer til butikken er der ingen der tager telefonen. Når man ringer til hovednummeret får jeg af vide jeg skal ringe til butikken. Skjorter til en værdi af 5000kr væk. Ingen har ansvaret og jeg kan bruge min tid på at ringe rundt til ingen verdens nytte.
Frygtelig måde at frasige sig ansvar…
Frygtelig måde at frasige sig ansvar på. Ringer op og siger dragten godt kan blive misfarvet pga den er sort/hvid. Den er blevet renset før uden problemer siger jeg så siger de ok til det men på eget ansvar. får en helt ødelagt buksedragt tilbage som er gul fremfor hvid (det sorte er ok). Det er fair, den var på eget ansvar. Men gudhjælpemig om de så ikke vil have betaling for "udført arbejde" så jeg skal betale for den rens somde har ødelagt buksedragten for (som er maxmara til flere tusinde kroner)... Gad godt se en anden branche tage betaling for at udføre arbejde hvor de ødelægger kundes produkt. Det er under al kritik
Smidt tøjet væk 2 gange
Har brugt Butlers, men oplevet at de har smidt mit tøj væk 2 gange. bege gange et mareridt, hvor man venter i måneder og ikke får den reele værdi tilbage forsikringsmæssigt. En katastrofe af et firma!!! Hold jer langt væk!!

Butler’s Rens og Vask Holte Midtpunkt
Butler’s Rens og Vask Holte Midtpunkt
Nu har jeg i 3 år brugt Butler’s Holte Midtpunkt og været super tilfreds og glad for resultatet hver gang, jeg har både fået renset skind, pels, designer tøj og møbel betræk som kommer flot renset tilbage. Kundeservicen er også i top, bliver taget imod med et smil og kompetent betjening i en lille hyggelig butik, så vil bestemt anbefale Butler’s i Holte.

Østerbro Elendig Pakkeshop & Butler's Rens Østerbro 2100
Østerbro Pakkeshop & Butler's Rens Østerbrogade 147, København Ø.
De har så dårlig kundebetjening at man tror det er løgn.
Der er bestilt en pakke som skal komme fredag, men der kommer først en besked ud klokken 18.30 hvor de har lukket allerede klokken 18.00, så den lovede afhentning fredag er umulig selvom DAO sikkert har afleveret kl 15.00. På hjemmesiden står der at de lukker klokken 15.00 om lørdagen, hvorefter jeg så går ned for at hente min vigtige gavepakke før 15.00, men på døren er åbningstiden håndrettet til 14.00, så den gavepakke jeg bestilte i god tid, fordi den skulle have været brugt lørdag, har været umulig at hente.
Så vidt jeg husker kommer DAO og afleverer pakker klokken ca 15.00 fredag, så den lallende og manglende kundebetjening er under al kritik. Hvis de ikke har personale nok, må de lukke den del af forretningen og overlade uddelingen af pakker til en velvillig kiosk. Så elendig og manglende service skal man langt væk fra Danmark for at finde.
De får selvfølgelig også kun 2 stjerner ud af 5 mulige i gennemsnit hos Trustpilot, så jeg er ikke den eneste utilfredse. Og træk så 1 fra da man ikke kan give 0 til dem.
Stor anbefaling.
I sidste uge prøvede vi for første gang butlers.dk. Jeg var en anelse skeptisk for deres rating herinde, men det blev gjort til skamme. Vi har haft en helt kanon oplevelse fra start til slut. Yderst professionelle, kommer som aftalt og vi har fået meget fint rent tøj og puder hjem igen. De kan varmt anbefales. Vi kommer til at benytte dem fremover, i stedet for at skulle forbi renseriet.

Resposta da Butler's Rens & Vask
Forskellige priser app og butik men flot pletrens
Jeg forsøgte at bestille en sommerfrakke renset i app og fandt det til 195 kr. men umuligt at bestille det i app for minimumskøb er 200 kr. Det er altså træls.
Nå fat i jakke og så på gåben til den fysiske butik. Og her koster det samme 230 kr.
Nå men skidt - over mail fået forklaret at billigere i app men så kommer fragt på. Så under alle omstændigheder billigere i butik. Men altså ikke altid jeg kan bære det i butik.
Men stor ros til jeres personale 😊 Den værste plet var kuglepen og det var pist væk.

Resposta da Butler's Rens & Vask
The worst dry cleaning service that I…
The worst dry cleaning service that I have ever experienced in my life worldwide. After not having returned my new silk shirt with visible brown spots (that weren’t there before) and broken buttons, they have even refused to reimburse the cleaning expenses not saying about the damage compensation flaying that “no one can access what would happen to the buttons”. Really?! Is it how you do a dry cleaning in 21st century?
Renseriet med 1 stjerne
Jeg blev oprindeligt overrasket over det skuffende resultat af tøjrensningen og den efterfølgende dårlige kundeservice, der manglede forståelse for virksomhedens manglende evne til at levere kvalitet. Men når jeg nu ser på anmeldelserne på Trustpilot, er min overraskelse pludselig forsvundet.
Kort sagt modtog jeg en blazer tilbage med tydelige pletter, som jeg selv kunne fjerne med blot en finger, uden brug af vand. Jeg gjorde opmærksom på dette problem, men i stedet for at anerkende deres åbenlyse manglende arbejdsindsats i dette tilfælde, blev jeg mødt med undskyldninger og undvigende svar om, hvorfor de ikke kunne garantere et tilfredsstillende resultat. De tilbød at rense tøjet igen, men det var ubrugeligt, da jeg allerede havde fjernet pletterne selv.
Ikke en ret grøn indstilling at have så dårlige kvalitetskontroller, at man er nødt til at tilbyde omrens.
Dette var både økonomisk og tidsmæssig spild.
Jeg kan på ingen måde anbefale Butlers til tøjrensning, hverken for privatpersoner eller virksomheder, da det er tydeligt, at de mangler interne kvalitetskontroller og leverer en forfærdelig kundeservice med en defensiv tilgang til kritik af deres fejlbehæftede produkt.

Resposta da Butler's Rens & Vask
Undgå at købe rens af denne virksomhed!
Undgå at købe rens af denne virksomhed!
Jeg indleverede 2 stk. Tiger og Sweden jakkesæt 90% uld til deres afdeling i Holte Midtpunkt. Efter afhentning er blazerne krøbet 1-1,5 størrelse og kraven på den ene blazer er tydeligt krøllet. Begge jakkesæt bliver sendt til deres hovedafdeling som efterfølgende fastholder at deres behandling er foretaget efter den vaskeanvisning som står i blazeren. De tilbyder nu at sætte mine jakkesæt på en gine, men siger samtidig at det ikke er for at udvide stoffet. Jeg laver en ny afhentning og min vurdering er begge jakkesæt nu er en halv størrelse mindre. Jeg er selv virksomhedsejer og forstår, at fejl kan opstå. Det er dog vigtigt at kunden bliver afhjulpet og holdes skadefri, hvilket jeg langt fra føler er tilfælde her.

Krøllede skjorter
Fik skjorter tilbage, der dels stadig var krøllede i stoffet og dels var krammet sammen eller hang skævt på bøjlerne, så de krøllede hinanden. Re-do processen medførte et næsten godt nok resultat, så jeg valgte at tage skjorterne med hjem 2. gang, de skulle udleveres. For 2 år siden, hvor jeg sidst brugte Butler, var kvaliteten væsentligt bedre end nu, hvor det virker som om, vaskeriet bag butikken har optimeret omkostningerne hen et sted, hvor kvaliteten kompromiteres. Formentligt både vaske-, tørre- og transport-processen. Personalet i butikken i Holte var forstående, imødekommende og venlig, men kunne ikke gøre noget ved den manglende kvalitet i vaskeriets service. Jeg må på udkig efter et andet renseri.

Resposta da Butler's Rens & Vask
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.