Altid søde og venlige sommetider lidt svære og få fat på pr. tlf. men hvad, så må man jo prøve igen👍😉 Ingen pjat hvis man lige vil komme forbi uden for normal åbningstid hvis i er i butikken👍❤️ I... Ver mais
A empresa respondeu
Altid god service og hurtig levering 🙂. Vil gerne give ekstra ros for Black friday, der blev kørt online kø tilbud på tøj/ og sko til 1 kr. Var heldig at få et par sko til 1 kr :) dejligt... Ver mais
A empresa respondeu
5 ⭐️ 1 stjerne for god kundeservice. Virkelig søde og rare medarbejdere. 1 stjerne for bredt og smukt udvalg af alt hvad hjertet begær. 1 stjerne for gode priser. 1 stjerne for hurtig levering.... Ver mais
A empresa respondeu
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
I skal have al den ros I kan få👍❤️😉

Resposta da Byasbaek
Bluse og shorts er lige som på billeder og beskrivelse 👌god kvalitet

Resposta da Byasbaek
Lækre bukser og super hurtig forsendelse

Resposta da Byasbaek
Det tager alt for lang tid for at få sin penge retur når man har sendt nogen tilbage som der ikke var nogen for en alligevel
Min absolut yndlings webshop. Deres tøj sidder virkelig godt og størrelserne fungerer godt for mig. Deres kundeservice er altid suveræn og for nyligt fik jeg penge retur på en reklamation selvom at de ikke selv havde back-to-back fra deres leverandør. Gavekortet blev selvfølgelig brugt på nyt og dejligt tøj som jeg er helt vild med. Jeg måtte købe mere efterfølgende på deres store udsalg.

Fine inspirerende videoer. Og kæmpe hurtig betjening 🤩🤩😍

Super god oplevelse at handle hos Jer 👌👌

Resposta da Byasbaek
Sindsygt lækre strømpebukser, de er desværre bare ikke lange nok, jeg bestilte den største selvom jeg ikke vejer de 100kg som den for skriver at passe til, men jeg manglede lige 8-10 cm i længden desværre, det ringer om lidt jeg lidt ked af🥺

Resposta da Byasbaek
Elsker at komme i By Asbæk - lækker butik - lækkert tøj og sidst men absolut ikke mindst søde mennesker 🩷

Resposta da Byasbaek
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.