Byasbaek Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid søde og venlige sommetider lidt svære og få fat på pr. tlf. men hvad, så må man jo prøve igen👍😉 Ingen pjat hvis man lige vil komme forbi uden for normal åbningstid hvis i er i butikken👍❤️ I... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min absolut yndlings webshop. Deres tøj sidder virkelig godt og størrelserne fungerer godt for mig. Deres kundeservice er altid suveræn og for nyligt fik jeg penge retur på en reklamation selvom at de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god service og hurtig levering 🙂. Vil gerne give ekstra ros for Black friday, der blev kørt online kø tilbud på tøj/ og sko til 1 kr. Var heldig at få et par sko til 1 kr :) dejligt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5 ⭐️ 1 stjerne for god kundeservice. Virkelig søde og rare medarbejdere. 1 stjerne for bredt og smukt udvalg af alt hvad hjertet begær. 1 stjerne for gode priser. 1 stjerne for hurtig levering.... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

20 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mega sødt personale

Mega sødt personale. Meget hjælpsomme . Gode lækker vare.

25 de outubro de 2024

Resposta da Byasbaek

Tusind tak💕 det varmere vores hjerter og vi går efter kundernes bedste oplevelse

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice, når man returnerer varer

Jeg bestilte tre bluser - hurtig levering 👍

De to af bluserne faldt ikke i min smag, hvorfor jeg returnerede dem. Jeg benyttede den label, man kunne købe via hjemmesiden - og efter 14 dage rykkede jeg for mine penge.

1. svar: hvad har du sendt retur? (Ordrenummer fremgik af mailen og jeg havde benyttet deres returlabel)

2. svar (efter jeg havde oplyst hvilke varer jeg havde returneret og spurgt hvornår jeg fik pengene): Du kan forvente at modtage dine pengene, når vi har modtaget/behandlet din returpakke

Jeg synes svaret var intetsigende og ret flabet - hvilket jeg svarede dem tilbage med besked på - og henviste også til deres politik for returnering på hjemmesiden, hvor det fremgår, at man kan forvente penge retur efter 3-5 dage.

3. svar: Har du et forsendelses nr. på pakken du sendte retur?

Dette oplyste jeg så også om - og efter endnu en rykkermail fra mig kom pengene så retur. Det tog næsten 3 uger!

8 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Hej Helle 😊
Jeg er lige stødt på din anmeldelse af os.

Jeg er først og fremmest rigtig ked af, at du synes et har været en dårlig oplevelse, det er bestemt ikke det vi bestræber os på. 😊
Jeg ved også, at det ikke har været min kollegas hensigt, at være flabet over mails. Sådan er hun slet ikke som person og vi begge beklager rigtig meget hvis det er kommet sådan ud på den anden side. 🙏🏻

Papirerne på din returpakke er på en eller anden måde gået tabt? blevet væk? Og aldrig kommet ind på kontoret i returafdelingen, så derfor stillede hun så mange spørgsmål, for at kunne opklare sagen. Det må selvfølgelig aldrig ske. Vi tager ved lære og justere vores interne processer. 😊

En kæmpe stor undskyldning herfra og et ønske om en god dag til dig ❤️

De bedste hilsner
Natasja Asbæk
By Asbæk

Nemt og hurtigt

Super nemt at bestille på hjemmesiden og det blev leveret rigtig hurtigt. Tak for det 😊

26 de julho de 2024

Hej Bettina 😍

Tusinde tak for din søde anmelde, det betyder meget for os ❤️

Tak ☀️ Ønsker dig en dejlig dag,

De bedste hilsner
Natasja Asbæk
By Asbæk

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle hos…

Altid en fornøjelse at handle hos ByAsbæk, gode tilbud og lækkert tøj til fornuftige priser ❤️
Og ser tit med på deres live, da de der giver en god gennemgang af det tøj de viser ❤️

24 de junho de 2024

Resposta da Byasbaek

Det er så dejligt, med sådan nogle ord, det er vi rigtig glade for.

Altid den bedste service

Altid den bedste service, fik et opkald fordi min vare ikke var på lager. Svarer altid på mail og er altid venlige

Resposta da Byasbaek

Hej Mariia, vi er så glade for din tilbage meldling💕

Flot og overskuelig webshop

Flot og overskuelig webshop. Hurtig levering.
Handler tit her 😊

Resposta da Byasbaek

Hej Christina, det er virkelig en dejlig besked💕 Tusind tak, det gør os glade😊

Min favoritbutik!

Dejligt tøj, god hjemmeside, gode Livefremvisninger af varerne og supergod service!
Bare et supergodt sted at handle. En skam der er så langt fra Silkeborg 🫶

Resposta da Byasbaek

Hej Lene 😊 Tusind tak for en fin anmeldelse, det er vi virkelige taknemlig for💕 Ja, vi må se om vi ikke godt kan brede os ud i fremtiden.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais