Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hundeseng til min bedste ven Jerry Sengen er syet i den bedste kvalitet, og stoffet er kraftigt og mega lækkert. Puderne er i den rette fasthed/ samt blødhed som skaber den helt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købt den fineste hundekurv … Super lækker .. leveret som beskrevet og nøjagtig som på fotos på hjemmesiden … Dette er så absolut ikke altid tilfældet når man bestiller andre steder .. Så kan varmt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para animais de estimação

Escrito pela empresa

Hos os, By DoodleDog, er den fornemste opgave, at bidrage med alle de andre funktionelle og flotte hverdagsting, som kan gøre et hundeliv endnu skønnere omkring jer. Derfor kan du glæde dig til, at se et væld af både lækre, meningsfulde og komfortable accessoires til din bedste ven. Vi ved det virker, vi har selv erfaret det…. 🫖 Igennem flere år, har vi omgivet os- og arbejdet med voksne hunde og hundehvalpe som på bedste vis, har givet os indsigt i deres behov. En velstimuleret hund, er også en glad og tilpas hund at omgås. Har du (selv) brug for at komme godt i gang med et hundebilsæde, en luksus flyder af en hundekurv, eller “alene hjemme træning”, så kan du finde det hos os. Vi har valgt tingene med omhu og tanke for din hund og syntes selv, at de er en fryd for øjet 👁️

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for gode produkter og den bedste lille hvalp!

Vi har haft den absolut bedste oplevelse med By Doodle Dog! Først og fremmest har vi fået verdens bedste hvalp, Wilma, som er en skøn havapoo. Hun er købt hos Stella og Torben fra Urds Kennel/Quality Dogs, som også står bag By Doodle Dog webshoppen. Man kan virkelig mærke, at hun kommer fra et trygt og kærligt sted – hun er sund, glad og utrolig velsocialiseret.
Hele forløbet har været helt igennem trygt. Vi er blevet fulgt tæt og guidet hele vejen, og der har altid været tid til spørgsmål og god rådgivning. Det har givet os en fantastisk start som hundeejere.
Derudover har vi købt en masse udstyr fra By Doodle Dog webshoppen – blandt andet aktiveringskødben, hundesweater, legetøj, hundebilsæde, hundesnor og sele. Vi er enormt glade for alle produkterne. Kvaliteten er i top, designet er flot, og intet har skuffet.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger! 🐶✨

26 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hundeseng til min bedste ven…

Fantastisk hundeseng til min bedste ven Jerry
Sengen er syet i den bedste kvalitet, og stoffet er kraftigt og mega lækkert.
Puderne er i den rette fasthed/ samt blødhed som skaber den helt rette støtte, for et langt og behageligt hvil.

Desuden passer denne smukke sengen ind en enhver stue eller hvor den måtte placeres.
Og prikken over i’ er : den kan maskinevaskes ved 30/40 grader 😊

Jerry er glad 💌 & jeg er glad
Tusind tak for en dejlig oplevelse og super service til de kære firbenede 💐

21 de março de 2026

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - havde en reklamation på et defekt på et af produkterne, da jeg gjorde opmærksom på det gik der 1 dag så var der et nyt produkt på vej, som landede dagen efter afsendelse.

Herudover generelt flotte og gode produkter de fører på siden

20 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Skønneste udstyr til vores dejlige hund…

Skønneste udstyr til vores dejlige hund , han elsker sin trappe , sin køre kurv , day bed og ikke mindst jeres geniale madpakke/ drikke dunk som han flittigt bruger på vores Sverige,s ture , som hvalp nød han sin sweater , og dagligt de gode god bidder i sælger
Jeres markedsføring og fb videoer er i særklasse - hils pigerne
Bh anders eigen og vuffen shanti

18 de março de 2026

Mit bedste køb …

Købt den fineste hundekurv …
Super lækker .. leveret som beskrevet og nøjagtig som på fotos på hjemmesiden …
Dette er så absolut ikke altid tilfældet når man bestiller andre steder ..
Så kan varmt anbefale at handle her 🤪

13 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og lækre produkter

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med By Doodle Dog 🐶

Bestillingen var nem, og pakken kom hurtigt frem. Produkterne er virkelig lækre og i flot kvalitet, og man kan mærke, at der er tænkt over detaljerne.
Det hele levede fuldt op til forventningerne.

14 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

De har verdens bedste service

De har verdens bedste service. Jeg havde købt en ting derfra. Desværre gik den i stykker, før man kunne forvente. Jeg skrev til dem og fik et hurtig svar og har fået en mail om, at jeg selvfølgelig får et nyt produkt.
Helt fantastisk.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Ps. Deres hundekurve er ikke kun flotte- vores hun elsker sin.

26 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Romantiske videoer giver falske forventinger.

Jeg har lige pakket to bjørk Hundekurve ud og gjort dem klar. Det er helt igennem ringe kvalitet og den fløjl, der er brugt, er af så dårlig en kvalitet, at den fnulrer og det hænger så i ens tøj. Det kan jeg bruge en time på at rense. Jeg kan se, at butikken tilbyder andre med lignende oplevelse, at de kan returnere produkterne. Det lyder jo meget godt, men det er så besværligt at pakke de hundkurve ned igen og sende dem af sted. Butikken skal bare levere kvalitet, så enkelt er det. Der er brugt penge på romantiske videoklip, der giver køberne et falsk billede af familie og hygge samt kvalitet. Glem det sidste. Det er et falsk billede.

22 de fevereiro de 2026

Hej Lisbeth Rose.

Vi beklager din oplevelse ! Det er på ingen måde sådan vores produkter bør fremstå.

Kontakt os i kundeservice, så er jeg sikker på, at vi finder en løsning på problematikken.

Venligst
Torben

Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn butik med flotte varer i god og…

Skøn butik med flotte varer i god og lækker kvalitet ⭐️
Kundeservice er helt i top, jeg fik svar på mit spørgsmål med det samme - og endda på en søndag 🎈💝🙏
5 store stjerner herfra og en kæmpe anbefaling af Bydoodledog 🐶
Det bliver ikke sidste gang at jeg handler her

15 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og nem levering. Produkt langt under forventet.

Opdateret fra 3-5 stjerner 26/2

Ikke nok med at by Doodle dog svarede så positivt på første trustpilot, da jeg så havde returneret kurven, kontaktede de mig for at oplyse om, at der faktisk havde været en fejl med kurven, og de lavede ekstra kvalitetskontrol på disse kurve, for at sikre det ikke skete igen.

Det synes jeg overgår hvad man kunne forvente.

……
Jeg har intet at udsætte på selve virksomheden, kundeservice mm.

Men jeg må desværre konstatere at produktet “Bjørk hundekurv” slet ikke lever op til mine forventninger.

Den er helt løs, yder ingen støtte og puden (fylder) er allerede foldet helt sammen i klumper jeg ikke kan fordele ud. Pæn er den, men bestemt ikke pengene værd.

22 de novembro de 2025

Hej Heidi,

Tak for din besked.

Vi er kede af at høre, at vores Bjørk hundekurv ikke lever op til dine forventninger - det beklager vi.

Vi forsøger altid at yde vores bedste - og du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@bydoodledog.dk, så vi kan finde en løsning. Vi hører gerne, om du ønsker, at returnere produktet, og få dine penge refunderet - så sender vi dig gerne en returlabel.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning!

Rigtig god dag ✨

De bedste hilsner
Team
Victoria

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde købt 2 af de flotte…

Jeg havde købt 2 af de flotte hundefrakker. Desværre gik lynlåsen på den ene hurtigt i stykker og jeg skrev en mail til By Doddle Dog og medsendte et billede af lynlåsen.
Der kom meget hurtigt mailsvar fra By Doddle Dog, der beklagede og de sendte en ny samme dag.
Flot flot service mange tak til Jer

29 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice

Jeg har bestilt en hundeseng og mindre end en time efter bestillingen opdagede jeg, at jeg havde valgt den forkerte farve. Jeg kontaktede derfor straks kundeservice for at høre, om de kunne ændre farven, inden pakken blev afsendt.

På trods af at jeg kunne se, at GLS endnu ikke havde modtaget pakken, fik jeg at vide, at ordren allerede var “afsendt”, og at det derfor ikke var muligt at ændre noget. Det virker ærligt talt ikke troværdigt, når der kun var gået under en time, og pakken tydeligvis ikke var i transport endnu.

Det mest frustrerende er, at det nu bliver mig som kunde, der skal bruge tid og energi på returprocessen – og i sidste ende også dem selv – i stedet for at de bare havde skiftet farven, inden pakken overhovedet blev afhentet af GLS. Det havde sparet både mig og virksomheden for unødigt besvær. For mig føles det mere som manglende vilje end manglende mulighed for at hjælpe.

Opdatering efter svar herinde: jeg har jo netop henvendt mig til kundeservice som ikke ville finde en løsning..

23 de janeiro de 2026

Hej
Mie Rysholt Gertsen.

Beklager at din ordre er sendt hurtigt afsted. Det var desværre ikke muligt, at nå en ombytning af din vare, inden afhentning fra vores lager.
Vi plukker og pakker så hurtigt vi kan, når ordrer kommer ind, så de kan komme hurtigt afsted.
Dit track and trace nr. er registreret 19.10 på fragtlager og ikke ved afhentning hos os.
Vi gør hvad vi kan for at hjælpe vores kunder, men her var GLS og vi, for hurtige.

Henvend dig gerne i kundeservice, så finder vi en løsning.

Venligst Torben

Classificada 5 em 5 estrelas

En varm anbefaling af Stella og Torben…

En varm anbefaling af Stella og Torben herfra...❤️
Vi har købt den dejligste hvalp hos dem, han er så sød, tryg, nysgerrig, dygtig, lærenem, legesyg, rolig og bare helt igennem verdens dejligste lille fyr, og der er ingen tvivl om, at det hundeliv den har oplevet hos Stella og Torben, samt al den vejledning vi fik inden vi hentede ham, har gjort en stor forskel for den opstart vi har fået med ham.
Og han ELSKER den kurv vi købte med fra webshoppen, den er i super god kvalitet og lader sig pp ingen måde mærke af at han sommetider gnaver godt i hjørnerne af den og selv slæber den rundt i huset alt efter hvor han lige synes det kunne være rart at ligge🤣
Så tusind tak til Stella og Torben for den mest fantastiske lille Bumle og for super god service og kvalitet både fra dem personligt og fra deres webshop.

14 de dezembro de 2025

Den varmeste anbefaling herfra♥️

Vi kan med det varmeste hjerte anbefale at få hvalp hos Stella og Torben. Vi har hele vejen igennem følt os trygge og godt taget imod.

Vores lille mus (cavapoo) er faldet rigtig godt til. Han er glad, kærlig, nysgerrig og virker meget tryg. Man kan tydeligt mærke, at han er vokset op med omsorg og kærlighed.

Tusind tak for en god oplevelse og for den dejligste lille hvalp🐶♥️

Hurtig levering på webshoppen også og de fineste produkter.

16 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais