Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Cille er en helt igennem fantastisk opdrætter og hundemor! Hun giver alle hvalpene så meget kærlighed og omsorg, hvilket resulterer i meget dygtige og nysgerrige hvalpe. Vi har hentet vores lille... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

GID AT MAN KUNNE GIVE 0!! STJERNER!! Hvalpefabrik!! KØB ALDRIG HUND AF HENDE. Syge hvalpe sælges til vanvittige priser - hun lover stamtavle på blandingshunde?? Man må ikke besøge hvalpene... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Please lov mig at du holder dig langt væk fra happy puppy!! Hundene ser søde og dejlige ud på Instagram, men bag gemmer sig en hel anden virkelighed! De sælger dødsens syge hunde, som opdrættes... Ver mais

Informações sobre a empresa

1 estrela

Respondeu a 5% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Cille er en helt igennem fantastisk…

Cille er en helt igennem fantastisk opdrætter og hundemor!
Vi har hentet vores lille guldklump den 13. marts, og hun er helt igennem fantastisk, fordi hun har fået så meget kærlighed og opmærksomhed. Jeg kan kun anbefale hende!! ❤️😍🐶

13 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået den sødeste lille hvalp fra…

Har fået den sødeste lille hvalp fra Happypuppy! Jeg kunne tydeligt se og mærke, da jeg hentede min hvalp at hun har haft det fantastisk, og nu nogle dage efter hun er blevet hentet, er hun stadig bare det skønneste lille væsen. Cille var også mega god til at opdatere os under forløbet bl.a. med hvalpenes udvikling, men også deres obligatoriske dyrelæge tjek, hvor alt var helt i orden. Anbefaler helt klart Cille og generelt bare HappyPuppy

6 de março de 2026

Fantastisk 🩷

Vi er helt forelskede i vores lille hvalp! 🩷 Allerede da vi hentede hende, var hun glad, nysgerrig og så imødekommende – man kan tydeligt mærke, at hun er vokset op i trygge rammer med masser af kærlighed. Cille har været fantastisk hjælpsom fra start til slut og gav os masser af gode råd, som har gjort starten som nye hundeejere så tryg og nem. Vi kan varmt anbefale dette opdræt til alle, der drømmer om en sund, glad og velopdrættet hvalp.

23 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

En sund og stærk Havapoo dreng

Vi hentede en sød lille Havapoo dreng i januar 2026. Vi er så glade for ham, han er dejlig, rask og virkelig fin. Både dyrlæge og hundetræner roser ham, for hans sind og fysisk.
Vi valgte HappyPuppy, da vi ville have en hund fra en opdrætter med ordentlig forhold og god service. Da et familiemedlem fik en hvalp derfra i 2025, og vi så ham var vi ikke i tvivl om hvor vores hvalp skulle komme fra.
Vi kan ikke andet end at anbefale HappyPuppy og Cille nok. Der har været tydelig og god kommunikation fra dagen hvor vi tog beslutningen til den dag vi hentede ham.

p.s er mange af de dårlige anmeldelser her, imod trustpilot's regler. Det er tydeligt beskrevet man kun må anmelde en virksomheds produkt hvis man har købt selv.

Alt kærlighed til Cille og hele HappyPuppy <3

9 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har i januar fået den sødeste…

Vi har i januar fået den sødeste havapoo hvalp . Han er så utrolig nem og rolig , og det viser virkelig hvor god opdrætter har været . Vi har haft det bedste forløb med Cille & co. Og vi har følt os trygge både under og efter vi har fået vores hvalp! Vi vil til hver en tid anbefale happy puppy

9 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I vores søgen efter vores kommende…

I vores søgen efter vores kommende familiemedlem stødte vi på HappyPuppy og jeg vil på det kraftigste fraråde at købe hvalp fra dem. Vi var heldigvis kloge nok til at vide, hvad man skal kigge efter for at finde et seriøst og kærligt opdræt. De mange dårlige anmeldelser her og på andre platforme taler deres helt tydelige sprog og giver alvorlig grund til bekymring. Når et opdræt har så stor produktion og virkelig mange kuld, er det svært at sikre ordentlig socialisering, miljøtræning og individuel omsorg for hvert enkelt dyr!
Bag de pæne Instagram-billeder gemmer der sig desværre en helt anden og langt mere grum virkelighed for en masse stakkels dyr.
Vælg i stedet et mindre, seriøst opdræt med oprigtigt fokus på kvalitet, trivsel og hvalpenes bedste frem for kvantitet og profit.
Det er ligeledes tankevækkende, at det ikke er muligt at kommentere på nogen af de opslag der bliver lavet... Der er en milliard gode grunde til ikke at støtte det her foretagende... Så for dyrenes skyld - lad være!

2 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Nøj hvor kan man blive harm af alle de…

Nøj hvor kan man blive harm af alle de grusomme anmeldelser herinde.

Når i skriver alle disse grimme ting er det jo ikke kun om Happy puppy men også om os som har tæverne til hver dag.
Vi er tævens familie hele året rundt og her fungere hun som en helt almindelig hund, som ligger og sover i sofaen, løber i have, tager med på camping osv.
Forskellen på en alm hund og vores er at hun får hvalpe, men det kan alm hunde jo også. Vores tæver bliver også passet med dyrlæge samt testet for diverse sygdomme.

Samt da jeg hentede vores tæve efter hvalpene har rejst, så jeg en glad hund, som selvfølgelig var glad for at se mig men hun var også glad for Cille.

Jeg er ikke blevet bedt om at skrive noget, men jeg kan simpelthen ikke genkende de grimme ting der bliver skrevet.

18 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har i oktober i år fået den mest…

Vi har i oktober i år fået den mest søde, glade og tillidsfulde lille havapoo hvalp fra Happypuppy. Processen har hele vejen været positiv med opdateringer, billeder og videoer. Og vores dyrlæge har givet topkarakter til lille Sofus. Så jeg har absolut ikke fortrudt købet fra Cille🐶🐶🐶

2 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Intet "happy" over "happypuppy"

Kunne man give mindre end én stjerne, fik stedet her det!!! Hvalpefabrik har et navn, og det er "HappyPuppy"! HappyPuppy er et ironisk navn, når man tænker på at dyrene SLET ikke bliver passet på!! Der er INTET happy over "HappyPuppy" - det skulle da lige være hvis de stakkels dyr slap ud af hendes besiddelse, og hen til folk med hjerter, der faktisk ville give kærlighed og omsorg til de stakkels dyr!! Det er det klammeste opdræt jeg nogensinde er stødt på!! ALDRIG køb herfra!!! ALDRIG stødt hendes måde at behandle dyr på!!! Hun sælger syge dyr, uden at informere den nye ejer!! Som opdrætter burde man informere om den slags, når man sælger!! At det her sted stadig er aktivt, er noget jeg ikke fatter!! Dette sted burde ALDRIG have NOGET med dyr at gøre, for hende der kører stedet, har ALDRIG haft nogen tanker for andet end penge!!! Der er INGEN tanker for dyrene, og det ses!!
Det her sted burde lukkes, og personerne bag burde ALDRIG tillades i nærheden af dyr igen!!! Ulækkert og modbydeligt sted uden lige!!!

Stol på mig når jeg siger, at ALLE positive anmeldelser dette sted har, er fra ejer selv(og hendes venner), for at udligne det negative!! Hun kører en ÆKEL hvalpefabrik, og tænker KUN på penge - hun har ingen empati for dyrene, som bliver behandlet som absolut skrald og bliver behandlet i værste grad!!

3 de outubro de 2025

Find en anden opdrætter

Vi skulle have hentet en hvalp. Desværre fandt opdrætter hende sovet ind den dag vi kunne have hentet hende. De øvrige købere fra samme kuld blev ikke orienteret om at en søskende var sovet ind (umiddelbart helt uden grund). Ikke fordi det nødvendigvis havde noget med de øvrige hvalpe at gøre, men det ordentlige i som opdrætter at fortælle det, HVIS der skulle opstå noget. Det viser sig så at alle øvrige hvalpe fra samme kuld har fået konstateret Giardia.

Derudover er der hentet så mange hvalpe d. 24/10 fra flere forskellige kuld. Jeg fik kontakt til en anden køber (fra andet kuld) som 10 minutter efter jeg modtager beskeden om at opdrætter er helt ødelagt over at vores hvalp var sovet ind, bestemt ikke kunne mærke opdrætter så påvirket som hun overfor os tilkendegav.

Opdrætter fortalte til os, at hun aldrig havde prøvet noget lignende, det er efterhånden et mønster fra hende - for det siger hun til os alle der henvender sig med voldsomme sygdomsforløb, dødsfald før afhentning eller aflivning efter hvalpene er hentet.
Hun fortæller til os at hun aldrig har oplevet dette før, men d. 2/9 altså en måneds tid forinden har en anden køber henvendt sig fordi hvalpen var så voldsomt syg at den måtte aflives, en anden fra vores kuld hentede en uge senere end vi kunne have gjort, der nævnte hun heller ikke dødsfaldet. Det er blot to eksempler.
Udover de eksempler har flere hentet dvaske hvalpe eller hvalpe med blod i afføringen. Til det har hun sagt at det var på grund af flokskifte eller mange besøg den pågældende dag. Flere har efterfølgende brugt tusindevis af kroner på dyrelæge, for naturligvis var det ikke BARE dét.

Jeg synes det er så fantastisk for de købere der har hentet en sund og rask hvalp, men at sige at os der har oplevet dette lyver, når vi har oplevet denne løgnagtige og uordentlige adfærd fra opdrætter, er ikke ok.
Og HVIS hvalpekøberne så løj, hvorfor skulle opdrætter så refundere så mange penge til dem som hun har gjort.

Der er ikke noget vi hellere ville end at hente sunde og raske hvalpe. Sygdom er ingen herre over. Men at lyve om det, er hvad vi reagerer på. Og måden at håndtere det på, samt ikke nævne noget til de andre fra samme kuld. Med ærlighed var hun kommet længere.

Og hvor er det påfaldende at man fra 2026 må besøge kuldet én gang, efter alt den modvind opdrætter har oplevet. Pudsigt.

Vi har nu fundet vores fantastiske hvalp hos anden opdrætter (ikke hvalpefabrik) og sikke en helt anden og god oplevelse.

23 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Et forløb der har efterladt mig dybt…

Et forløb der har efterladt mig dybt bekymret

Mit forløb med denne kennel har været så negativt og bekymrende, at jeg føler et ansvar for at dele mine erfaringer. Det her er ikke en anmeldelse, jeg skriver let, men jeg mener, at kommende købere bør kende de forhold, jeg selv har oplevet.

Kommunikationen undervejs gav mig et meget uklart og ustabilt indtryk. Oplysninger ændrede sig, og jeg oplevede en stor forskel mellem det, der blev fortalt udadtil, og det jeg selv stod i. Det skabte en følelse af, at tingene ikke var gennemsigtige, og at der blev tegnet et billede, som jeg havde svært ved at have tillid til.

Noget der især bekymrer mig, er kennelens nye tiltag, som først bliver indført fra det kommende år: en enkelt besøgsdag, som opdrætteren selv fastsætter og kontrollerer. Da dette først annonceres efter flere negative anmeldelser, giver det mig indtryk af et tiltag, der skal præsentere et pænt og kontrolleret øjebliksbillede for kommende købere – ikke et reelt indblik i hvalpenes hverdag og trivsel. For mig virker det mere som iscenesættelse end som gennemsigtighed.

Min samlede oplevelse har været præget af uro, tvivl og manglende tillid. Jeg har haft alvorlige bekymringer omkring forholdene og omkring den måde, tingene blev håndteret på. Det har været følelsesmæssigt hårdt og slet ikke det trygge og åbne forløb, man forventer, når man skal hente et nyt familiemedlem.

På baggrund af mine erfaringer kan jeg desværre ikke anbefale dette opdræt, og jeg håber, at andre kommende købere undersøger tingene nøje, før de træffer deres beslutning.

11 de dezembro de 2025

DYREMISHANDLING

Jeg købte en ældre hund af Cecilie, som hun har avlet på. Inden købet forsikrede Cecilie mig om, at hunden var sund og rask og ikke havde nogen helbredsproblemer. Allerede i den første uge, jeg havde min lille 7-årige hund hjemme, lagde jeg mærke til, at hun lugtede af rådden fisk ud af munden, hostede og kastede op. Hun var meget overvægtig, og derudover var hendes pels meget tynd. Jeg fik at vide, at hun havde haft hvalpe fem måneder tidligere, og at pelsen ville vokse ud igen efter nogle måneder.
Efter cirka seks uger købte jeg et tyggeben til hende, som hurtigt blev blodigt. Jeg kontaktede derfor en specialdyrlæge, som undersøgte hende, og der blev planlagt en tandoperation, da hendes tænder var meget slidte, og de mistænkte paradentose på flere af dem.
Da dagen for operationen endelig kom, fik jeg at vide, at det ville koste mellem 5.000 og 15.000 kr., afhængigt af hvor slemt det så ud. Midt under operationen ringede dyrlægen og fortalte, at 17 af hendes tænder var helt rådne, at hun havde svær betændelse i kæberne, paradentose i fire tænder samt alvorlig allergi, hvilket var årsagen til hendes dårlige pels.
Jeg fik at vide, at jeg skulle regne med en samlet regning på omkring 50.000 kr., og at de ville kontakte Dyreværnet, hvis der ikke blev gjort noget, da det, min lille hund havde været udsat for, blev vurderet som grov mishandling over meget lang tid.
Jeg var fuldstændig knust og blev nødt til at lade hende sove ind, mens hun stadig lå på operationsbordet, da ingen forsikring dækker en allerede syg hund. Luca, som hun hed, har været brugt til avl i rigtig mange år. Cecilie sagde, at hun var sund og rask uden nogen helbredsproblemer og oplyste desuden, at hun var en ren mini-puddel, hvilket hun ikke var.
Hvis jeres hunde har allergi eller problemer med tænderne, kan det være, fordi de er blevet avlet på Luca.
Derudover har Cecilie forsøgt at lukke munden på mig ved at sende mig de 5.000 kr. tilbage, som hunden kostede, og som jeg skulle havde brugt til at dække noget af dyrelægeregningen... DET HER ER JUSTICE 4 LUCA!! Det her skal stoppes!

7 de dezembro de 2025

Tillidsbrud

Vi hentede en hvalp hos Happy Puppy, som vi havde set frem til i familien, store som små. Vi havde gjort os mange forberedelser og umager i forsøg på at give hvalpen så blid en overgang som muligt, og falde godt til her hos os.
Dagen efter hjemkomst, finder vi ud af, at vores hvalp hoster. Han hoster så meget, at han kaster op af det. Vi er i dialog med dyrlæge og efter bedste vurdering har han kennelhoste. En almindelig hvalpesygdom. Vi modtager ingen info om dette. Efter en uges tid, med diarre, hoste og forskellige obs, bliver vi kontaktet af familier fra samme kuld, der har testet positiv for Giardia. Vi kommer i kontakt med 2 andre kuld der også er født samme dag, hvor alle hvalpe tester positiv for Giardia, og flere hvalpe er døde før og efter overdragelse.
Der er givet meget forskellig info fra Happy Puppy til os i kuldet, og af omveje får vi at vide at vores hvalp har været i behandling for Giardia hos Happy Puppy, men at denne behandling ikke er gjort færdig, da vi har afhentet ham. Ved afhentning modtager vi ingen oplysninger om hvalpen sygdomme, og modtager et købsbevis, hvor der står at alt skulle være i fineste orden.
Da jeg senere prøver at komme i kontakt med Happy Puppy ang. vished om hvorvidt han er blevet behandlet, får jeg intet svar. Vi står tilbage med en følelse af, at være blevet snydt, og at der er blevet tilbageholdt vigtige oplysninger om hvalpens helbred til deres egen fortjeneste. Et kæmpe tillidsbrud, efter at overtage ansvaret for et lille liv, uden de rette betingelser. Vi er meget skuffet, og starten på hvalpeglæden har været præget af enorme bekymringer og frustrationer.
Jeg anbefaler at man vælger sin hund et andet sted, med ordentlige og ærlige forhold.

4 de novembro de 2025

Hvalpe der vokser op i kærlighed

Hvalpe der vokser op i kærlighed

For det er sandheden. Vores Lua er den kærligste, frækkeste og mest tillidsfulde hvalp og det er takket være al den tid, energi og kærlighed, som Cille og Happy Puppy ligger i sine hvalpe <3

Den her er en shitstorm, er så langt ude. Ingen er herre over sygdom, og specielt ikke noget som gardia. Happy Puppy har gjort helt som de skulle og har hjulpet familierne, som de kan og som familierne selv har valgt. Alligevel går en række mennesker ind og begynder en krig på den her måde, og det er FANME ikke i orden!

1 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais