ByKay Opiniões 960

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Handsfree, dichtbij en comfortabel 💛 De ByKay draagzak is hier favoriet! Zacht, stevig en perfect voor onze baby. Ideaal thuis voor bijvoorbeeld tijdens het koken, maar ook wekelijks tijdens het boo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze ringsling is perfect voor onze reis naar Thailand. Dunne stof voor de warmte en makkelijk te gebruiken in de luchthaven

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik geef niet snel 5 sterren, maar hier zeker verdiend! Ik had bij een verkooppunt een draagdoek van hen besteld, waar helaas een productiefoutje in zat. Ik heb ByKay zelf benaderd & dit is echt giga s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en geweldige draagzakken. We hebben inmiddels een click deluxe en de hipsling. Onze baby zit er heerlijk in. Ze zijn ook makkelijk in te stellen en zien er mooi uit.

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Sobre ByKay

We hebben een groot aanbod aan trendy babydragers. Én al onze babydragers zijn 100% ergonomisch en veilig voor baby en ouders. Naast onze vaste collectie hebben we ook een no waste collectie die bestaat uit gerecyclede spijkerbroeken. Deze collectie is stoer en draagt bij aan een betere wereld. Wist je dat je onze babydragers ook kunt huren, al vanaf €2,97 per maand. Hoe gaaf is dat?!

Dé webshop voor je ergonomische babydrager.

Super snelle verzending

Als je voor 15.00 uur besteld verzenden wij je bestelling dezelfde dag.

Wij houden van onze planeet

Daarom verkopen we ook tweedekans babydragers. We vinden het zonde als een babydrager achterin de kast terecht komt.

Iedereen en overal

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er voor iedereen en overal een ergonomische babydrager beschikbaar is.

Naar webshop

Join onze community

We hebben een grote community op social media kanalen! We zijn super actief en delen dagelijks leuke content. Wil jij op de hoogte blijven van alle updates? Sluit je gezellig aan bij onze community!

We zijn actief op:

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

960 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Snel geleverd

Snel geleverd, postcode had ik per abuis niet helemaal juist ingevuld. Gelijk een telefoontje of het eel klopte.
Keurig verpakt, moest het cadeau geven, zag er goed uit!

28 de novembro de 2024

Goede service.

Goede service.
Bestelling snel geleverd.
Ik had via marketplace een bestelling gedaan, erg fijn dat dit kan en de producten zijn gewoon goed.

1 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, duidelijke informatie voor als je beginnend drager bent. Ik kan niet wachten om over een paar weekjes mijn kleine meid te gaan dragen in de fijne doeken van bykay

21 de outubro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Oncomfortabele draagzak zonder neksupport

De draagzakken van ByKay zijn erg slecht voor de prijs die je ervoor betaalt. De draagzakken bieden niet voldoende nek support voor je kindje en daarnaast krijg je er vrij snel pijn in boven en onderrug van. Als je dan toch een behoorlijk bedrag uit wil geven aan een draagzak ga dan voor een Ergobaby, dat zit een stuk fijner en veiliger. Klantenservice ook onvriendelijk en staan niet open voor feedback.

14 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Beste Kieftenburg,

Bedankt voor uw feedback over onze draagzakken. We vinden het jammer te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij ByKay streven we ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren en de veiligheid en het comfort van zowel ouders als kinderen staan voorop.

Feedback van klanten is belangrijk voor ons, omdat het ons helpt om onze producten continu te verbeteren. In dit geval denken we dat het ook goed is om de instructie nauwkeurig door te nemen, daarin staat uitgelegd hoe de geïntegreerde nekondersteuning ingesteld moet worden. Bij correct gebruik is er namelijk een optimale ondersteuning. Wat betreft de pijn aan uw rug is ook te lezen dat het kan zijn dat u in het begin moet wennen aan het dragen. Wanneer uw rugspieren zich beter gaan ontwikkelen tijdens het dragen (je traint je spieren, deze worden sterker) zal u ook minder last hiervan gaan ervaren.

Wat betreft onze klantenservice, het spijt ons te horen dat u deze als onvriendelijk heeft ervaren. Ik moet zeggen dat we ons niet herkennen in uw verhaal, dus wellicht is er sprake van miscommunicatie.

Wij wensen u in ieder geval veel draagplezier met uw Ergobaby drager. Wellicht is deze gewoon meer geschikt voor u, vanwege persoonlijke voorkeur. Fijn dat u draagt!

Top ding

Zeeeer lang getwijfeld of een ringsling iets voor ons was omdat ik overal las dat men het maar 1 keer droeg wegens te ingewikkeld. Eerste pasmoment met onze baby van 10kg (11maand) was al direct een topper! Hij zat er zelf al direct heel graag in, maar is dan ook een draagdoek heel gewoon. En qua ondersteuning voor ons ook zeer goed. Voordeel bij een ringsling is dat je door het doek te spreiden het gewicht kan verdelen over je schouder. Echt top! We hebben een stretch besteld, echt ideaal.
Enig minpuntje is dat de sling glitters heeft in de stof. Dat was niet zichtbaar op foto en helaas echt niet ons ding. Maar bon, het zit zo goed dat we hem heel graag houden. Dus qua design bij de strecht mag er nog een neutraal model bij zitten.

26 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da ByKay

Bedankt voor je feedback! We gaan het meenemen voor de toekomst.

Goede ervaring!

Duidelijke website en goed overzicht. Uiteindelijk een keuze gemaakt omdat ik dankzij de filter-mogelijkheden naar de draagzak kon zoeken die onze dochter graag wilt!

20 de setembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering en fijn product

Snelle levering en fijn product. Jammer dat ik 1,50 extra moest betalen voor de handleiding terwijl die er al in zat.

10 de setembro de 2024

Resposta da ByKay

Fijn dat de babydrager goed bevalt!

Om minder papier te verbruiken leveren wij de handleiding digitaal mee. Je kunt aanvinken wanneer je de instructiekrant toch op papier zou willen ontvangen. Daarvoor betaal je inderdaad een klein bedrag extra. Zo proberen wij te stimuleren om alleen de digitale instructie te gebruiken.
Dank voor je begrip!

Groet, Kay

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.