A empresa respondeu
Helt fantastisk service! Jeg havde købt garn på Fiberfolk, men regnet forkert, og skulle derfor bruge et fed mere (hurtigt). Så jeg skrev til Henriette på Instagram sent onsdag aften om hun kunne nå... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har prøvet at købe både farvet og ufarvet garn. Det er så flot farvet og en virkelig fantastisk kvalitet. Super god service og altid en personlig hilsen med. De bedste anbefalinger herfra
A empresa respondeu
Es war eine sehr gute Erfahrung, ich hatte vom Spediteur keine Nachricht über den Verlauf des Versands bekommen und bykiilerich hat mich sehr prompt und persönlich unterstützt, mein Paket zu finden. D... Ver mais
A empresa respondeu
by Kiilerich producerer og sælger eksklusivt håndfarvet garn og spindefibre. Desuden fører vi de virkelig lækre ChiaoGoo strikkepinde. Vi sælger primært via webshop og på messer. Besøg og afhentning kan ske efter aftale
Alsbjergvej 13, 9460, Brovst, Dinamarca
Fantastisk dygtig til at vejlede og inspirere i garn, strik og farvning af garn. Leverer fra dag til dag ♥️🧶
Fantastisk netbutik og fantastisk indehaver! Hurtig levering og god vejledning

Resposta da by Kiilerich
Der er hurtig svar fra Henriette, når man skriver til hende. Hurtig levering.

Resposta da by Kiilerich
I bought a used carding machine from Henriette, everything went fine. She really searched for the best shipping option and was very fast to send the machine. The machine arrived in perfect condition. Thank you again!

Resposta da by Kiilerich
Alt fint. Hurtig, pakket godt og det rigtige i kassen.
Garnere er lækre og flotte.

Resposta da by Kiilerich
Lækreste garner i topkvalitet. Hurtigt ekspedition og god service

De bedste anbefalinger herfra

Resposta da by Kiilerich
Leider verstehe ich kaum dänisch.
Ich habe im letzten Jahr auf den Wool Days in Thy die schöne Wolle gekauft. Aber leider zu wenig, so dass ich für die Ärmel noch Wolle nachbestellen musste. Und das hat wunderbar und schnell geklappt. Dafür tat.

Resposta da by Kiilerich
Virkelig fint service - spurgte om garn i sidste uge mht strikkefasthed, bestilte noget, som ikke var farvet op endnu og her en uge efter, er det på vej til mig.
Elsker den form for service. Tak for det.

Resposta da by Kiilerich
Hurtig betjening og rigtig god hjælp til løsning af problemer

Resposta da by Kiilerich
Så jeg skrev til Henriette på Instagram sent onsdag aften om hun kunne nå at sende torsdag, og regnede ikke med at høre fra hende før torsdag morgen (tidligst). Hun svarede med det samme, at det kunne hun sagtens. Så jeg bestilte onsdag aften, hun sendte torsdag morgen og jeg modtog garn fredag!

Resposta da by Kiilerich
Super lækkert garn og skønne farver til ok priser

Resposta da by Kiilerich
Hurtig levering men det bedste var, at man kunne bestille lige det partinummer af farven på garnet, man skulle bruge.

Resposta da by Kiilerich
Hurtig levering. Dejlig garn, i en flot farvemix. Det har været en stor fornøjelse at strikke den florlette mohair garn til en meget lækker og flot tørklæde. Mine bedste anbefalinger herfra.

Resposta da by Kiilerich
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.