Helt igennem utrolig god service. Har skrevet til dem af flere omgange får at få lavet nogle plakater og hver gang er de lavet og lagt på shoppen inden for meget kort tid. Bestilte vare fredag o... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg kan kun anbefale byplakaten til andre. Tirsdag ser jeg der er lavet en plakat med min by. Jeg skriver om aftenen om der er mulighed for at lave en plakat med en anden by. Onsdag eftermiddag ligger... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig godt og professionelt firma, der levere et ganske enkelt framragende produkt. Sendte nyt produkt i ekspresfart, da produktet var gået i stykker under fragten. Så alt min respekt til byplaka... Ver mais
FANTASTISK SERVICE OG HURTIG LEVERING Jeg har købt flere plakater og tilhørende rammer fra ByPlakaten, og de er SÅ flotte og lige som jeg ønskede dem. Jeg fik special lavet plakater, med ege... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi er landets største udbyder af byplakater. Find DIN by eller udforsk vores enorme udvalg af citatplakater, dåbsplakater, stjernetegnsplakater.
Informações de contacto
Munkevej 9, 7080, Børkop, Dinamarca
- info@byplakaten.dk
- byplakaten.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
top dollar!!!!
Køb, køb, KØØØØØØB!
Jeg er HEEEELT oppe at køre! De har et kæmpe udvalg, - med plakater i alverdens farver, motiver og der er rig mulighed for at finde lige den by man søger. I tilfælde af at den byplakat man søger, eller et andet ønsket motiv ikke er til at finde - så skriver man blot til dem, de svare lynhurtigt og kort tid efter ligger den ønskede plakat klar til køb på hjemmesiden. Det er rocker god service 🤘
Det er skønt, det er fedt og jeg skal helt sikkert have flere produkter derfra!
Tak.
5 stjerner herfra 🌟
Lækre produkter i flot kvalitet, super kundeservice og hurtig levering. Byplakaten.dk kan klart anbefales 👍🏼
Fantastisk handel! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget hurtig ekspedition og super god service! Der er virkelig lagt tanker og følelser i det endelige resultat og det kan ses! 1000 tak - alle mine varmeste anbefalinger!
Levering dagen efter bestilling.
Levering dagen efter bestilling.
Chaufføren kom med.plakaten i et fint rør.
Upåklageligt. Alt tip top.
Varme anbefalinger herfra
FANTASTISK SERVICE OG HURTIG LEVERING
FANTASTISK SERVICE OG HURTIG LEVERING
Jeg fik special lavet plakater, med eget design og skrift og der var en fin dialog omkring hvad jeg gerne ville have, og de ramte SPOT ON.
Der var hurtig levering, hvilket var super lækkert.
Der var en lille fejl på den ene plakat, men de afsendte en ny samme dag som jeg skrev, MEGA god service.
Ikke sidste jeg bestiller fra dem igen og giver dem mine varmeste anbefalinger
super fed oplevelse og pisse god…
super fed oplevelse og pisse god service.
Hvis man skriver til dem får man hurtig svar. + mega hurtig levering! Jeg er så fan! Så flinke mennesker der sidder på den anden side!
Jeg kan ikke andet end at anbefale på det groveste! Også er det super flot arbejde der bliver leveret!
Så fedt!
Smukt arbejde !
Så alt min respekt til byplakaten.dk tak for jer.
👍 herfra
Helt igennem utrolig god service.
Bestilte vare fredag og fik dem leveret i dag søndag.
Meget flot kvalitet og til en fornuftig pris.
Helt klart et sted jeg handler igen.
Super tilfreds
Hurtig levering, god service og hurtig besvarelser på beskeder!
Top tilfreds og glæder mig til at få min plakat op at hænge.
tjek dem ud
Fantastisk service og så har de bare de fineste plakater.
Virkelig hurtig afsendelse ❤️
Virkelig god service og så laver de alt…
Virkelig god service og så laver de alt man beder om🙂
Lynhurtig afsendelse og perfekt…
Lynhurtig afsendelse og perfekt modtagelse af min helt egen byplakat 😊
Byplakaten er rigtigt fine!
Rigtigt god kommunikation, hurtig afsendelse, god kvalitet. Et klart plus herfra.
Hurtig levering og fine varer👌
Hurtig og professionel service👍
Kæmpe udvalg og mulighed for at få…
Kæmpe udvalg og mulighed for at få særlig ønske opfyldt. Nemt og hurtig levering 👌
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.