ByStella AB Opiniões

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento fitness
  2. Grossista de equipamento fitness
  3. Grossista de acessórios de desporto

Träningsprodukter med en stilren skandinavisk design för ditt utomhusgym hemma eller på sommarstället Snabba leveranser, bra priser och grym kvalité!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

9 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Är mycket nöjd med min cabelrig 5

Är mycket nöjd med min cabelrig 5, stabil och bra träning tar liten plats och lätt att montera :) använder mest fria vikter då de ger lika stor vikt genom hela övningen :) med gummiband så ger det betydligt lägre vikt I början och blir tyngre och tyngre ju mer man spänner ut gummibanden :) de är även snabba på att svara på sociala medier när man skriver till dem :)

21 de abril de 2026

Resposta da ByStella AB

Stort tack för ditt omdöme! 🙌
Härligt att höra att CabelRig 5 fungerar bra för din träning och att både stabilitet, montering och platsbesparing motsvarar dina förväntningar.

Kul också att du lyfter skillnaden mellan fria vikter och gummiband – det är något många uppskattar med flexibiliteten i systemet.

Tack för att du tog dig tid att skriva, och lycka till med träningen! 💪

Med hjälp av cable 4 blir träningen enklare

Med hjälp av cable 4 så får jag till träningen på ett mer effektivt sätt. Med familj barn och jobb så är det underbart att kunna träna mer hemma.
Fantastisk lösning för att kunna prioritera träningen

27 de janeiro de 2026

Hej Louise,
Tack för ditt fina omdöme!
Vad härligt att höra att CabelRig 4 hjälper dig att få in träningen smidigt i vardagen, även med jobb och familj.

Det är precis den balansen vi vill underlätta – att träning ska vara möjlig, inte ett stressmoment.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva och lycka till framåt 💪

Supernöjd

Snabb leverans och enkel att montera!
Verkligen ett toppenbra komplement till hemmagymmet 💪🏻

15 de dezembro de 2025

Hej Annie,
Tusen tack för din fina recension! Det glädjer oss att höra att allt gick smidigt och att produkten blir ett bra komlement till ditt hemmagym - vi ser fram emot att vara en del av din träningsresa framöver 💪

Verkligen toppen

Verkligen toppen

5 de janeiro de 2026

Hej Caroline,
Tack för din fina recension och för att du valde ByStella – vi ser fram emot att få vara en del av din/er träningsresa! 💪

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, bra återkoppling.
Jag är mycket nöjd med produkten, stabil och mångsidig 👌

1 de agosto de 2025

Hej Jim,
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och produkten – stabil och mångsidig är precis vad vi vill leverera!

Tack för att du valde ByStella – vi ser fram emot att få vara en del av din träningsresa! 💪

En makalös manick

En makalös manick. Fantastisk med andra ord.

8 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Hej Julius,
Vilken härlig recension – tack för att du delar med dig! 🙌

Allt gott,
Viktor – ByStella AB

Maskinen va superbra

Maskinen va superbra

9 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Resposta da ByStella AB

Stort tack för din fina recension! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med maskinen – det betyder mycket för oss. Tack för att du valde ByStella!

Viktor – ByStella AB

Cable rig 3 är jättefin

Cable rig 3 är jättefin, den skickades snabbt till närmaste ombud. Är nöjd med köpet. Om något ska förbättras så är det större karbinhakar till gummibanden.

29 de julho de 2025

Resposta da ByStella AB

Hej! Tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vad roligt att höra att du är nöjd med Cable Rig III och att leveransen gick smidigt!

Vi uppskattar verkligen din feedback kring karbinhakarna – det är verkligen värdefullt med konkreta förbättringsförslag.

Tack igen för att du valde oss!

Mikaela, ByStella AB

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.