Forbanna drittside! Ville sjekke bredbåndleverandører i mitt område. Ønsket ikke å legge igjen telefonnummeret mitt, pga faren for telefonsalg. Siden lot meg ikke sende inn skjemaet fordi: «Telefonnum... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har lagt frem en anmeldelse om en bank på Bytt. Ble fortalt at anmeldelsen gikk gjennom godkjennelse i går, 28 timer siden . Ikke hørt noe siden. Ingenting publisert. Sjekker de med banken først? Er... Ver mais
A empresa respondeu
Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøy... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.
Informações de contacto
Noruega
- bytt.no
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Enkelt og greit
Enkelt og greit. Oversiktlig og rask tilbakemelding fra selskapene

Resposta da Bytt.no
Etter å ha benyttet bytt.no har jeg blitt påmeldt nyhetsbrev o.l.andre steder
Etter å ha benyttet bytt.no får jeg plutselig takk for at du har subscribed til ulike aktører. Styr klar om du ikke ønsker masse uønskede henvendelser fra andre aktører.

Resposta da Bytt.no
Prisen pr mnd stemmer ikke på min…
Prisen pr mnd stemmer ikke på min nåværende strøm avtale. Bytt.no har en høyere summ enn virkelig

Svindel
Ba meg opprette konto for å se søkeresultatene (jeg ville sammenligne telefonselskaper). I stedet for å vise meg informasjonen som var lovet, solgte de opplysningene mine til telefonselskapene og ba dem spamme meg. Bytt.no er dritt.
Oppdatering
Bytt.no foreslår at jeg kontakter kundeservice for å få spammingen til å opphøre. Det har jeg allerede gjort flere ganger, uten å få svar og uten at at telefonselskapene har sluttet å ringe meg. Jeg har heller ikke valgt «personlig rådgivning.» Situasjonen har oppstått uten samtykke.

Resposta da Bytt.no
Grei måte å samle onjektive vurderinger…
Grei måte å samle onjektive vurderinger - likte spesielt spørsmål om vurdering er gitt 'frivillig uten fordeller ' eller er det konkurranse El lignende.

Resposta da Bytt.no
Kort behandlingstid og raskt oppgjør
Opplevelsen var gjennomgående positiv. Saksbehandleren jeg hadde kontakt med på telefon var både vennlig og forståelsesfull, og jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Rask saksbehandling og effektivt oppgjør gjorde dette til en god opplevelse – spesielt når uhellet først har skjedd.
Ble oppringt etter 10 min
Ble oppringt etter 10 min. Fikk ett veldig bra tilbud på nytt mobilabonnementet

Resposta da Bytt.no
Får jo ikke skrevet en anmeldelse på…
Får jo ikke skrevet en anmeldelse på siden deres!

Kan finne gode tilbud
Kan finne tilbud der en ikke er nødt å bli kontaktet av tilbydere. Gjelder ikke alle

Resposta da Bytt.no
Det er godt å dele sine erfaringer og…
Det er godt å dele sine erfaringer og meninger med andre. Då kan jeg vurdere, etter jeg har lest hva andre synes om tingene.

Resposta da Bytt.no
Mange felt man må fylle ut for å kunne…
Mange felt man må fylle ut for å kunne gå videre. Det er mer morsomt å se maling tørke

Tilbudene var ok
Tilbudene var ok, men dere må kunne holde et anstendig nivå på språket. Be gjerne en ungdomsskole elev lese korrektur.

Resposta da Bytt.no
Ingen gode avtaler funnet.
Ingen gode avtaler funnet.
Norgespris i NO4 er alment kjent NEI.
Ingen minuspåslag funnet.
Ingen med null månedsavgift funnet.

Resposta da Bytt.no
Dere setter opp feil utgangs punkt på…
Dere setter opp feil utgangs punkt på hva jeg har i dag. Ingen av deres forslag er rimeligere enn den jeg har i dag.

OK........
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.