Byvandring i København Opiniões 491

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super sød og punktlig guide. Rigtig fin tur gennem lidt af skønne København. Dejlige historier og besøg i diverse baggårde. Det var kun vores guides 2. tur, men hun gjorde det fantastisk med entusi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en super god rundvisning. Michael var viden og leverede med charme og forstand. Vi var heldige med vejret og det gjorde det jo ikke dårligere😂😂nej altså kun stor ros for en fin og informativ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi blev meget klogere af at høre jeres guide fortælle om Mindelunden. Gode historier fortalt med indlevelse og vid. På trods af udfordringer med meget larm fra flere overflyvninger, lod guiden sig... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Meget interessant tur, med en super guide. Det der gør at jeg ikke giver fem stjerner er at det af og til var svært at høre enten pga. trafik støj, andre støjende mennesker eller at ansigtet på vores... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de visitas guiadas
  2. Visitas guiadas culturais
  3. Organizador de actividades ao ar livre
  4. Centro da terceira idade
  5. Centro de informação turística

Escrito pela empresa

Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år ønsker at være en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske særheder frem, som jeg glæder mig til at dele med Jer.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en super god rundvisning

Det var en super god rundvisning. Michael var viden og leverede med charme og forstand. Vi var heldige med vejret og det gjorde det jo ikke dårligere😂😂nej altså kun stor ros for en fin og informativ tur🤩

28 de maio de 2026

Byens baggårde og gemte kroge

Byens baggårde og gemte kroge - en virkelig spændende og lærerig byvandring. En guide med mange små finurlige historier og stor viden. Kan varmt anbefales.

23 de maio de 2026

Carlsbergbyen

Interessant tur i Carlsbergbyen med meget engageret rundviser.

20 de maio de 2026

Hej Mette
Det er vi glade for at du synes. Tak for det!

Classificada 5 em 5 estrelas

Spændende tur med god guide

Torben er en meget underholdende guide der fik een til at lytte. Kan varmt anbefale turen

15 de maio de 2026

Resposta da Byvandring i København

Godt at høre, Pernille! Håber også I nød frokosten ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super sød og entusiastisk guide.

Super sød og punktlig guide.
Det var kun vores guides 2. tur, men hun gjorde det fantastisk med entusiasme og viden. Vi deltager gerne igen. Passende størrelse gruppe. Alle kunne høre 😊

16 de maio de 2026

Resposta da Byvandring i København

Tak, Tina. Det er vi glade for at høre!

Byens baggårde og gemte kroge

Vi havde en rigtig god oplevelse på byvandringen Byens baggårde og gemte kroge. Guiden var både vidende, nærværende og god til at skabe en hyggelig stemning i gruppen. Det var fascinerende at komme ind i baggårde, man normalt bare går forbi, og høre historierne bag. En tur, der både overraskede og begejstrede — vi deltager gerne igen.

14 de maio de 2026

Resposta da Byvandring i København

Kære Jørgen. Det glæder os! Vi har en tur mere, der minder om den I var med på: "Gemte gyder og pragtfulde passager" ; måske den også er noget for jer?

Tag i Mindelunden.

På trods af udfordringer med meget larm fra flere overflyvninger, lod guiden sig ikke genere, men holdt en kort pause og fortsatte så. Det var meget fint pareret.
Kan varmt anbefales!!

5 de maio de 2026

Resposta da Byvandring i København

Tak, Elin. Det er en vigtig fortælling og guiden, John, er meget dygtig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt oplevelse trods regn og kulde

Vores guide var utrolig dygtig og inspirerende. Trods massiv regn, var det en spændende og hyggelig oplevelse. Guidens gode humør, trods koldt og vådt vejr var så opløftende.

11 de maio de 2026

Resposta da Byvandring i København

Godt at høre, Jette. Ja, vejret skal ikke slå os ud!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tros regnen var guiden smilende og…

Tros regnen var guiden smilende og inspirerende at høre på .En rigtig god oplevelse. Har været på Rådhuspladsen og inde i Rådhuset flere gange men hun gjorde opmærksom på flere detaljer jeg aldrig før har lagt mærke til

11 de maio de 2026

Resposta da Byvandring i København

Kære Lise. Caroline er en super guide! Tak for tilbagemeldingen ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

En skøn oplevelse med gåtur og…

En skøn oplevelse med gåtur og historiker-fortælling i Kødbyen, om bydelens oprindelse, og hvad der er foregået fra dengang og frem til i dag.

10 de maio de 2026

Resposta da Byvandring i København

Hej Amanda. Ja, Kødbyen er et virkelig spændende område; dejligt, du nød turen!

Classificada 5 em 5 estrelas

God guide der vidste meget

God guide der vidste meget. Kunne godt have savnet mere historie og flere fortællinger om steerne

9 de maio de 2026

Resposta da Byvandring i København

Hej Rikke. Tak for din tilbagemelding!

Fantastisk byvandring i Kødbyen🍀

Det var en rigtig spændende, hyggelig og dejlig byvandring i Kødbyen.
Det var vores 4. Byvandring og vi glæder os til den næste.
Vores guide Thomas er så fantastisk, dygtig og smilende, bliver simpelthen i så godt humør😁

10 de maio de 2026

Resposta da Byvandring i København

Hej Inge. Vi kan godt forstå, at I er glade for Thomas - han er en fantastisk guide! Hvis I ikke har været på alle hans ture endnu, er her flere muligheder med ham som guiden:
Jernbanebyen
Charmerende Christianshavn
Carlsbergbyen - deles med vores guide Lotte; også en fantastisk dygtig guide
- og når tiden kommer: Julens magi og traditioner - deles også med andre jule-specialister ;)
På gensyn!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais