Hotel Kysten Opiniões 18

4. Hotel para conferências
  5. Salão de eventos
  6. Apartamento para férias

Escrito pela empresa

HOTEL KYSTEN er et charmerende 150 år gammelt hotel i Hasle på vestkysten af Bornholm. Området kaldes i folkemunde Guldkysten pga. den smukke solnedgang i horisonten, som du har udsigt til fra vores værelser med havudsigt. Og udsigten fra de fleste værelser, terrasserne og restauranten er netop helt unik for HOTEL KYSTEN. Her kan du om dagen følge med i livet på Hasle Havn med de smukke røde pakhuse, og om aftenen følge med, når solen går i seng over Østersøen. Alle værelser er personligt og individuelt indrettet med eget badeværelse med gratis toiletartikler, komfortable senge, højhastigheds internet – og flere værelser med egen balkon og havudsigt. På den anden side af gaden findes lejligheder og suite i separat bygning med egen have. Hver morgen serveres friskbagt brød og lokale specialiteter, som kan nydes i restauranten eller under solen på terrassen ud mod havnen og havet. Hotellets Restaurant Kysten byder på middag om aftenen krydret med den smukkeste solnedgang, du kan forestille dig. HOTEL KYSTEN ligger perfekt i den autentiske Bornholmske fiskerby mellem den hyggelige Hasle Havn, det smukke Hasle Røgeri og Grønbechs Gårds Center for Bornholmsk Kunsthåndværk. Et rigtig godt udgangspunkt for at opleve Bornholm.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Du fortryder ikke ophold på “Kysten”

Ægte Bornholmsk charme i Hasle. Hotellet fungerer utrolig fint og er både charmerende, ærligt og stemningsfuldt. Der er masser af plads og vi havde et rigtig fint værelse med stor balkon og panoramaudsigt over havet hvor vi oplevede en sjælden flot rød solnedgang. Det er et perfekt udgangspunkt for smuk gåtur mod nord ad kyststien til Vang og evt. helt til Hammershus. Også gode cykelmuligheder mod Rønne eller let til udflugter, som vi gjorde til Almenningen, hvor vi så Bison okser.

Vi kan på det varmeste anbefale hotel Kysten!!!

28 de março de 2026

Magisk sted

Magisk sted. Alt er indrettet med de smukkeste farver, tapeter og smukke gamle detaljer. Værelserne er rene, gode senge og dyner. Fantastisk udsigt ud over vandet og en kort gåtur til badning. Hotel Kysten er mit nye ynglingssted på Bornholm.

29 de março de 2026

Helt fantastisk gourmet menu

Helt fantastisk gourmet menu, med den bedste beliggenhed og badehotel stemning. Vi var 6 gæster, fik 3 forskellige forretter, hovedret, og 2 forskellige desserter samt irish coffee som alt smagte himmelsk. Mikkel som var vores tjener, var helt fantastik, venlig, sjov Ping-Pong, brugte tid på at fortælle om hver ret, selvom der var travlt. De bedste anbefalinger herfra. Vi kommer helt sikkert igen.

8 de agosto de 2025

Fantastisk hotel

Fantastisk hotel, personale og værelser.
Jeg er så imponeret over god service.
Jeg ringede kl 23 fordi den autocamper jeg havde lejet ved airbnb pludselig var i stykker. Jeg fik den service udover det sædvanlige selvom det var midt om natten næsten.

4 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk “Farvel og på gensyn” middag!

Ankom som de første til aftenmenuen, og fik anvist restaurantens bedst placerede bord til 2, af en frisk og veloplagt tjener, som med begejstring i stemmen orienterede om aftenens menu.
Vi valgte at følge hans forslag til vin, og må sige at den passede perfekt til den dejlige og vel afstemte 7 retters dele menu, hvor især forretten hummerbisque og svampe a’la creme vakte vores begejstring, men de øvrige 5 serveringer var bestemt også i topklasse.
Absolut et besøg vi kommer til at gentage på vore kommende Bornholmerferier.

27 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Cosy boutique hotel and restaurant

Mega cosy boutique hotel with an amazing sunset. The staff are perfect and the restaurant below has incredible views with even better food. Can’t recommend here enough. A real gem. We can’t wait to go back

26 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for et dejligt ophold

Tak for et dejligt ophold . Ved ankomsten blev vi mødt af venligt vært der viste os rundt.
Dejlig værelset med udsigt til vandet og lækket morgenmad og søde personale .
Glemte vores iPad som blevet sendt uden beregning
Så 5 stjerner til jer
Hilsen Jan og Jette

28 de agosto de 2024

Skønt skønt hotel

Hvilket skønt hotel. Udsigten over havet er mageløs og værelset var meget hyggelig indrettet. Både morgenmad og middag om aftenen var meget lækkert. Virkelig søde og imødekommende personale, Hotellet er meget smagfuldt indrettet. Vi kommer bestemt igen🤩

21 de agosto de 2024

En fantastisk oplevelse.

Allerede ved ankomsten havde vi en god oplevelse, hvor vi blev meget venligt modtaget af hotellets værter.

Vi havde et rigtig godt ophold i dejlige omgivelser og med fin service af det meget imødekommende og hjælpsomme personale.

Både morgenmaden og hotellets gourmet middag kan nydes med en fantastisk udsigt over Østersøen, middagen endda med en flot solnedgang. Kaffen kan indtages på terrassen med samme smukke udsigt.

Hotellets gourmet middag er af høj klasse og til en fair pris, og forklarer hvorfor man skal huske at booke bord før ankomsten.

Vi nød vores ophold på hotellet på solskinsøen, og vi kommer helt sikkert tilbage.

Annette/Christian

30 de julho de 2024

En KONGE oplevelse

Boede på hotel kysten i 3 nætter og det var en fantastisk oplevelse. Hotellet står skarpt lige ud til vandet og indretningen kan ikke blive mere hyggelig. Jeg var der med min kæreste og det er simpelthen det mest romantiske hotel på bornholm. Restauranten er 10/10 med små lækre retter man kan dele. Vi elskede maden og, at man kan kigge ud på solnedgangen over vandet 😍 Tak for en alt i alt konge oplevelse!

11 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Mega cosy hotel near the sea , good food and super view 🤩 ★★★★★ (5/5)

Our stay at the Hotel Kysten on the beautiful island of Bornholm was truly exceptional. Nestled right by the sea, this charming hotel offers stunning views of the Baltic Sea and a tranquil atmosphere perfect for relaxation.

The hotel's location is unbeatable. It’s just steps away from the beach, allowing for easy access to the shore for morning walks or evening sunsets.

The rooms are spacious, clean, and tastefully decorated, reflecting the Scandinavian style with light, airy colors and natural materials. The ocean-view rooms are particularly impressive, offering breathtaking views right from your balcony. The comfortable beds and well-equipped amenities ensured a restful stay.

The staff at Hotel Kysten were incredibly friendly and attentive. From the warm welcome at check-in to the helpful tips on local sights and activities, their hospitality was top-notch. They went above and beyond to make sure every guest felt at home.

The hotel’s restaurant is a highlight. Serving fresh, locally-sourced cuisine, each meal was a delight. Breakfast on the terrace, overlooking the sea, was a perfect way to start the day. The variety and quality of food were impressive.

The free Wi-Fi was fast and reliable, which was great for planning our daily excursions.
Our stay at Hotel Kysten was memorable and rejuvenating. The combination of excellent service, comfortable accommodations, and stunning location made it a perfect getaway.

Highly recommended for anyone visiting Bornholm!

5 de agosto de 2024

En rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse på Hotel Kysten. Vi var 2, fik først anvist et bord bag i lokalet uden den bedste udsigt, vi var jo bla kommet for at se solnedgang. På forespørgsel fik vi det ledige bord ved vinduet, og selvom det var varmt pga solen og det trak lidt når døren gik op, var det et rigtig godt bytte.
Maden var fantastisk, 8 retter til deling til 525 kr, og en god Risling til en fair pris. Oveni en venlig og behagelig mandlig tjener.
Så den bedste anbefaling herfra, vi kommer igen.

3 de agosto de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

En helt amindelig aften i…

En helt amindelig aften i turistsæsonen.

Vi kom i meget god tid i forhold til reservationen. Vejret var super og vi havde egentlig forventet, at drikke en aperitif på terassen og blev derfor lidt overraskede over, at vi blev tjekket ind og gemt ind i et hjørne bagest i restauranten

Menuen er “sjov”, da man bestiller til fælles deling for 2 personer. Det fungerer umiddelbart rigtig fint, hvis man deler smag. Nabobordet var 5 personer og måtte bestille (og betale for 6 kuverter, så vidt vi kunne høre).

8 retter. Glimrende koncept. Farverigt og smagsvarieret, men alt for meget tungt, hvidt brød (hvidt brød m/smør, croutoner og bao-brød)

Flot og charmerende restaurant - omend vi (inde i hjørnet) kiggede langt efter det lille tomands-bord med havudsigt, der stod ledigt under hele vores besøg. Øv!

Betjeningen var meget sød og venlig, omend vi følte os lidt malplacerede, når vi kom i vores “pæne” tøj og blev serviceret af personale iklædt shorts, t-shirts og pjusket/slasket hår. (Jeg er sgu nok bare blevet gammel)

Alle var dog utrolig søde.

Prøv det. Maden kan spises. Betjeningen er rigtig fin. Udsigten er sikkert også god, medmindre man er parkeret i hjørnet bagest. Prisen er virkelig rimelig.

Bon appitit 😋

2 de agosto de 2024

Resposta da Hotel Kysten

Mange tak for den konstruktive kritik. Vores menu er en dele menu til 2 men er man ulige antal kan kan man vælge enten købe 1 menu mere eller et par ekstra retter. Alle vores borde har havudsigt som er fordelt på forhånd efter bestilling men vi skal nok se om vi kan være mere fleksible. Alle borde har havudsigt men nogen borde er selvfølgelig lidt bedre end andre. Vi har regler for vores personale beklædning men den er ikke så strikt. Det ser vi på om vi skal stramme op på men vores personale skal også have det godt og det vigtigste må være den betjening vores gæster modtager.
Al vores mad er hjemmelavet og der kommer ny menu i næste uge, man kan altid undlade bestille brød men vi er ikke enige i at der er meget brød i retterne nærmest tværtimod.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gourmet mad og stemning/udsigt i topklasse på Bornholm :-)

En madoplevelse på øverste hylde i den - lidt skjulte - stille og smukke by Hasle, hvor vi ifm et dejligt ophold på Hotel Kysten, nød deres 8 rettes menu i restauranten. Menuen var særdeles godt kvalitetssammensat og rigtig hyggeligt at kunne dele en menu, hvor der er rigeligt til 2 personer. Prisen samt den professionelle og nærværende betjeningen i den smukke restaurant med solnedgang, gør det til noget man skal opleve på enhver Bornholmertur👏😀
10 ud af 10 stjerner herfra for den samlet oplevelse 👍

30 de julho de 2024

Resposta da Hotel Kysten

Super dejligt at have jer hos os. Kom snart igen.

Vi kommer igen!

Fantastisk udsigt, fantastisk betjening og fantastisk mad - første, men helt sikkert ikke sidste gang vi besøger restauranten på hotel Kysten i Hasle. Konceptet med en række små retter passer lige til vores familie, og rødgrøden til dessert var den nostalgiske prik over i’et.

28 de julho de 2024

Resposta da Hotel Kysten

Vi takker og I skal være så velkomne igen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais