Banner for Cadeaukaart.nl

Cadeaukaart.nl Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ruime keuze aan cadeaubonnen. Wel vind ik het jammer dat je geen restantbedrag op de cadeaukaart kunt laten staan om dit op een later moment te besteden. Ik wilde namelijk een cadeaukaart van een bep... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Geen bar code ontvangen bij digitale bon .Winkelier moet dan de cijfers invoeren : dat ging een paar x mis : lastig , hoe moet het dan : iets online bestellen ? Uiteindelijk lukte het : alle cijfers g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na 3x een mail te bellen verstuurd ook door mijn eigen fout hebben uw collega's echt hun best gedaan om alles in orde te krijgen hartelijk bedankt voor uw goede zorg en dat alles goed is gekomen m.v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Postnl was de cadeaukaart verdwenen tijdens verzending . Contact opgenomen met klantenservice van Cadeaukaart.nl Die heeft mij zeer goed geholpen en loste dit perfect op !

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Fornecedor de brindes corporativos

Sobre Cadeaukaart.nl

Op Cadeaukaart.nl vind je een ruim aanbod aan de leukste cadeaukaarten van diverse populaire merken en winkels! Zoek je een leuk cadeau en je weet niet wat je moet kopen, ga dan voor een cadeaukaart! Bestel nu een cadeaukaart!

Cadeaukaart.nl Support

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

6 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1191 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Geweldig 🤗

Heel goed geholpen

13 de julho de 2026

Beste Jamel,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Geweldig dat je zo goed bent geholpen. We wensen je heel veel plezier met je cadeaukaart(en).

Zelf kiezen

Leuk dat je je eigen cadeaukaart kan uitzoeken en kan besteden waar je zelf wilt.
Het werkt super snel.

10 de julho de 2026

Beste Simone,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je fijne review! Heel fijn dat je zo makkelijk zelf een cadeaukaart kunt kiezen en dat alles super snel werkt. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en)!

Snel

Snel digitaal verkregen

Beste klant,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je jouw cadeaukaart snel digitaal hebt ontvangen. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart.

Groetjes,

Goede uitleg

Goede uitleg

12 de julho de 2026

Beste klant,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Fijn te gebruiken.

Fijn te gebruiken.
Snel je cadeaubonnen gekocht en vadeau gedaan, top

12 de julho de 2026

Beste klant,

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te lezen! Geweldig dat het snel en makkelijk ging. We wensen je veel plezier met je cadeaubonnen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Activeren en saldo check lukte mij wel…

Activeren en saldo check lukte mij wel , maar keuze in mijn geval bol.com heb ik hulp gekregen van een vriendin. Ik ben 65 jaar, best handig op pc! En mobiel..vriendin net gepensioneerd en nog niet vergeten hoe te verzilveren. 😬Inmiddels cadeaukaart kunnen verzilveren🥳 hekel aan cadeaukaarten, liever cash in envelop. Doe er wat aan, ik hoor meer 65+ klagen. Kinderen hebben het druk druk🥱

Beste Marielle,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je zoveel handelingen hebt ervaren bij het omzetten van de cadeaukaart. We begrijpen dat dit niet altijd even eenvoudig kan aanvoelen.

We staan uiteraard altijd klaar om je hierbij te helpen. Mocht je tijdens het verzilveren ergens tegenaan lopen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of chat. We helpen je graag stap voor stap verder.
Fijn om te vernemen dat het inmiddels alsnog gelukt is om de cadeaukaart om te zetten.

We wensen je veel plezier met je aankoop!

Betrouwbare website voor cadeaukaarten

Betrouwbare website voor cadeaukaarten. Hebben veel keus en snel geleverd (Via mail).

31 de janeiro de 2026

Beste Dennis,

Bedankt voor je mooie review, daar worden we blij van! Wat fijn om te lezen dat je onze ruime keuze en snelle levering via mail zo positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Groetjes,

Classificada 3 em 5 estrelas

Inwisselen werkt niet altijd overzichtelijk

Goed dat de kaart op zoveel plekken in te wisselen is. Minder goed is de overzichtelijkheid van hoe de kaart in te wisselen is. De website is primair gericht op het kopen van een kaart. De mail communicatie na inwisselen is ook niet heel duidelijk omdat op mobiele apparaten bijv geen kaartnummer zichtbaar is.

11 de julho de 2026

Beste Lars,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de kaart op veel plekken in te wisselen is, en je opmerkingen over de duidelijkheid van het inwisselen en onze e-mails nemen we graag mee.

Mail ons gerust met je ervaring en suggesties, zo blijven we onze service stap voor stap verbeteren.

Snelle service

Razend snel kreeg ik mijn cadeaukaart via de mail.

Beste Mona,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Super dat je jouw cadeaukaart razendsnel via de mail hebt ontvangen. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk allemaal de instructies…

Makkelijk allemaal de instructies snelle levering en goeie service

Beste Skinnie,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Fijn dat alles duidelijk was en dat je blij bent met de snelle levering en goeie service. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Classificada 1 em 5 estrelas

Een bon van 50 euro ingewisseld voor…

Een bon van 50 euro ingewisseld voor een H&M bon. Echter, nooit de code opgestuurd gekregen en de klantenservice blijft zeggen dat de bon nog niet verzilverd. Bij het nogmaals proberen staat er dat de bon al is ingewisseld. Ook heb ik een bestelbevestiging van de afschrijving van 50 euro. Ik wacht nog steeds op een oplossing

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet naar wens is verlopen, dat is natuurlijk niet zoals het hoort. We kijken hier graag met je naar om dit goed op te pakken.

Stuur ons alsjeblieft een e-mail met jouw ordergegevens, dan helpt onze klantenservice je zo zorgvuldig mogelijk verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Je kan zelf bepalen waar je de bon…

Je kan zelf bepalen waar je de bon besteed

2 de julho de 2026

Beste Simone,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Leuk dat je zelf kunt kiezen waar je de bon besteedt. We wensen je heel veel plezier met je cadeaukaart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een cadeaukaart voor mijn…dochter

Het was een cadeaukaart voor mijn dochter.Bij een vorige poging ging het mis bij de concurrent en bij cadeaukaart ging het wel goed……

Beste klant,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat het bij ons wel goed ging. We wensen je dochter heel veel plezier met de cadeaukaart.

Classificada 1 em 5 estrelas

Fysieke kaart niet ontvangen.

Op maandagochtend 29 juni heb ik bij jullie een fysieke cadeaukaart besteld (ordernummer 31438522). Navraag op 3 juli leerde dat Cadeaukaart.nl de bestelling op 29-6 ook verzonden had. Het is nu 10 juli en ik heb de fysieke kaart nog steeds niet ontvangen.

Maakt mij niet uit of de fout bij Cadeaukaart.nl ligt of bij PostNL. Ik ben daar niet verantwoordelijk voor. Feit is dat ik € 50,- heb besteed en daar niets voor ontvangen heb.

Beste Nico,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je de fysieke cadeaukaart van je bestelling nog niet hebt ontvangen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker omdat je het bedrag al hebt betaald en de bestelling nog niet in je bezit is.

Als je de cadeaukaart inmiddels nog steeds niet hebt ontvangen, wil je dan een e-mail sturen naar onze klantenservice via info@cadeaubon.nl. Dan kunnen wij dit verder voor je onderzoeken en zorgen voor een passende oplossing.

We zien je bericht graag tegemoet en helpen je uiteraard verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk te bestellen en een snelle…

Makkelijk te bestellen en een snelle levering .

3 de julho de 2026

Beste Tim,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat bestellen makkelijk ging en dat de levering snel was. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de kaart met goed gevolg over…

Ik heb de kaart met goed gevolg over gezet Bol.com

Beste Wim,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Geweldig dat het overzetten naar Bol.com goed is gelukt. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart.

Classificada 4 em 5 estrelas

Voor mij alles goed maar voor mensen op…

Voor mij alles goed maar voor mensen op leeftijd is best ingewikkeld

Beste Beata,

Bedankt voor je fijne review. Fijn om te horen dat alles voor jou goed ging, en dank je ook voor je eerlijke opmerking. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en), en als je nog iets nodig hebt mag je ons altijd een e-mail sturen.