Overzichtelijke website, stap voor stap wordt je met goede uitleg door verkoop proces geleid. Snelle reactie en acceptatie per mail wordt je op de hoogte gehouden.
Ik heb onlangs meerdere cadeaubonnen bij cadeaubonverkopen.com ingewisseld. De website is makkelijk in gebruik en je krijgt direct te zien welk bedrag zij bieden voor jou bonnen. Ik had zelf voor... Ver mais
Ik heb eerder al een recensie achter gelaten maar dit bedrijf is top. Eerder bij andere sites geprobeerd totdat ik hier kwam. Alles is goed geregeld, vanaf het moment van het inleveren tot de u... Ver mais
Verkoop jouw cadeaubon eenvoudig, snel en voor een lekker bod op cadeaubonverkopen.com
Holanda

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Zelfs op 2e paasdag snel geholpen en een snelle uitbetaling (binnen 2 uur)

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Ik heb mijn €10 Paysafecard ingeleverd en binnen een halfuur kreeg ik al bevestiging en goedkeuring. Het geld stond kort daarna netjes op mijn rekening 😎 Geen gedoe, duidelijk en betrouwbaar. Echt een aanrader als je je cadeaubonnen wilt verkopen!

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Mijn eerste verkoop, om te zien of het zou werken. Geen probleem. kreeg, nadat zij waren geopend (niet 24/7) snel een reactie en geld is netjes overgemaakt.

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Zojuist mijn eerste cadeaubon ingewisseld en alles werd duidelijk uitgelegd. Duidelijke communicatie en het geld was snel op mijn rekening! Ik kan ze zeker aanraden!

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Goede vlotte afhandeling en vriendelijke medewerkers.
Zeker een aanrader!

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Lijkt prima te zijn, maar ze roepen wel al 2 jaar lang dat ze hun site/systeem vernieuwen.
Is echter nooit gebeurd. Komt wat onprofessioneel over dus!
Ze schrijven zelf nog: 'een gloednieuw platform met maar liefst 300 verschillende cadeaukaarten!'
Nooit wat van gezien.

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Perfect bedrijf makkelijk om cadeaubonnen In te wisselen en een snel antwoord raad het zeker aan

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Er is een boom voor me geplant door een goed doel en ik heb me geld 🙏🏻

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
perfect bedrijf makkelijk om cadeaubonnen om te wisselen en betalen snel uit alles loopt zoals verwacht en je krijgt bijna alle waarde van je bon terug . erg bedankt

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Prima bedrijf. Eerlijk en oprecht. Altijd snelle service. Een aanrader voor een ieder.

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Top bedrijf, makkelijk om alles aan te leveren en in te vullen, je krijgt snel reactie of het geaccepteerd is.
Ik raad het iedereen aan om via hier je cadeabonnen om te wisselen!

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Heel handig als je niet weet wat je met jouw cadeaubon aan moet. De site is snel met de uitbetaling en makkelijk in gebruik.

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Snelle service, goed bod, mooi snel van de cadeaubon af!

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Alles binnen een half uur geregeld. Nog nooit zulke snelle service meegemaakt

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Snel, goeie service, bedragen die ze bieden voor je cadeaukaart zijn naar mijn mening schappelijk. Ik ben erg tevreden en zal niet aarzelen om nog een keer terug te komen.

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Zeer snel en heel makkelijk je bon in te wisselen.
Zeker een aanrader

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
werkt perfect, ik had nooit gedacht dat het zo makkelijk ging gaan.

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Alles is soepel verlopen en ik had het geld snel op mijn rekening staan.

Resposta da Cadeaubonverkopen.com
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.