Banner for Cadeaukaart.nl

Cadeaukaart.nl Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ruime keuze aan cadeaubonnen. Wel vind ik het jammer dat je geen restantbedrag op de cadeaukaart kunt laten staan om dit op een later moment te besteden. Ik wilde namelijk een cadeaukaart van een bep... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Geen bar code ontvangen bij digitale bon .Winkelier moet dan de cijfers invoeren : dat ging een paar x mis : lastig , hoe moet het dan : iets online bestellen ? Uiteindelijk lukte het : alle cijfers g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na 3x een mail te bellen verstuurd ook door mijn eigen fout hebben uw collega's echt hun best gedaan om alles in orde te krijgen hartelijk bedankt voor uw goede zorg en dat alles goed is gekomen m.v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Postnl was de cadeaukaart verdwenen tijdens verzending . Contact opgenomen met klantenservice van Cadeaukaart.nl Die heeft mij zeer goed geholpen en loste dit perfect op !

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Fornecedor de brindes corporativos

Sobre Cadeaukaart.nl

Op Cadeaukaart.nl vind je een ruim aanbod aan de leukste cadeaukaarten van diverse populaire merken en winkels! Zoek je een leuk cadeau en je weet niet wat je moet kopen, ga dan voor een cadeaukaart! Bestel nu een cadeaukaart!

Cadeaukaart.nl Support

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

6 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1196 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

kaart is makkelijk om te zetten

kaart was makkelijk om te zetten naar een andere keuzekaart, in mijn geval bol.com.

10 de junho de 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat de kaart makkelijk om te zetten was naar een keuzekaart en dat je daardoor veel keuze had, in jouw geval bijvoorbeeld Bol.com. Dat maakt het extra flexibel en handig in gebruik.

Razendsnelle en correcte reactie

Razendsnelle en correcte reactie, bereid om mee te denken en te helpen!

5 de junho de 2026

Hallo Sindy,

Fijn om te horen dat je onze reacties als razendsnel en correct ervaart en dat er goed wordt meegedacht en geholpen. Dat is precies waar we voor gaan.

Werkt prima

Werkt prima , simpel te acriveren.

Hallo Yvonne,

Fijn om te horen dat alles prima werkt en eenvoudig te activeren was.

Makkelijk.

Hallo Jose,

Wat fijn dat je het hele proces als makkelijk hebt ervaren. Veel plezier met jouw cadeaukaart!

Gemakkelijk

Gemakkelijk

8 de junho de 2026

Hallo Ans,

We zijn blij dat je het proces als gemakkelijk hebt ervaren!

Snel geleverd

Snel geleverd. Makkelijk aan te schaffen.

11 de junho de 2026

Hallo Willem,

Fijn om te horen dat alles snel geleverd is en dat het makkelijk was om aan te schaffen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Het was lastig om de juiste kaart

Het was lastig om de juiste kaart, tuinbon die bij Tuindorado ingewisseld worden, te vinden.
Handiger om per categorie of op alfabetische volgorde te plaatsen.

10 de junho de 2026

Hallo Boukje,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je dit zo hebt ervaren. We hebben het inwisselen juist zo eenvoudig mogelijk ingericht en dit werkt voor veel gebruikers erg goed, omdat we hierdoor een zeer uitgebreid aanbod aan inwisselmogelijkheden kunnen aanbieden. Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben bij het vinden van een specifieke cadeaukaart, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veel plezier met je cadeaubon!

Shania

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling. Helemaal prima.

Hallo Dave,

Dank je wel voor je bericht, fijn om te horen dat de afhandeling snel en naar tevredenheid is verlopen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte ervaring - nooit meer

Geen bevestiging op mijn e-mail. Dus ik heb de ontvanger van een cadeaubon moeten bellen of er iets ontvangen was. Dit was niet het geval. Toen heb contact moeten opnemen met Cadeaukaart om het opnieuw te verzenden (cadeaukaart €100). Dus de verrassing voor de ontvanger was totaal voorbij. Zo veel stress en zo slecht. Geef me die€100 aub terug.

4 de junho de 2026

Beste Michel,

Bedankt voor je bericht. Wij versturen e-vouchers altijd direct naar het opgegeven e-mailadres van de ontvanger. Het is ook mogelijk om de e-voucher eerst naar jezelf te laten sturen, zodat je deze vervolgens zelf kunt doorsturen.
Omdat ons systeem de e-voucher direct automatisch verzendt, kunnen wij niet continu controleren of de e-mail daadwerkelijk wordt geopend of opnieuw ontvangen. In dit geval is de e-voucher in eerste instantie correct verzonden en daarmee als geleverd aan ons systeem geregistreerd.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat de verrassing hierdoor is weggevallen, maar de e-voucher is dus wel verzonden zoals bedoeld. Om die reden kunnen wij geen restitutie van €100 aanbieden.

Hopelijk heeft de ontvanger de e-voucher inmiddels alsnog ontvangen.

Rebecca

Classificada 2 em 5 estrelas

Veel te complex

Veel te complex. Je ontvangt een cadeaukaart die je niet rechtstreeks kunt verzilveren bij een aankoop maar eerst online moet omzetten naar een cadeaukaart voor betreffende firma. Wat een omslachtig, irritant en tijdrovend gedoe. Ik heb deze cadeaukaart ontvangen van een relatie. Ik zal er zelf nooit één cadeau doen.

Beste Harrie,

Bedankt voor je bericht. Dat je dit als omslachtig ervaart is uiteraard je mening, en dat mag ook zo zijn. Wel staat op de achterkant van de cadeaukaart duidelijk uitgelegd dat je via cadeaubon.nl/omwisselen de kaart eerst dient om te zetten naar de betreffende aanbieder.

Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar per telefoon, e-mail of chat om je hierbij te helpen. In die zin is het proces juist bedoeld om zo duidelijk en begeleid mogelijk te verlopen.

Rebecca

alles was eenvoudig geregeld

alles was duidelijk, en zeer eenvoudig om een cadeaukaart om te zetten naar een andere kaart of digitale kaart voor Bol.

5 de junho de 2026

Hallo,

Fijn dat alles duidelijk was en dat het omzetten van de cadeaukaart naar een andere kaart of digitale Bol-kaart zo eenvoudig ging.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik vindt je kan nu zelf beslissen waar…

Ik vindt je kan nu zelf beslissen waar je hem aan uit geeft blij dat ik deze app heb

8 de junho de 2026

Hallo,

Fijn dat je zelf kunt beslissen waar je je cadeau aan uitgeeft en dat je blij bent met de app.

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen een paar minuten de digitale bon…

Binnen een paar minuten de digitale bon ontvangen.
top gedaan.

4 de junho de 2026

Hallo Leon,

Fijn dat je de digitale bon al binnen een paar minuten hebt ontvangen, goed om te horen dat alles zo snel is gegaan.