Café Visa Opiniões 109

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

En hyggelig stemning men maden er desværre ikke pengene værd. Vi bestilte sandwich og må side at til 149kr skal den kunne lidt mere end bare være et stykke brød skåret i trekanter. Betjeningen var sk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min kæreste og jeg havde en fantastisk aften på Café Visa sidste fredags! Fra vi trådte ind af døren blev vi mødt af en helt igennem varm og dejlig atmosfære. Personalet var SÅ imødekommende! Maden v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra start til slut en kæmpe oplevelse! Vi blev taget godt imod og henvist til vores bord. Herefter stod den ellers på en fantastisk aften. Tjenerne havde en fantastisk og meget individuel måde at... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Club sandwich hvor kyllingen føltes rå, gummi agtig ikke færdigstegt og da man nævner det ved betaling er der ingen enerkendelse af dette. Ikke fordi jeg ikke ville betale fuld pris som jeg gjorde... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig service og god mad

Jeg havde i aftes så god en oplevelse at jeg MÅTTE skrive en anmeldelse af Café Visa Maden blev hurtigt serveret og vores cocktails var utroligt lækre og flotte🤓 Vi kommer helt sikkert igen når vi svinger forbi den skønne Café.

1 de fevereiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke særlig god oplevelse

Min veninde og jeg tog herinde, det var flot og vi fik et bord ved vinduet som var hyggelig. Tjeneren kom og tog vores mad ordre, det var hurtig og maden smagte godt..

MEN da jeg bestilte en strawberry margaritas smagte den virkelig dårlig og der var intet salt udenom glasset, min veninde havde bestilt en gin hass men tjeneren kom med en helt anden cocktail drink. Det tog også virkelig lang tid om at få tjenerens opmærksomhed når man vil bestille mere. Vi var færdig med at spise men tjeneren tog aldrig vores tallerkener væk selvom vi havde vist tegn på at vi var færdig.

Da vi så skulle betale, diskuterede 2 tjenere om hvordan man skulle trykke ind vores ordre så vi kunne betale (det synes jeg var uprofessionelt gjort foran kunderne). Jeg håber i hvert fald ikke at de har taget ekstra for os.

Så det eneste der var godt var bordet og maden, det værste var tjenernes uopmærksomhed og professionel service…

15 de janeiro de 2025

Super god oplevelse på Cafe Visa

Super god oplevelse på Cafe Visa, lyn hurtig service og maden var som forventet. Vi har fået mange anbefalinger om Cafe Visa. Det var over alle forventninger og vi er tilfredse. Vi var afsted hele familien og mig konen er godt tilfredse.

5 stjerner herfra!

18 de dezembro de 2024

Jeg besøgte Café Visa her til aften

Jeg besøgte Café Visa her til aften med min familie, og hvor vi blev modtaget af de søde og imødekommende tjenere. Vores mad kom hurtigt og det smagte virkelig godt, betjeningen hele aften var ikke til at klage over. Det er absolut ikke sidste gang jeg besøger Café Visa.

21 de dezembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse

Vi kommer lige derinde fra og de 3 stjerner er for maden...jeg havde bestilt et bord ved vinduet men blev placeret i et hjørne ved toiletterne ...da vi skulle betale gav vi hende en kupon med 20% rabat aften som hun lå på disken og slår det fulde beløb ind...da vi gør hende opmærksom på de 20 % har hun ikke set hvad der står på kuponen og det kan ikke laves om...men vi kan få de 20 % næste gang....vi kommer så bare aldrig mere...

15 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service og betjening…

Magen til ringe service og betjening skal man lede længe efter.
Det var simpelthen den mest sure tjener der var der! Hun lavede fejl, kom ikke med vores ting og da vi skulle betale havde hun trykket forkert ind og da vi fortæller hende det så smider hun bare pengene efter os.
Jeg har flere gange spist der, men jeg kan kun sige at jeg ALDRIG kommer tilbage efter den behandling vi fik idag.

13 de dezembro de 2024

Dejligt sted at spise😁😁

Dejligt sted at spise😁😁
Med familie og venner har jeg flere gange de sidste par år spist på Café Visa inden vi skulle vider til underholdning i byen😁
Vi har kun oplevet god service og mad.
Søde og rar personale, og maden kommer hurtigt👍👍
Prøv det😁😁

28 de novembro de 2024

Dårlig service og betjening

Dårlig service og betjening
En helt almindelig tirsdag aften, hvor der ikke var ret mange ind og spise. Bliver vi modtaget af en ung gut, han får vores bestilling, tiden går og han er nede omkring os op til flere gange for og tørre andre borde af og dække op! Efter ihvertfald 30-45 min, kommer den anden medarbejder ned for og spørge om vi har bestilt.. Den unge gut har så gjort sedlen “væk” med vores bestilling trods han har været nede omkring os flere gange.. Så vi gik derfra rigtig skuffet og uden mad eller drikke..😬😬

12 de novembro de 2024

Manglende kundepleje

Ventetiden på at få et bord var under al kritik.
Tjeneren så vi var der, alligevel fortsatte hun samtale med en anden gæst, som var på vej ud. Det varede længe. Dårlig kundepleje.
Da vi lige havde sat os ved bordet, kom hun for at ta imod bestillingen, vi havde ikke fået en chance for at se menu kortet.
Min pizza var gennemsnitlig, min venindes kylling smagte brændt.
Vi bestilte begge Pepsi Max, hvilket vi begge fik virkelig ondt i maven af. Det har aldrig været Pepsi Max, det som de solgte som Pepsi Max, den var flad, som om der manglede kulsyre, men den gav virkelig mave problemer.
Tallerknerne blev fjernet inden vi dårligt nok var færdige med at spise.
Den tjener bør virkelig lære om kundepleje.
Har tidligere været okay tilfreds, men oplevelsen igår, gør at jeg ikke vender tilbage dertil.

9 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt mad i smukke omgivelser

Jeg har været inde og spise på Cafe Visa i Kennedy Arkaden Aalborg , det er en af de bedste oplevelser jeg har haft , når man skal have noget mad , vi bestilte maden og den var klar 10 min efter , maden var så god , så jeg vil varmt anbefale andre at tage ud og spise der

4 de maio de 2024

Hurtig og høflig betjening

Hurtig og høflig betjening, forret “pepper steak” leveret lige efter ønske, velsmagende og en god oplevelse til en fair pris, vi kommer helt sikkert igen

12 de janeiro de 2024

Positiv Cafeoplevelse

Har besøgt Cafe Visa adskillige gange, og er aldrig blevet skuffet.
Sædvanligvis hurtig betjening, fine menuer til fornuftige priser.
Der er nok på tallerkener, og steaks behandles efter ønske.
Besøg kan anbefales.

25 de novembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Desværre ikke pengene værd

Desværre ikke pengene værd, og vi valgte ellers specifikt at booke bord en rolig dag på et roligt tidspunkt.

De var løbet "tør" for kødsovs, så min søn kunne ikke få den ret han gerne ville have, og han måtte derfor vælge noget andet, der ikke var det han helst ville have. Meny havde ellers stadig åben så det er en gåde for mig, hvordan man ikke hurtigt kan bikse en kødsovs sammen i god tid når man kan se at man er ved at løbe tør. Aftenen var ikke engang startet endnu.

Tjeneren skrev ikke noget ned da vi bestilte, så hun valgte at huske både mad og drikkevarer fra 4 personer i hovedet, hvilket ikke lykkes for hende, så der var fejl i to hovedretter ud af fire og hun måtte tilbage til os for at få bekræftet rigtigheden af den ene hovedret. De fejl kunne ellers nemt have været undgået ved at gide at skrive noget ned. Jeg har aldrig oplevet at en tjener forsøger at huske alle bestillinger i hovedet....

Jeg fik så peberfrugt på min pizza alligevel, og da jeg sendte den retur, blev den bare båret ud i køkkenet igen, hvor de brugte tid på at stå og tage peberfrugten af pizzaen, og herefter blev den båret ind igen, så jeg nu fik serveret en efterhånden kold pizza - der stadig havde eftersmag af den peberfrugt de havde brugt tid på at stå og pille af.

Regningen lød på 770 kr. - ikke prisen værd.

26 de novembro de 2023

Madforgiftning

Pastaen som vi bestilte var fuldstændig udkogt, men det er hvad det er. Et par timer efter at jeg kom hjem begyndte opkast. Har lige været ved lægen og fået af vide at jeg har madforgiftning

5 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Maden er ufattelig intensigende -jeg…

Maden er ufattelig intensigende -jeg har fået bøf og sovs den ene gang og det smagte af ingenting. Det smagte heller ikke friskt. Jeg har spist der to gange før da vi skulle i biografen og hver gang har det været skuffende.

Min kæreste fik buritto og måtte tilbringe 30 min på toilettet efterfølgende. Vi skulle i biografen efterfølgende, hvilket ødelagde vores oplevelse, da han havde det så skidt.

Beliggenheden er god og tæt på biografen, hvilket er den eneste fordel caféen har. Men café visa skal seriøst til at få kigget på deres kvalitet af mad, når man betaler så mange penge for det. Det skal gå hånd i hånd.

27 de setembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais