En hyggelig stemning men maden er desværre ikke pengene værd. Vi bestilte sandwich og må side at til 149kr skal den kunne lidt mere end bare være et stykke brød skåret i trekanter. Betjeningen var sk... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Min kæreste og jeg havde en fantastisk aften på Café Visa sidste fredags! Fra vi trådte ind af døren blev vi mødt af en helt igennem varm og dejlig atmosfære. Personalet var SÅ imødekommende! Maden v... Ver mais
Fra start til slut en kæmpe oplevelse! Vi blev taget godt imod og henvist til vores bord. Herefter stod den ellers på en fantastisk aften. Tjenerne havde en fantastisk og meget individuel måde at... Ver mais
Club sandwich hvor kyllingen føltes rå, gummi agtig ikke færdigstegt og da man nævner det ved betaling er der ingen enerkendelse af dette. Ikke fordi jeg ikke ville betale fuld pris som jeg gjorde... Ver mais
Desværre en øv-oplevelse!
Vi var 4 personer afsted på Café Visa og øv for en oplevelse med både mad og service. Det tog lang tid før vi fik vores hovedretter og for det første var 2 ud af 3 sauce decideret kolde. Da jeg spurgte om jeg kunne få byttet min til en varm sauce, fik jeg et flabet svar af en tjener, at “han kunne da bare lige hente en ny”. Udover saucen havde vi bestilt 3 steaks, som alle skulle steges som røde. De var alle 3 stegt på 3 forskellige niveauer og ingen af dem var røde. Virkelig skuffende!
Derudover var servicen bare rigtig ringe og mangelfuld. En rigtig øv-oplevelse!
Efter nogle gode dage i Ålborg ville vi…
Efter nogle gode dage i Ålborg ville vi slutte af med en god middag troede vi Pænt udefra men elendig betjening og da maden kom var det ikke det vi havde bestilt,men det påstod de det var, vinen vi have bestilt blev bare sat på hjørnet med prop på så kunne vi selv skænke op.Toilettet var møj beskidt og der var ikke noget papir til at tørre hænder i og håndtørren virkede ikke ,da jeg sagde det til tjeneren fik jeg at vide at jeg kunne bruge et andet toilet der lå ved siden af køkkenet og hvor døren altid var åben direkte ind til severingslokalet alt i alt det ringeste jeg har oplevet i min tid og vi spiser meget ude.Ejer og personale skulle besøge Cafe Luna så kunne de se hvad god mad og god betjening består af.
Kedelig og dårlige råvarer
Den mest kedelige brunch jeg længe har oplevet.
Tørt brød og meget sparsomt udvalg. Heller ikke de bedste råvarer.
En ret dyr brunch buffet der på ingen måde var pengene værd.
Lang ventetid, mad under gennemsnittet og userviceminded betjening
Bestilte en karrysuppe som forret samt grillet laksesteak til hovedret.
Karrysuppen var bitter og med alt for meget karry indhold og ellers intetsmagende. På trods af at jeg virkelig prøvede at overbevise mig selv til den, da jeg hader madspild, kunne jeg ikke få mere end måske end 1/4 ned før jeg kastede håndklædet i ringen og sendte den tilbage.
Den grillede laksesteak var overdone, tør og helt uden salt eller andet krydderi. Ligeledes var risene helt uden salt. Tomatsovsen var næsten decideret sød og, igen, uden salt. "Salaten" bestod af nogle blade grønt med en kvart tomat. Min kæreste bestilte en ananas mint milkshake, som slet ikke smagte af ananas.
Vi skulle vente 40 minutter for at få vores hovedretter, dette på trods af at min kæreste ikke havde bestilt forret. Vi blev nødt til at minde tjeneren om, at vi havde bestilt. Da vi spurgte om, hvad forsinkelsen skyldtes, fik vi bare et svar om, at det jo ikke havde taget så lang tid før vi fik maden, efter at vi havde henvendt os...og en dårlig undskyldning om, at der var travlt i restauranten....og det var der altså ikke.
Selvom jeg sendte suppen tilbage næsten urørt, fik jeg hverken tilbudt en ny suppe, en anden ret eller pengene retur. Vi endte med at bruge næsten 500 kr på en oplevelse der kunne være skabt billigere, hurtigere og mere velsmagende derhjemme. Vi kommer aldrig igen og vi vil ikke anbefale andre at komme her, med mindre man gerne vil gamble med sine penge. Er ellers typen der aldrig gider at bruge tid på at skrive negative reviews og finder sig i meget.
Hygiejne og råvare
Har haft været syg med diarre, opkast og feber i 3 dage efter at have spist deres skaldyrs pasta - jeg sætter ALDRIG mine ben derinde igen.
Fremragende service, jeg kommer igen!
Jeg havde fornøjelsen af at besøge Cafe Visa Restaurant, og jeg må sige, at oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Fra start til slut blev jeg imponeret over den enestående mad, de gode portioner, de flotte omgivelser og ikke mindst de søde tjenere.
Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve maden. Menuen var alsidig og tilbød en skøn blanding af klassiske retter og spændende kulinariske kreationer. Jeg valgte en af deres signaturretter, og jeg blev ikke skuffet. Smagsnuancerne var perfekt afbalanceret, og råvarerne var tydeligvis af højeste kvalitet. Det var en sand fornøjelse at forkæle mine smagsløg på Cafe Visa.
Portionerne på Cafe Visa var imponerende. Man gik absolut ikke sulten derfra. Samtidig var præsentationen af retterne virkelig tiltalende – en fryd for både øjnene og ganen. Det er tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på detaljerne og at gøre spiseoplevelsen ekstraordinær.
Cafe Visa formår også at skabe en skøn atmosfære og flotte omgivelser. Indretningen var stilfuld, hyggelig og indbydende. Stedets placering var desuden perfekt, da det tillod en smuk udsigt, som man kunne nyde, mens man spiste. Om det var til frokost eller middag, så var stemningen altid afslappet og behagelig.
Men det, der for alvor satte prikken over i'et, var de søde tjenere. Fra det øjeblik, jeg trådte ind på Cafe Visa, følte jeg mig velkommen. Tjenerne var opmærksomme, venlige og utroligt imødekommende. De gjorde alt for at sikre, at jeg havde en behagelig tid, og det lykkedes virkelig. Deres professionelle service var en fornøjelse at opleve, og det er helt klart med til at gøre Cafe Visa til noget særligt.
Alt i alt vil jeg varmt anbefale Cafe Visa Restaurant til enhver, der søger en uforglemmelig madoplevelse. De har formået at skabe en harmonisk balance mellem mad, atmosfære og service, der efterlod mig fuldt ud tilfreds. Jeg ser allerede frem til mit næste besøg!
Bedste hilsner,
Aksel
God service - Meget mad👍🏼
Super betjening og godt med mad på tallerknen 🥩🍖🍕👍🏼 (fedt at se lederen lige får mulighed for at spørg om alt er som det skal være osv.) når tiden lige er der. 👍🏼👍🏼👍🏼
Vi følte os virkelig set og hørt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De vasker ikke hænder efter toiletbesøg
Faktisk var det okay cafemad - men da jeg efter vi havde spist gik på toilettet, kommer der en mand fra køkkenet, han tisser og forlader toilettet igen. UDEN at vaske sine hænder.
Jeg spiser ALDRIG her igen.
Dr. ôetker
Vi skulle i biografen i etagen ovenover, og Visa laver jo altid god mad - troede vi.
Vi bestilte maden, og som vi fik at vide "Maden kommer med det samme!".
Efter at have ventet i 40 minutter på mad, hvor gæster, som kom før os, havde fået deres mad, så spurgte jeg, om de havde glemt os. Det havde de så åbenbart og vupti 10 minutter senere stod vores pizzaer på bordet.
Når man 3 gange havde set serveringspersonalet tabe mad på gulvet, hvilket ikke skyldtes manglende evner, men fordi tallerknerne var overfyldte med mad, når folk bestilte enten en sandwich eller en burger, så var der jo visse forventninger...
Da pizzaerne kom, så var det ikke just pizzaernes svar på fotomodellerne fra Milano, som promenerede foran os, men smagen var... tja, jeg kan varme en Dr. ôetker pizza bedre, så smager den bedre, og så koster den kun 1/4 af den pris, som vi betalte.
Hvis det ikke var en opvarmet frostpizza, så burde man seriøst overveje om køkkenpersonalet skal have et kraftigt eftersyn.
Indbydende restaurant
Indbydende restaurant
Bøfferne stegt om ønsket
Venlig og høflig betjening
Jeg bestiller min steak rare
Jeg bestiller min steak rare. Først kommer den WELLDONE, og så sender jeg den tilbage. Derefter kommer den rå. Ekstremt at de ikke kan tilberede en steak man betaler 200kr for.
Er gæsten ikke længere i centrum
Har spist der før hvor betjening og mad var fin. Denne gang var alt dog anderledes. Blev pladseret i lokalets bagerste hjørne ved toiletterne. Vi kunne ikke få et andet bord trods protest, f.eks et tættere på vinduerne, hvor næsten alt var tomt, men det var udelukket da vi ‘kun var to’ - trods næsten ingen gæster i lokalet?!? Under hele middagen havde to af personalet en meget højlydt samtale, næsten ved siden af vores bord, mens den ene spise sin aftensmad. Vi havde bestilt flag på deres online booking da det var en fejring, men der var intet flag. Maden blev serveret meget hurtigt, var ikke nogen speciel oplevelse, men smagte ok, anretningen får dog ingen point. Besøget blev gjort kort
Er gæsten i centrum her…?
Cafe Visa er ikke hvad det har været…
Visa er ikke hvad det har været…. har været flittig gæst på Visa og plejer at elske deres kyllingepasta. Ved ikke hvad der er sket - en ny kok og/eller sparetider - men deres kyllingepasta er ikke længere værd at spise…. Det skal der rettes op på hvis jeg fortsat skal lægge mine penge i restauranten….
Det var hjernedødt godt
Det var hjernedødt, god service sindsygt lækker mad og hurtig betjening det.
Alt det køre bare tak for en god aften❤️
En rigtig dejlig lørdag aften
Spiste første gang på Café Visa i lørdags. Det bliver ikke sidste gang. Sød, hurtig betjening og servering. Dejlig mad, som var lækkert anrettet. Og priserne er yderst rimelige. Kan varmt anbefales
Få styr på jeres bookinger
Bestiller aldrig der igen, vi var 9 piger der skulle ud og spise og havde bestilt bord i god tid og der blev endda ringet dagen før, for at høre om alt var som det skulle være, da vi kommer ind siger de så der er sket en fejl og vi ikke kan vores få et bord og vi skal så derfor stå og vente på nogen der sidder og hygger sig med vin osv, så det kan jo tage langtid. Det er virkelig svært og få bord til 9 person en fredag aften kl 18:30, men vi ringede til flammen og fik heldigvis et bord til kl 19.
Vi skulle d 11 november 9 veninder ind…
Vi skulle d 11 november 9 veninder ind og spise på Visa. Bordet var booket 14 dage inden, da vi ringer ind dagen inden for og vil sætte en ekstre gæst på siger hun at der er en computer fejl og der slet ikke er booket, laver så en ny bookning og tjekker med hende at alt er som det skal være. Da vi så kommer der ind d 11. 9 piger så har de pludselig ikke vores booking og vi kan ikke få bord, vi bliver bedt om at stå og vente på en flok gæster som sidder og hygger sig med vin osv virkelig dårlig stil!!
Vi ringede ind til flammen som lavede et bord til os med det samme og det bliver ikke visa næste gang eller nogensinde igen fra nogle af os!
Club sandwich hvor kyllingen føltes rå
Club sandwich hvor kyllingen føltes rå, gummi agtig ikke færdigstegt og da man nævner det ved betaling er der ingen enerkendelse af dette. Ikke fordi jeg ikke ville betale fuld pris som jeg gjorde uden brok.
Men når man efterlader halvdelen af kyllingen bør man tage det mere seriøst
Synd da deres burgere plejer at være gode
Vi var 5 inde og spise på Visa den 26/8…
Vi var 5 inde og spise på Visa den 26/8 men der er nu tillæg 15kr hvis man vil have båd kartofler til plus det er steget 16kr det har altid været valgfri kartofler eller ris.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.