Wij hebben bij Camber maatkasten laten maken voor onze dressing en een nis in de traphal. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking ontzettend vlot. Charlotte heeft ons heel goed gehol... Ver mais
Wij hadden voor de eerste keer beroep gedaan op Camber in St. Martens Latem. Helaas zal dit bij deze ene keer blijven. Er was weinig creativiteit in het meedenken rond onze eenvoudige wandkast. Er wer... Ver mais
Heel tevreden over het hele proces. Altijd stipt aan de afspraken gehouden. Professionele medewerkers van A-Z. Super blij met het resultaat. Heel vriendelijk en alles steeds netjes achter gelaten.Ik... Ver mais
Expérience parfaite sur la compréhension de nos besoins suite à la réalisation d’aménagement d’une chambre. Le matériel est de très bonne qualité. Les techniciens très professionnels et ils travaillen... Ver mais
Depuis 30 ans, Camber crée des solutions de rangement sur mesure 100% belges. Nos experts, tels que nos architectes d’intérieur et menuisiers, mais aussi notre équipe technique et logistique, travaillent en synergie pour s’assurer que chaque projet soit une réussite. Votre habitation est unique, tout comme vous. C’est pourquoi nous proposons des rangements sur mesure qui répondent parfaitement à vos besoins ainsi qu’à vos envies. Nos dressings de rêve, bibliothèques élégantes, meubles de salon, buanderies pratiques et autres placards sur mesure sont conçus pour satisfaire vos besoins de rangement tout en s’intégrant parfaitement dans votre intérieur ainsi qu’à votre mode de vie. // Met 30 jaar ervaring is Camber de Belgische expert in het realiseren van kasten en opbergoplossingen op maat. Ons team interieurarchitecten, meubelplaatsers, opmeters en logistieke experts werken nauw samen werken nauw samen om elk project tot in de puntjes af te werken. Elke woning en elk gezin is uniek. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die tot op de millimeter aansluiten bij jouw (opberg)behoeften en wensen. Onze droomdressings, stijlvolle boekenkasten, multifunctionele tv-meubels, praktische bergingkasten en andere maatkasten zijn stuk voor stuk ontworpen door ervaren interieurarchitecten om voldoende opbergruimte te creëren in jouw interieur.
Rue Berckmans, 57, 1060, Bruxelles, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vanaf het begin van het ontwerp (met dank aan de interieurarchtect Olivier Verdoorlage) en de uitvoering van het ganse project, door ervaren vakmannen, werd alles tot in de puntjes uitgevoerd.

Resposta da Camber
We zijn helaas zeer teleurgesteld over onze ervaring met Camber.
Tijdens het verkoopproces hadden we te maken met een verkoper die ons duidelijk niet begreep en vooral zijn eigen ideeën doordrukte, zonder echt te luisteren naar onze wensen. We hebben meermaals aangegeven wat we wilden, namelijk een kast die op slot kon, maar dat leek niet door te dringen omdat het niet 'esthetisch' zou zijn.
Het gevolg: de maatkast werd uiteindelijk geleverd niet zoals wij het gevraagd hadden en met slechts 1 deel dat op slot kan. Dit is bijzonder frustrerend, zeker gezien ook nog eens de lange levertijd die eraan voorafging.
Kortom, van een maatwerkbedrijf hadden we meer zorg, communicatie en klantgerichtheid verwacht.

Resposta da Camber
Derde keer dat we met Camber werken. Zoals altijd zeer goed advies - deze keer door Kjenta; uiterst vriendelijk en gedreven. En zoals altijd professionele plaatsing; deze keer door Kevin, een uiterst ervaren vakman. Top bedrijf.

Resposta da Camber
We willen de medewerkers van Camber hartelijk bedanken voor zowel de levering als de volledige installatie van ons project. Het resultaat overtrof onze verwachtingen, ook al waren we al klant bij Camber.
We willen mevrouw Willems ( Brugge) persoonlijk bedanken voor haar advies, geduld en nauwgezetheid bij de voorbereiding (inclusief de metingen ter plaatse).
We mogen zeker de professionaliteit, het vrolijke teamwerk en de grote vriendelijkheid van de installateurs Sébastien (perfect tweetalig!) en Kevin niet vergeten ! Zij houden eveneens de uitstekende reputatie van Camber in stand.

Resposta da Camber
Al meerdere projecten door Camber laten realiseren en steeds heel tevreden van de kwaliteit.

Resposta da Camber
Van ontwerp tot afwerking : alles tiptop in orde. Afspraken werden altijd nagekomen en de plaatsing was perfect. Van professionalisme gesproken ... Een bedrijf waar ik absoluut nog mee wil werken en dat ik iedereen kan aanbevelen !

Resposta da Camber
We waren opzoek om onze zolder een nieuwe bestemming te geven. Na aanraden van familie en vrienden zijn we bij Camber terecht gekomen. Hier werden we bij het maken van een eerste afspraak t.e.m. de laatste stap, professioneel behandeld. Interieurarchitect Davina (showroom Aartselaar) stond ons van het begin bij. Er werd door haar geluisterd naar onze wensen, we kregen goede suggesties en feedback. De droom van een LEGO-zolder werd tot in de details uitgewerkt. We waren meteen overtuigd! Na een paar maand wachten was het dan zo ver... De levering en vooral de plaatsing. Ook dit verliep vlekkenloos. Eventuele akkefietjes en onvoorzienbaarheden werden tijdens het plaatsen deskundig opgelost. Petje af voor de schrijnwerkers die ons project durfden aan te pakken. Ondertussen kan ik zeggen dat onze zolder geen zolder meer is. Maar een echt museum geworden is. Dank aan Camber Aartselaar en iedereen die voor het fantastische project hebben gezorgd.

Resposta da Camber
Efficacité, rationalité et design intemporel.
De la prise en compte des désidératas de chacun, au choix des couleurs de bois, aux variantes d’aménagements: l’écoute de l’architecte d’intérieur Marie a été top! Du sol au plafond: le dressing est rentabilisé et le résultat est canon! Le budget est certes conséquent mais la qualité et le plaisir sont au rendez-vous ! On économise pour la suite…

Resposta da Camber
Vriendelijke en goede begeleiding voor onze dressing. Perfecte afwerking en top kwaliteit.

Resposta da Camber
Nous avons commandé un dressing complet. L’accompagnement dans l’élaboration du projet était très précis. Nous avons bénéficié de bons conseils. L’organisation de la livraison du montage ont été impeccable. A l’usage, nous sommes très satisfaits de notre dressing.

Resposta da Camber
Alles is prima verlopen, van de eerste contacten met de uiterst bekwame interieurarchitecten tot en met de piekfijne afwerking door de vakmensen. Ook werd alle afval meegenomen; ik heb het al anders meegemaakt. Een aanrader!

Resposta da Camber
J’ai fait appel aux services de Camber pour un dressing dans notre chambre car nous trouvions pas de solution de rangement efficace. L’équipe du magasin de Uccle nous a super bien conseillé et nous avons pu enfin trouver la solution à tous nos problèmes de rangement. Le placement a également été réalisé de façon ultra professionnelle. Nous sommes donc ravis et recommandons chaudement Camber.

Resposta da Camber
Geen moment spijt van onze beslissing om met de firma Camber is zee te gaan. We zijn heel warm onthaald in de toonzaal door de interieurarchitecten. Bij het verkennend bezoek bij ons thuis hadden we meteen een goed gevoel.
De interieurarchitect kwam snel met een prachtig ontwerp. We waren meteen "verkocht".
De levering van de materialen en de plaatsing een paar dagen later verliepen vlekkeloos en stipt volgens de afgesproken planning.
De installateur leverde prachtig en zeer precies werk. Knap.
Wij zijn heel tevreden klanten en zullen Camber zeker aanraden aan kennissen en vrienden.

Resposta da Camber
We hebben intussen drie projecten met Camber gerealiseerd en telkens opnieuw voelde architecte Margot in het filiaal Aartselaar perfect aan wat we voor ogen hadden. Ze dacht creatief mee en vond slimme oplossingen voor lastige details zoals schuine muren en zichtbare leidingen.
Ook de plaatsing verliep vlekkeloos. De vakmensen werkten stipt en netjes, en lieten alles piekfijn achter. Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen, zowel in afwerking als in praktisch gebruik.
Dankzij de fijne samenwerking en de zorgvuldige opvolging kijken we met veel plezier terug op elk project.

Resposta da Camber
De kast is van goede kwaliteit en de afwerking is top.

Resposta da Camber
Van het eerste contact tot de plaatsing en de service na verkoop: onze ervaring met Camber was uitmuntend. Vanaf het begin werden we professioneel begeleid door interieurarchitecte Charlotte, die onze wensen perfect wist te vertalen naar een stijlvol en functioneel ontwerp. Haar advies was helder, creatief en afgestemd op onze leefruimte.
De levering en plaatsing verliepen vlekkeloos. Gunther, de plaatser, werkte uiterst nauwkeurig en met oog voor detail. Hij ging zeer respectvol om met onze woning en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes afgewerkt werd. Zelfs toen er een klein onderdeel ontbrak, werd dit onmiddellijk opgevolgd en snel opgelost, zonder dat wij er zelf achteraan moesten gaan.
Wat ons het meest opviel, was de constante kwaliteit en klantgerichtheid doorheen het hele traject. Camber toont dat ze niet alleen mooie interieurs ontwerpen, maar ook een sterke servicecultuur hebben. We voelen ons echt gehoord en gewaardeerd als klant.
Wij raden met volle overtuiging Camber aan aan iedereen die op zoek is naar maatwerk en een zorgeloze ervaring.

Resposta da Camber
Heel tevreden over onze inbouwkast in de berging. Een ingewikkeld ontwerp omwille van aanwezigheid pompbak en aansluitingen voor was -en droogkast maar super blij mee. Van eerste afspraak tot montering wel 6 maand tijd rekenen maar blij dat we voor camber kozen.

Resposta da Camber
Wij hebben voor onze kleine studio een volledige wandkast en volledige slaapkamer laten uittekenen en plaatsen door Camber. Van het eerste contact tot en met de plaatsing waren we zeer tevreden.
Aangename gesprekken gehad met de interieurarchitecte die ons geholpen heeft met de keuze van inrichting en materialen.
De plaatsing gebeurde professioneel, stipt en correct. De ruimte werd telkens kraaknet achtergelaten.
Wij zijn erg tevreden klanten.

Resposta da Camber
Wij hebben inbouwkasten laten maken voor berging, vestiaire, slaapkamer en zolder. Wij zijn zeer gecharmeerd over de werking van Camber. Van uitwerken van het project en tekeningen/schetsen tot de uiteindelijke afwerking. Hoewel het veel materiaal was dat geleverd moest worden, gebeurde dit zeer professioneel, met veel aandacht en zorg voor de bestaande installatie. De schrijnwerker was de kers op de taart. De ganse week heeft deze man schitterend werk afgeleverd met dagelijks de nodige aandacht voor housekeeping. Top prestatie.

Resposta da Camber
Wij hebben een groot project gehad in onze hobby kamer. Prachtige kasten die precies passen. Ook twee uitklapbare logeerbedden. Heel mooie afwerking, tijdig en zonder klachten.