Wij hebben bij Camber maatkasten laten maken voor onze dressing en een nis in de traphal. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking ontzettend vlot. Charlotte heeft ons heel goed gehol... Ver mais
Wij hadden voor de eerste keer beroep gedaan op Camber in St. Martens Latem. Helaas zal dit bij deze ene keer blijven. Er was weinig creativiteit in het meedenken rond onze eenvoudige wandkast. Er wer... Ver mais
Heel tevreden over het hele proces. Altijd stipt aan de afspraken gehouden. Professionele medewerkers van A-Z. Super blij met het resultaat. Heel vriendelijk en alles steeds netjes achter gelaten.Ik... Ver mais
Expérience parfaite sur la compréhension de nos besoins suite à la réalisation d’aménagement d’une chambre. Le matériel est de très bonne qualité. Les techniciens très professionnels et ils travaillen... Ver mais
Depuis 30 ans, Camber crée des solutions de rangement sur mesure 100% belges. Nos experts, tels que nos architectes d’intérieur et menuisiers, mais aussi notre équipe technique et logistique, travaillent en synergie pour s’assurer que chaque projet soit une réussite. Votre habitation est unique, tout comme vous. C’est pourquoi nous proposons des rangements sur mesure qui répondent parfaitement à vos besoins ainsi qu’à vos envies. Nos dressings de rêve, bibliothèques élégantes, meubles de salon, buanderies pratiques et autres placards sur mesure sont conçus pour satisfaire vos besoins de rangement tout en s’intégrant parfaitement dans votre intérieur ainsi qu’à votre mode de vie. // Met 30 jaar ervaring is Camber de Belgische expert in het realiseren van kasten en opbergoplossingen op maat. Ons team interieurarchitecten, meubelplaatsers, opmeters en logistieke experts werken nauw samen werken nauw samen om elk project tot in de puntjes af te werken. Elke woning en elk gezin is uniek. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die tot op de millimeter aansluiten bij jouw (opberg)behoeften en wensen. Onze droomdressings, stijlvolle boekenkasten, multifunctionele tv-meubels, praktische bergingkasten en andere maatkasten zijn stuk voor stuk ontworpen door ervaren interieurarchitecten om voldoende opbergruimte te creëren in jouw interieur.
Rue Berckmans, 57, 1060, Bruxelles, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Camber.be Uccle ist ein Lehrbeispiel dafür, wie man Kunden ärgert, ignoriert und abzieht. Billigste Materialien, horrende Preise, unverschämtes Personal – und Anfragen verschwinden einfach im Nichts, selbst über Monate! Fehler werden niemals korrigiert, Verantwortung? Fehlanzeige. Wer hier kauft, investiert nicht in Qualität, sondern in Frust, Zeitverlust und Enttäuschung. Absolut untragbar – mein schlimmstes Kauferlebnis überhaupt!

Resposta da Camber
We zijn tevreden over de samenwerking met Camber. We lieten ingemaakte kasten op maat maken voor onze berging en onder de schuine wanden, en het resultaat is fantastisch. Dankzij het slimme en strakke ontwerp kunnen we deze ruimtes nu optimaal benutten – een echte meerwaarde voor ons huis!
Van het eerste contact tot de plaatsing verliep alles zeer professioneel. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over de mogelijkheden. De afwerking is van hoge kwaliteit.
Kortom: een aanrader voor wie op zoek is naar maatwerk en functionaliteit in één. Bedankt, Camber!

Resposta da Camber
Na de beslissing genomen te hebben om met Camber ons interieur verder af te werken,hebben we nog geen moment spijt gehad.
Toffe samenwerking met de mensen in de verkoop en advieskantoren .
Heel tevreden over de plaatser van de kasten(perfecte afwerking)en heel goed tempo. Er was 1 deur met een krasje op en voor 1 kast de verkeerde scharnieren geleverd,dit probleem was heel vlug opgelost. (nieuwe deur en juiste scharnieren).
Met andere woorden heel tevreden over Camber .Echt een aanrader.

Resposta da Camber
Project van ingemaakte kasten in 2 kamers en een dressing met Camber Sint-Niklaas. Uitvoering van A tot Z tijdig en zorgvuldig. Duidelijke en correcte communicatie. Met dank aan Stefanie (interieur architecte) voor de vlotte begeleiding en Jonas, die heel (nauw)keurig werk afgeleverd heeft en alle zaagwerk netjes in 1 kamer gecentraliseerd heeft (wat ons veel opkuiswerk heeft bespaard). Kortom: sterk aan te bevelen

Resposta da Camber
Nous avons travaillé avec Morgan dans les bureaux de Stockel.
Incroyable professionnalisme.
Patience, sens du détail, positive et toujours à la recherche de solutions.
Une super communication et une transparence totale.
L’équipe de pose va devoir faire aussi bien 😁

Samenwerking was efficient :
De afgeleverde interieurplannen werden correct gevolgd en met aanvulling van hun expertise naar indeling en afwerking kwamen we tot een mooi geheel.
Uitvoering verliep ook volgens beloofde tijdstip .
Zo kwam de rest van de planning niet in het gedrang waardoor klant ook tevreden was met afgeleverde resultaat.
Hilde De Rore
Zaakvoerster Interieurdokter

Resposta da Camber
Nous sommes très satisfaits du meuble télé + rangement réalisé par Camber : nous avons apprécié les conseils de l'architecte d'intérieur, les délais de livraison ont été respectés et le menuisier à fait preuve de professionnalisme. Meuble de grande qualité qui a permis d'intégrer ingénieusement un ancien conduit de cheminée à dissimuler. Merci Camber!

Resposta da Camber
De la conception du projet à la réalisation ... une belle expérience ! Des interlocuteurs charmants et professionnels qui vous conseillent et vous assistent avec passion et dévouement ... et le résultat est magnifique ! Bravo !

Resposta da Camber
Super expérience avec Camber.
Architecte d’intérieur à l’écoute et professionnel, menuisier sympathique et efficace.
Nous voulions amener de l’électricité dans le meuble et nous avons été bien conseillés.
Il y a eu un petit souci de communication pour la livraison de poignées mais cela a été rapidement réglé.
C’est un certain budget et le délai d’attente est un peu long, mais nous sommes très satisfaits du résultat !
Merci à l’équipe !

Resposta da Camber
Notre expérience avec Camber a été une réussite totale.
Dès notre première rencontre au show room d'Uccle avec Laetitia, l'architecte d'intérieur, qui a pris le temps de comprendre ce que nous voulions en y apportant sa touche personnelle, en passant par l'équipe logistique, et pour finir nous remercions aussi tout particulièrement Sébastien, le menuisier, pour la propreté du chantier et son professionnalisme.
Un tout grand merci à l'équipe Camber, je ne peux que les conseiller.

Resposta da Camber
Merci à Camber pour son accompagnement dans notre projet de dressing. Sérieux, écoute, professionnalisme et qualité: tout était au rendez-vous pour nous satisfaire entièrement.

Resposta da Camber
Professionele aanpak. Hulp en steun bij ontwerp. Kwalitatief materiaal. De plaatsing was heel goed in orde.

Resposta da Camber
Het materiaal dat Camber gebruikt is top. De plaatser Wouter was erg vriendelijk en leverde vakwerk. De basis was gelegd door de interieurarchitecte Tinne die ons professioneel en geduldig door het mooie ontwerp en de materiaalkeuze loodste. Alles is conform afspraak geleverd en geplaatst. Ik heb zelf al kasten gemaakt en laten maken door anderen. Camber is niet de goedkoopste maar levert wel een top eindproduct af. Dat wordt jaren genieten.

Resposta da Camber
Wat een geweldige kasten! Voor "ons huis/nieuw huis" bestelde architect Tim Wielfaert twee op maat gemaakte kasten bij Camber, en we zijn enorm blij met het resultaat.
Omdat we een zoon hebben met een zware mentale beperking, waren stevigheid en veiligheid absolute prioriteiten. Camber dacht echt mee: de kasten werden uitgevoerd met dikkere planken, stevige soft-close scharnieren, slotjes op elke deur... Het resultaat is een kwalitatief hoogstaande kast die perfect op onze noden is afgestemd.
De kleinere kast in de inkomhal kreeg een gewaagde zalmroze kleur, die verrassend goed werkt in onze woning. Praktische vakjes (1 per gezinslid) onder een zitbankje bieden een plek voor schoenen en eventueel mutsen/handschoenen van de kinderen, super handig. De grotere en erg ruime witte kast in de living is ingenieus opgebouwd tot tegen het plafond: kabels verdwijnen netjes via een systeem met voorgeboorde gaten en een holle wand. En dankzij de schuifwand kunnen we de TV eenvoudig verbergen, wat zorgt voor een prikkelarme omgeving – voor ons een echte meerwaarde.
Dit is duidelijk een investering voor het leven. Bedankt, Camber!

Resposta da Camber
Super expérience avec Camber pour un dressing dans notre chambre!
Tout est bien organisé et tout roule, on doit juste respecter les consignes données.
Matériaux et installation de qualité!
Le menuisier était compétent et avait le soucis du détail. En plus de ça, il a travaillé très proprement.
Le prix n’est pas bon marché, mais la qualité et la tranquillité d’esprit se paient…

Resposta da Camber
Ontzettend tevreden van onze mooie kast op maat. Het tekentafeltje voor onze zoon wordt zeer vaak gebruikt, de sluiting van de kasten loopt soepel en de kast ziet er prachtig uit.
Perfect op maat gemaakt voor ons gezin.

Resposta da Camber
L’architecte a été de très bons conseils et a pris le temps de comprendre ce que nous voulions en y apportant des idées judicieuses. Service impeccable et installation rapide. Nous sommes super contents de résultats! C’est beau, solide et pratique.

Resposta da Camber
Contacts avec l'architecte très pro ! Les rdv étaient très efficaces.
Le contact avec le mesureur ainsi que le menuisier était également nickel.

Resposta da Camber
Jusqu'a present, pas impressionant,...
suis passe au magasin a Uccle (Bruxelles - Belgique). Les vendeurs etaient a peine repondants... tout juste dire bonjour, m'ont demande de prendre RV, et pas aimables...
peut-etre que les placards sont de qualites, mais les vendeurs ont l'air nuls.

Resposta da Camber
Alles is zeer goed verlopen. De voorbereidingen voor het ontwerp van de kasten met de binnenhuisaarchitecte Leen is vlot en aangenaam verlopen. De levering en plaatsing van de kasten is volledig volgens de planning verlopen en de. De schrijnwerker Filip heeft puik werk afgeleverd.
Alles werd nadien netjes proper gemaakt. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat !