Camber Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben bij Camber maatkasten laten maken voor onze dressing en een nis in de traphal. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking ontzettend vlot. Charlotte heeft ons heel goed gehol... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wij hadden voor de eerste keer beroep gedaan op Camber in St. Martens Latem. Helaas zal dit bij deze ene keer blijven. Er was weinig creativiteit in het meedenken rond onze eenvoudige wandkast. Er wer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel tevreden over het hele proces. Altijd stipt aan de afspraken gehouden. Professionele medewerkers van A-Z. Super blij met het resultaat. Heel vriendelijk en alles steeds netjes achter gelaten.Ik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Expérience parfaite sur la compréhension de nos besoins suite à la réalisation d’aménagement d’une chambre. Le matériel est de très bonne qualité. Les techniciens très professionnels et ils travaillen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de móveis

Depuis 30 ans, Camber crée des solutions de rangement sur mesure 100% belges. Nos experts, tels que nos architectes d’intérieur et menuisiers, mais aussi notre équipe technique et logistique, travaillent en synergie pour s’assurer que chaque projet soit une réussite. Votre habitation est unique, tout comme vous. C’est pourquoi nous proposons des rangements sur mesure qui répondent parfaitement à vos besoins ainsi qu’à vos envies. Nos dressings de rêve, bibliothèques élégantes, meubles de salon, buanderies pratiques et autres placards sur mesure sont conçus pour satisfaire vos besoins de rangement tout en s’intégrant parfaitement dans votre intérieur ainsi qu’à votre mode de vie. // Met 30 jaar ervaring is Camber de Belgische expert in het realiseren van kasten en opbergoplossingen op maat. Ons team interieurarchitecten, meubelplaatsers, opmeters en logistieke experts werken nauw samen werken nauw samen om elk project tot in de puntjes af te werken. Elke woning en elk gezin is uniek. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die tot op de millimeter aansluiten bij jouw (opberg)behoeften en wensen. Onze droomdressings, stijlvolle boekenkasten, multifunctionele tv-meubels, praktische bergingkasten en andere maatkasten zijn stuk voor stuk ontworpen door ervaren interieurarchitecten om voldoende opbergruimte te creëren in jouw interieur.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

148 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

43 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Camber.be Uccle ist ein Lehrbeispiel…

Camber.be Uccle ist ein Lehrbeispiel dafür, wie man Kunden ärgert, ignoriert und abzieht. Billigste Materialien, horrende Preise, unverschämtes Personal – und Anfragen verschwinden einfach im Nichts, selbst über Monate! Fehler werden niemals korrigiert, Verantwortung? Fehlanzeige. Wer hier kauft, investiert nicht in Qualität, sondern in Frust, Zeitverlust und Enttäuschung. Absolut untragbar – mein schlimmstes Kauferlebnis überhaupt!

21 de agosto de 2025

Dear Sir/Madam,

We are truly sorry to read about your experience and regret that we did not meet your expectations. At Camber, we strive to deliver both quality products and a high level of service.

Please rest assured that we take your feedback very seriously. Our colleagues are already looking into your case and will follow up with you directly.

Kind regards,
The Camber Team

Strak en functioneel

We zijn tevreden over de samenwerking met Camber. We lieten ingemaakte kasten op maat maken voor onze berging en onder de schuine wanden, en het resultaat is fantastisch. Dankzij het slimme en strakke ontwerp kunnen we deze ruimtes nu optimaal benutten – een echte meerwaarde voor ons huis!

Van het eerste contact tot de plaatsing verliep alles zeer professioneel. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over de mogelijkheden. De afwerking is van hoge kwaliteit.

Kortom: een aanrader voor wie op zoek is naar maatwerk en functionaliteit in één. Bedankt, Camber!

29 de agosto de 2024

Beste Céline,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw maatkasten en de samenwerking met ons team. Wil u graag anderen inspireren om hun project op maat waar te maken? Dan kan u het eindresultaat delen via sociale media door ons te taggen en de hashtag #camberconcept te gebruiken.

Bedankt voor het vertrouwen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Camber staat voor kwaliteit.

Na de beslissing genomen te hebben om met Camber ons interieur verder af te werken,hebben we nog geen moment spijt gehad.
Toffe samenwerking met de mensen in de verkoop en advieskantoren .
Heel tevreden over de plaatser van de kasten(perfecte afwerking)en heel goed tempo. Er was 1 deur met een krasje op en voor 1 kast de verkeerde scharnieren geleverd,dit probleem was heel vlug opgelost. (nieuwe deur en juiste scharnieren).
Met andere woorden heel tevreden over Camber .Echt een aanrader.

2 de agosto de 2025

Beste Chris,

Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat de problemen snel geregeld werden en dat u tevreden bent over de samenwerking met ons team. Dit motiveert ons om verder te gaan met het realiseren van kasten op maat van al onze klanten.

We hopen dat u bij een volgend interieurproject opnieuw beroep op ons doet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne ervaring, zonder zorgen!

Project van ingemaakte kasten in 2 kamers en een dressing met Camber Sint-Niklaas. Uitvoering van A tot Z tijdig en zorgvuldig. Duidelijke en correcte communicatie. Met dank aan Stefanie (interieur architecte) voor de vlotte begeleiding en Jonas, die heel (nauw)keurig werk afgeleverd heeft en alle zaagwerk netjes in 1 kamer gecentraliseerd heeft (wat ons veel opkuiswerk heeft bespaard). Kortom: sterk aan te bevelen

18 de agosto de 2025

Beste Roel,

Dank u voor uw positieve feedback. Het doet ons plezier te horen dat u tevreden terugkijkt op uw ervaring met Camber. Dit motiveert ons om met hetzelfde enthousiasme en dezelfde professionaliteit verder te werken.

We bedanken u voor het vertrouwen en hopen u bij een volgend interieurproject opnieuw te mogen begeleiden.

Merci Morgan pour tout.

Nous avons travaillé avec Morgan dans les bureaux de Stockel.
Incroyable professionnalisme.
Patience, sens du détail, positive et toujours à la recherche de solutions.
Une super communication et une transparence totale.
L’équipe de pose va devoir faire aussi bien 😁

16 de agosto de 2025

Bonjour Monsieur Campopiano,

Un grand merci pour votre avis positif et vos encouragements. Nous sommes ravis de savoir que vous avez apprécié votre expérience avec Morgan.

L’équipe de pose sera heureuse de poursuivre le travail entamé avec le même soin.

Merci encore pour votre confiance.

Samenwerking was efficient :

Samenwerking was efficient :
De afgeleverde interieurplannen werden correct gevolgd en met aanvulling van hun expertise naar indeling en afwerking kwamen we tot een mooi geheel.
Uitvoering verliep ook volgens beloofde tijdstip .
Zo kwam de rest van de planning niet in het gedrang waardoor klant ook tevreden was met afgeleverde resultaat.
Hilde De Rore
Zaakvoerster Interieurdokter

1 de agosto de 2025

Beste Hilde,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de samenwerking met ons team.

Bedankt voor het vertrouwen en hopen dat we bij een volgend interieurproject opnieuw mogen samenwerken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fiabilité et efficacité avec esthétisme

Nous sommes très satisfaits du meuble télé + rangement réalisé par Camber : nous avons apprécié les conseils de l'architecte d'intérieur, les délais de livraison ont été respectés et le menuisier à fait preuve de professionnalisme. Meuble de grande qualité qui a permis d'intégrer ingénieusement un ancien conduit de cheminée à dissimuler. Merci Camber!

4 de junho de 2025

Bonjour Madame Moris,

Un grand merci pour votre avis positif. Nous sommes ravis de savoir que vous avez apprécié votre expérience chez Camber. Votre retour nous motive à continuer notre travail avec professionnalisme et enthousiasme.

Merci pour votre confiance.
Au plaisir de vous accompagner à nouveau.

Classificada 5 em 5 estrelas

Une belle aventure ... un magnifique résultat

De la conception du projet à la réalisation ... une belle expérience ! Des interlocuteurs charmants et professionnels qui vous conseillent et vous assistent avec passion et dévouement ... et le résultat est magnifique ! Bravo !

18 de julho de 2025

Bonjour Monsieur Melkebeke,

Merci pour votre confiance.
Au plaisir de vous accompagner à nouveau.

Super expérience avec Camber

Super expérience avec Camber.
Architecte d’intérieur à l’écoute et professionnel, menuisier sympathique et efficace.
Nous voulions amener de l’électricité dans le meuble et nous avons été bien conseillés.
Il y a eu un petit souci de communication pour la livraison de poignées mais cela a été rapidement réglé.
C’est un certain budget et le délai d’attente est un peu long, mais nous sommes très satisfaits du résultat !
Merci à l’équipe !

11 de abril de 2025

Bonjour Madame,

Nous vous remercions pour votre avis positif. Nous sommes ravis de voir que vous avez apprécié votre expérience avec nous. Cela nous encourage à poursuivre notre travail avec professionnalisme et enthousiasme.

Classificada 5 em 5 estrelas

Notre expérience avec Camber a été une réussite totale

Notre expérience avec Camber a été une réussite totale.
Dès notre première rencontre au show room d'Uccle avec Laetitia, l'architecte d'intérieur, qui a pris le temps de comprendre ce que nous voulions en y apportant sa touche personnelle, en passant par l'équipe logistique, et pour finir nous remercions aussi tout particulièrement Sébastien, le menuisier, pour la propreté du chantier et son professionnalisme.
Un tout grand merci à l'équipe Camber, je ne peux que les conseiller.

7 de julho de 2025

Bonjour Monsieur Melan,

Classificada 5 em 5 estrelas

Dressing parfaitement à la hauteur de nos attentes

Merci à Camber pour son accompagnement dans notre projet de dressing. Sérieux, écoute, professionnalisme et qualité: tout était au rendez-vous pour nous satisfaire entièrement.

30 de junho de 2025

Bonjour Madame Meale,

N'hésitez pas à permettre à d'autres personnes de trouver l'inspiration en partageant le résultat final de votre projet sur Instagram en y ajoutant le tag @camberconcept ainsi que le hashtag #camberconcept.

Opbergruimte

Professionele aanpak. Hulp en steun bij ontwerp. Kwalitatief materiaal. De plaatsing was heel goed in orde.

11 de junho de 2025

Beste,

Wil u graag anderen inspireren om hun project op maat waar te maken? Dan kan u het eindresultaat delen via sociale media door ons te taggen en met de hashtag #camberconcept.

Een aanrader want...

Het materiaal dat Camber gebruikt is top. De plaatser Wouter was erg vriendelijk en leverde vakwerk. De basis was gelegd door de interieurarchitecte Tinne die ons professioneel en geduldig door het mooie ontwerp en de materiaalkeuze loodste. Alles is conform afspraak geleverd en geplaatst. Ik heb zelf al kasten gemaakt en laten maken door anderen. Camber is niet de goedkoopste maar levert wel een top eindproduct af. Dat wordt jaren genieten.

15 de outubro de 2024

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
We zijn blij te horen dat u tevreden terugkijkt op uw ervaring met Camber.

We bedanken u voor het vertrouwen en hopen u in de toekomst bij een volgend interieurproject opnieuw te mogen begeleiden.

Knap!

Wat een geweldige kasten! Voor "ons huis/nieuw huis" bestelde architect Tim Wielfaert twee op maat gemaakte kasten bij Camber, en we zijn enorm blij met het resultaat.

Omdat we een zoon hebben met een zware mentale beperking, waren stevigheid en veiligheid absolute prioriteiten. Camber dacht echt mee: de kasten werden uitgevoerd met dikkere planken, stevige soft-close scharnieren, slotjes op elke deur... Het resultaat is een kwalitatief hoogstaande kast die perfect op onze noden is afgestemd.

De kleinere kast in de inkomhal kreeg een gewaagde zalmroze kleur, die verrassend goed werkt in onze woning. Praktische vakjes (1 per gezinslid) onder een zitbankje bieden een plek voor schoenen en eventueel mutsen/handschoenen van de kinderen, super handig. De grotere en erg ruime witte kast in de living is ingenieus opgebouwd tot tegen het plafond: kabels verdwijnen netjes via een systeem met voorgeboorde gaten en een holle wand. En dankzij de schuifwand kunnen we de TV eenvoudig verbergen, wat zorgt voor een prikkelarme omgeving – voor ons een echte meerwaarde.

Dit is duidelijk een investering voor het leven. Bedankt, Camber!

11 de junho de 2025

Beste Joachim,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
We zijn blij te horen dat u tevreden terugkijkt op uw ervaring met Camber.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super expérience avec Camber pour un dressing dans notre chambre

Super expérience avec Camber pour un dressing dans notre chambre!
Tout est bien organisé et tout roule, on doit juste respecter les consignes données.
Matériaux et installation de qualité!
Le menuisier était compétent et avait le soucis du détail. En plus de ça, il a travaillé très proprement.
Le prix n’est pas bon marché, mais la qualité et la tranquillité d’esprit se paient…

15 de outubro de 2024

Bonjour Tim,

Nous vous remercions pour votre avis positif. Nous sommes ravis de lire que vous avez apprécié votre expérience avec nous. Cela nous encourage à poursuivre notre travail avec professionnalisme et enthousiasme.

Prachtig TV-meubel op maat

Ontzettend tevreden van onze mooie kast op maat. Het tekentafeltje voor onze zoon wordt zeer vaak gebruikt, de sluiting van de kasten loopt soepel en de kast ziet er prachtig uit.
Perfect op maat gemaakt voor ons gezin.

12 de abril de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.We zijn blij te horen dat u tevreden terugkijkt op uw ervaring met Camber. Dit motiveert ons om met hetzelfde enthousiasme en dezelfde professionaliteit verder te werken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Magnifique résultat et top service!

L’architecte a été de très bons conseils et a pris le temps de comprendre ce que nous voulions en y apportant des idées judicieuses. Service impeccable et installation rapide. Nous sommes super contents de résultats! C’est beau, solide et pratique.

16 de fevereiro de 2025

Bonjour Carole,

N'hésitez pas à inspirer d'autres personnes dans la concrétisation de leur projet personnalisé en partageant le vôtre sur les réseaux sociaux avec le hashtag #camberconcept.

Nous vous remercions de votre confiance et espérons que nous pourrons collaborer à nouveau sur un prochain projet d'aménagement intérieur.

Parfait

Contacts avec l'architecte très pro ! Les rdv étaient très efficaces.
Le contact avec le mesureur ainsi que le menuisier était également nickel.

16 de junho de 2025

Bonjour,

Classificada 2 em 5 estrelas

Experience nulle

Jusqu'a present, pas impressionant,...
suis passe au magasin a Uccle (Bruxelles - Belgique). Les vendeurs etaient a peine repondants... tout juste dire bonjour, m'ont demande de prendre RV, et pas aimables...
peut-etre que les placards sont de qualites, mais les vendeurs ont l'air nuls.

6 de junho de 2025

Bonjour,

Nous sommes sincèrement désolés d'apprendre que votre expérience avec Camber n'a pas été à la hauteur de vos attentes. Votre retour est important et nous prenons bonne note de vos remarques.

Cordialement,
L'équipe Camber

Classificada 5 em 5 estrelas

Uiterst tevreden over het verloop en met het resultaat

Alles is zeer goed verlopen. De voorbereidingen voor het ontwerp van de kasten met de binnenhuisaarchitecte Leen is vlot en aangenaam verlopen. De levering en plaatsing van de kasten is volledig volgens de planning verlopen en de. De schrijnwerker Filip heeft puik werk afgeleverd.
Alles werd nadien netjes proper gemaakt. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat !

23 de maio de 2025

Beste Myriam,

We willen u graag bedanken voor de positieve review. We zijn blij om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad en dat u tevreden bent van het werk van onze teams.

Bedankt voor uw vertrouwen.
We hopen u opnieuw te mogen begeleiden tijdens een volgend interieurproject.

Vriendelijke groeten,