Cameraland Opiniões 484

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Afgelopen weekend een drone besteld met 2 diverse accessoires. Vervolgens komen de accessoires binnen maar de drone niet (het belangrijkste van de bestelling) Op de site staat direct lever... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een uitstekende ervaring in de winkel vandaag. Om een lang verhaal kort te houden: men had een fout gemaakt en dat direct, zonder zeuren, goed gemaakt door de upgrade aan te bieden voor afges... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fotografia

Informação fornecida por diversas fontes externas

Cameraland is dé specialist op het gebied van fotografie. Wij hebben een uitgebreide voorraad digitale camera's, lenzen, flitsers, filters, verrekijkers, statieven en andere toebehoren. Goedkoop, de nieuwste modellen, de beste aanbiedingen én snel bezorgd!

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

484 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik vind cameraland een top winkel

Ik vind cameraland een top winkel. Ze denken echt mee, verkopen geen onzin en staan je altijd vriendelijk te woord. Ook online kan ik goed vinden wat ik nodig heb. Als ik er niet uit kom zijn ze goed bereikbaar om je van goed advies te voorzien.

12 de junho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Alles binnen behalve de drone

Afgelopen weekend een drone besteld met 2 diverse accessoires.

Vervolgens komen de accessoires binnen maar de drone niet (het belangrijkste van de bestelling) Op de site staat direct leverbaar, ze werken via 2 bezorgdiensten maar alsnog geen drone.

Gelukkig heb ik zitten bellen over de levering hiervan want blijkbaar is er iets niet goed gegaan in de communicatie. Als ik niet had gebeld was de drone waarschijnlijk nooit gekomen.

Het bedrijf werkt vanuit meerdere punten om alles gezamenlijk voor de klant binnen te laten komen. echter is de communicatie dus onzeker, dus let altijd goed op bij je bestelling of het goed gaat.

Aldus prima website, handig in gebruik, maar qua levering voor mij moeten ze nog vertrouwen winnen als ik in de toekomst nog hier zou bestellen.

9 de junho de 2026

Weer een goede ervaring

Wederom hebben we weer een hele goede ervaring met Cameraland. We hebben van Joey uitgebreid uitleg gekregen over de door ons aangeschafte drone. Bij de aanschaf van onze foto camera's hadden we al prima ervaringen en daar is dus weer een positieve ervaring bij gekomen. Top winkel. Een echte aanrader.

5 de junho de 2026

Zeer tevreden over cameraland,

Zeer tevreden over cameraland,
Vriendelijk mensen aan de telefoon zeker van de service
Echt toppers 👍😄😉
Ook zijn de2dehands camera zeer goed voor soms een lagere prijs.
Blijf zeker in de toekomst bij hun koper.😁

23 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Op 2 april 2026 aankoop gedaan van een…

Op 2 april 2026 aankoop gedaan van een Fujifilm X-M5 Black + XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ met accessoires (lens & strap)

De klantendienst bericht gestuurd via whatsapp

Kreeg snel een antwoord dat mijn bestelling via dhl werd overgeleverd aan Bpost

Hun antwoord was dat ik moest geduldig zijn wat ik ook begrijp en heb ik ook gedaan

Meer dan een maand verder 20 mei 2026

Nog steeds geen idee waar mijn aankoop is

Ik stuur hun een bericht via whatsapp om te melden dat ik niet langer wil wachten en liefst mijn geld terug wil (alma betaling plan)

Ik heb al 746 euro betaalt van 1100 en nog iets ik moet nog 1 betaling doen in juni

Maar als ik voor een refund vraag zijn ze spoorloos geen enkel bericht terug zowel whatsapp en e-mail

Slechtste service die ik ooit heb ontvangen
Ik raad zeker mensen aan hier niks online te kopen

20 de maio de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Beetje onhandig verstuurd

Eén bestelling gedaan, met twee verschillende producten. Die werden op dezelfde dag, apart verstuurd. De een via DHL en de ander via PostNL. Bij eentje moest een code ingetikt worden. Maar ja we waren niet thuis, dus die ging naar een afhaalpunt. Allemaal heel omslachtig en onhandig, voor een potje vloeitstof van 2 tientjes.... Dat kan vast makkelijker.

6 de maio de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Easy and smooth ordering process

Easy and smooth ordering process, and the website is great to use.

The only reason I’m giving 3⭐ is because it wasn’t clear that one of the items was out of stock, which caused a delay in delivery. But... the solution was also quickly resolved over their quick and proffesional Whatsapp Support🙏🏾

Overall still a good experience, Cameraland for the win ✨

17 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.