De site is keurig gemaakt en prijzen zijn leuk te opzichte van vele andere en ook het materiaal is top . Aangekochte lens werkt perfect en haarscherp . Gevraagde info werd ook redelijk snel beantwoo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Voor het eerst een gebruikte foto-lens aangeschaft. Achteraf een goede keus bij Cameraoccasion geweest. De afhandeling was perfect en ook de aangeschafte lens. Ik weet nu waar ik jn het vervolg moet z... Ver mais
Informações sobre a empresa
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
Informações de contacto
Holanda
- cameraoccasion.com
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
De site is keurig gemaakt en prijzen…
Aangekochte lens werkt perfect en haarscherp .
Gevraagde info werd ook redelijk snel beantwoord via e-mail / sociaal media.
Heel snelle levering
Heel snelle levering. Goede prijs en nog een persoonlijke bedankkaart bij de levering. Wordt gewaardeerd.
Ik raad Camera Occasion aan.
Ik raad Camera Occasion aan.
Een snelle, vlotte transactie. Zeer goede prijzen.
Uitstekende communicatie.
Perfect.
Snelle levering en product was beter…
Snelle levering en product was beter dan de omschrijving :)
Zeer vriendelijk en deskundig
We zijn heel netjes ontvangen. Ook het bekijken en onderzoeken van de cameraspullen die we wilden verkopen werd zeer zorgvuldig gedaan en ze namen er ook echt de tijd voor. Duidelijk uitgelegd wat er niet goed aan was. Hele nette prijs ontvangen.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Item zoals omschreven, prima ervaring !
Item zoals omschreven, vlotte afhandeling, snelle verzending, zorgvuldig verpakt. Een aanrader !

Fantastische ervaring
Ik heb hier mijn Sony A7R2 gekocht. Dit was van begin tot eind een zeer prettige ervaring. Extra batterijtje erbij was ook heel fijn. Ik kan niets slechts verzinnen over dit bedrijf. Ik ga hier voor mijn volgende aankopen zeker weer kijken.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Gebruikte accessoire die geleverd is…
Gebruikte accessoire die geleverd is zag er uit als nieuw.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Twee artikelen besteld om te kunnen…
Twee artikelen besteld om te kunnen vergelijken.
Na een keus gemaakt te hebben één artikel terug gestuurd.
Dit verliep probleemloos, ook het bedrag werd binnen enkele dagen teruggestort.

Aanrader!
Tot 2x toe een verrekijker teruggebracht ivm een productiefout. Beide keren zeer servicegericht en vriendelijk geholpen waarbij 2x vanuit CO een bevredigende oplossing werd geboden. Zeer klantgericht en zonder gedoe. Wat mij betreft een aanrader!!

Resposta da Camera Occasion B.V.
Voor het eerst een gebruikte foto-lens…
Voor het eerst een gebruikte foto-lens aangeschaft. Achteraf een goede keus bij Cameraoccasion geweest. De afhandeling was perfect en ook de aangeschafte lens. Ik weet nu waar ik jn het vervolg moet zijn.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Vertrouwd adres kan ik aanbevelen!
Voor de vierde keer CameraOccasion in Geldermalsen bezocht, steeds een goed aanbod en geweldige service gekregen en ditmaal de zaak bezocht met een moeilijke vraag... ik werd verrast door hun positieve benadering en instelling waardoor ik alweer met een tevredrn gevoel huiswaarts keerde. Mét de body waar ik al zo lang naar zocht een camera écht als nieuw voor een schappelijke prijs. CameraOccasion bedankt!

Resposta da Camera Occasion B.V.
Goed in advies en goede producten
Goed in advies en goede producten. De service zoal terugbetalen bij retouren is goed en snel

Heel goed geholpen
Heel goed geholpen. Ik had online een lens gezien voor het toestel van mijn zoon en had naar deze zaak gebeld. Heel goed te woord gestaan. Daarna besteld. De volgende dag hadden wij het al binnen. Goed verpakt met een persoonlijke noot.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Waren vergeten de UV filter bij mijn…
Waren vergeten de UV filter bij mijn bestelling te doen. Gebeld en werd gelijk toegestuurd.

Mooie 2e hands Canon EOS RP fullframe aangeschaft
Vandaag mooie 2e hands Canon EOS RP fullframe camera aangeschaft voor een goede prijs in de winkel. De camera is zo goed als nieuw met zeer weinig clicks op de teller. Ga daar veel plezier van hebben! Uitstekende service en kennis ook in de mooie winkel. Ook voor het aanschaffen van extra accesoires voor de camera. Zoals extra batterijen en geheugenkaarten. Top hartelijk dank!

Klantgericht
Klantgericht, prima service, klacht prima en snel opgelost.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Snelle levering en prima product voor…
Snelle levering en prima product voor een goede prijs en een persoonlijke reactie.

Uitstekend ervaring
Uitstekend! Ik vond het een heel prettige ervaring. Een zeldzame combinatie van diep kennis en fantastische klant service.

Prima omschrijving product
Product was als heel goed omschreven en ik twijfelde daar aan. Toch besteld en product was inderdaad als nieuw.
Vlotte afhandeling snelle verzending.
In een woord: Prima.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.