Camper naar tevredenheid gekocht bij CamperGast. Alle zaken die gedaan moesten worden zijn vlot en naar volle tevredenheid opgelost tegen een nette prijs, en zonder een “pakketprijs” gewoon 12 maand... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Betrouwbare camper, deskundige uitleg, vriendelijk en behulpzaam. Campers in de verhuur zijn vrij jong en zien er goed uit. De Sunlight T675, waar wij mee weg zijn geweest, is een fijne camper om me... Ver mais
Camper gehuurd last minute. Goede uitleg en snelle reactie bij een vraag op lokatie. Camper was zuiver en netjes. Kon zelfs wat eerder weg dan afgesproken.
Een waanzinnig mooie ervaring met memorabele camper momenten/ avonturen. Camper werd met uitgebreid uitleg, super schoon en netjes aan ons mee gegeven. Mochten in contact blijven tijdens onze r... Ver mais
Informações sobre a empresa
CamperGast is een camperverhuurbedrijf dat zorgeloos camperplezier mogelijk wil maken voor zoveel mogelijk mensen. Dit doen we door jonge, compleet ingerichte campers aan te bieden voor de verhuur.
Informações de contacto
Molenstraat 10, 4841CD, Prinsenbeek, Holanda
- 0622245573
- info@campergast.nl
- campergast.nl
Ladesysteem voor onze buscamper laten…
Ladesysteem voor onze buscamper laten maken.
Op afgesproken tijd in een uurtje ingebouwd
Koffie en gezellig praatje onder het inbouwen
Aanrader
Camper naar tevredenheid gekocht bij…
Camper naar tevredenheid gekocht bij CamperGast. Alle zaken die gedaan moesten worden zijn vlot en naar volle tevredenheid opgelost tegen een nette prijs, en zonder een “pakketprijs” gewoon 12 maand garantie.
Fijn en betrouwbaar adres.
Mooie camper
Mooie camper zonder gebreken. Prima service. Vriendelijk personeel
Betrouwbare camper
Betrouwbare camper, deskundige uitleg, vriendelijk en behulpzaam.
Campers in de verhuur zijn vrij jong en zien er goed uit. De Sunlight T675, waar wij mee weg zijn geweest, is een fijne camper om mee op pad te gaan, ligt goed op de weg en ook in de bergen rijdt hij als een zonnetje.
Wij kiezen zeker weer voor Campergast als wij opnieuw een camper willen huren.
We hebben voor de zomervakantie een…
We hebben voor de zomervakantie een camper gehuurd bij Campergast. Het is een fijne
bedrijf om hier je camper te huren.
Vooraf hebben we een uitleg filmpje gekregen en een handige paklijst. Dit was wel fijn, omdat we voor het eerst als gezin met de camper op vakantie gingen.
Bij het ophalen van de camper hebben we een duidelijke uitleg gehad over het gebruik van de camper en bij het inleveren nam de man echt de tijd voor ons.
Al met al hebben we het huren van de camper bij Campergast als zeer fijn ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Camper gehuurd last minute
Opbergsysteem voor camper
Vandaag een opbergsysteem voor mijn camper laten inbouwen. Eerst koffie waarna er werd ingemeten voor de meest efficiënte indeling met mijn wensen. Mijn fiets van de camper gehaald en Breda ingefietst. Na 3,5 uur een belletje dat de camper alweer klaar stond. Tijdens de afname van de werkzaamheden was dit precies wat ik voor ogen had. Meer dan tevreden dus en kan dit bedrijf zonder aarzelen, aanbevelen!! Nogmaals, bedankt!!
Prettig op stap met gehuurde camper van campinggast
Contact, zeer goed.
We krijgen ieder jaar een hele nette camper. Eventueel kun je die ook nog kopen.
Van alle gemakken voorzien. Super luxe
Top in alles
Vriendelijk, relaxed, netjes, punctueel en duidelijk. Echt goed!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, betrouwbaar en mooie camper gehuurd voor een lang weekend Oostenrijk. Camper van alle gemakken voorzien en alles duidelijk uitgelegd in woord en film, ideaal!
Fijne gasten bij Campergast!
Camper gehuurd bij Campergast in mei 2024. Prima bevallen. Goede service, prettig contact en denken flexibel mee. De camper was in prima staat.
Niet alleen voor het huren van een…
Niet alleen voor het huren van een camper maar ook de verkoop van je camper is dit het juiste adres. Gerald heeft op prettige wijze bemiddeld in de verkoop van onze camper. Gerald nogmaals bedankt en succes in de toekomst. Ruud en Sylvia
Goed werk erg blij mee 👍
Goede service en flexibel bij plaatsing
Na een telefonisch contact met uitleg, een afspraak gemaakt in Breda. Mijn wensen kenbaar gemaakt en dit tegen de mogelijkheden die onze garage bood. Gerald heeft een voorstel gemaakt. Een afspraak gemaakt om te plaatsen. Aangezien wij aan het einde van onze september vakantie in de buurt waren hebben wij Gerald gebeld of wij langs konden komen voor de plaatsing. Dit kon. Binnen een uur was alles keurig ingebouwd. Zeer tevreden over de service en de kwaliteit.
Fam. Schrijn
Voor 1 week ( nooit eerder gedaan ) een camper gehuurd bij Campergast.
Goede ontvangst en zeer duidelijke uitleg gehad over de camper. Camper was uitgerust met een complete inventaris. Zeker voor herhaling vatbaar.
Dank je wel Campergast.
Wederom zeer tervreden
Vorig jaar met de Challenger voor de eerste keer op vakantie geweest na Denemarken Noorwegen en Zweden en nu met de Sunlight V66 na Duitsland Oostenrijk Zweden en Frankrijk. Wederom een geweldige vakantie gehad. Ideaal en zeer laagdrempelig klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar bij evt.vragen.Aan te raden om hier je camper te huren.
Eindelijk de losse troep van de grond
Mooie stelling in mijn hymer. Heel blij mee. Snel ingebouwd en alle losse spullen kunnen in de kratten.
Goede service.
Mooi rek op maat gemaakt
Mooi rek op maat gemaakt. Gerald meet goed in, houdt zich aan afspraken en levert kwaliteit, Verder nog een aardige kerel ook om enthusiast over campers te praten.
Heel blij met CamperGast
Gerald Mulder van CamperGast heeft n uittrekbaar bagagerek geplaatst in onze camper. Ik ben heel blij met het resultaat en ook met hoe het verliep.
Een bagagerek maken en inbouwen is echt maatwerk; Gerald hield heel goed rekening met mijn wensen en dacht goed mee met alle (on)mogelijkheden. Nam er ook alle tijd voor. Van gedetailleerde offerte tot en met inbouw, alles verliep zeer vakkundig, volgens afspraak en in een prettige sfeer. CamperGast is een echte aanrader!
Vanaf reserveren tot inleveren van de…
Vanaf reserveren tot inleveren van de camper was er fijn contact met duidelijke instructies bij het ophalen van de camper.
Deze was uitstekend ingericht en schoon met prima rijeigenschappen.
Ook alle bijbehorende materialen waren aanwezig en keurig opgeborgen.
Kortom, een geweldige verhuurder.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.