Informações sobre a empresa

1. Agência de aluguer de autocaravanas

VANDOYA Adventure Suite zijn stoere (4x4) campervans, ontworpen en gemaakt in Nederland exclusief voor de verhuur aan iedereen die erop uit wil trekken. Die het avontuur wil opzoeken, zonder in te moeten leveren aan comfort en veiligheid. Dankzij de zonnepanelen kun je ook nog eens dagenlang off-grid reizen en genieten.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

16 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een prachtige reis om samen …

Het was een prachtige reis om samen een gave camper te creëren die perfect bij mij past. Aandacht van Marc voor mijn wensen, kritisch op bruikbaarheid en mogelijkheden en enthousiast tot op het bot!!! Uiteindelijk staat er een geweldige camper met een heel hoog duurzaamheid niveau en hoogwaardige afwerkingskwaliteit. Niks aan het toeval overgelaten en we hebben samen gekozen voor de beste keuzes passend bij de camper en bij mij. Bedankt Marc, het was geweldig. Jouw aandacht en zorg voor het resultaat is motiverend voor mij. En de verrassing bij de oplevering was erg gaaf.

29 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Naar Noorwegen met The Rebel!

Afgelopen zomer hebben we The Rebel gehuurd voor onze reis naar Noorwegen – en wat een geweldige ervaring was dat! Vanaf het eerste contact tot de terugkomst was alles tot in de puntjes geregeld door Marc. The Rebel was een super fijne en betrouwbare machine, ideaal voor de Noorse bergen. Echt een top ervaring en absoluut een aanrader! 🌟

1 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Alles goed verzorgd van begin tot einde…

Alles goed verzorgd van begin tot einde ook duidelijke handleiding vooraf toegestuurd.
Hele mooie nette camper we paar heerlijke dagen gehad zeker aanrader om te huren

9 de outubro de 2024

Resposta da Vandoya BV

Dank je Ron, blij om te horen dat jullie genoten hebben!!

Skyfold

We hebben 5 nachten de Skyfold geprobeerd en dat beviel ons super. Geweldig mooie camper met alle luxe die je mag verwachten. De ontvangst en service ook super!

4 de agosto de 2023

Dank je Ramon!!

Jullie zijn altijd welkom om hem nog een keer te huren.

Gr, Vandoya

Vrijheid en onafhankelijk reizen

Begin dit jaar the Rebel geboekt met de bedoeling naar Scandinavië te gaan. Het contact verliep van begin af aan plezierig. Bij het ophalen in Haarlem goede/uitgebreide uitleg gehad van Marc. Vanwege familie omstandigheden moesten we dichter bij huis blijven, maar hebben desondanks genoten van de fijne camper die heerlijk rijdt. Campings van Staatsbosbeheer waren een prima alternatief om kennis te maken met het camper leven. Een heerlijk bed, fijne keuken en verder van alle gemakken voorzien. Slechts één nacht aan de stroom gestaan; konden verder dankzij het goed doordachte energie concept zonder stroom. Het was tevens een mooie mogelijkheid om te kijken of een dergelijke camper iets voor ons zou zijn; het is zeer goed bevallen. Wellicht zouden we zelf kiezen voor een indeling zonder badkamer ten behoeve van meer leefruimte. Begreep van Marc dat de camper in aanbouw al zo'n indeling krijgt. Ben zeer benieuwd!
Ook de afhandeling bij inleveren en retour van de borg verliep probleemloos. Al met al een zeer positieve ervaring met Vandoya en met de camper.

Dank voor de mooie weken

Lusien & Edward

14 de julho de 2023

Resposta da Vandoya BV

Dank je voor de mooie review Lusien & Edward!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Avontuurlijk weg met het gezin

Wij hebben een heerlijk week met de Skyfold gehad met de kinderen. De camper is van alles voorzien, rijdt heerlijk en ook al was het buiten vrij koud hebben we allemaal heerlijk geslapen. Een super camper om met het gezin weg te gaan en er past alles in voor een avontuurlijke vakantie. De communicatie met Marc en Guido was top en de uitleg van de hoe alles werkte ging uitstekend.

We willen zeker nog een keer de camper huren.

21 de abril de 2023

Resposta da Vandoya BV

Jullie zijn altijd welkom om de camper nog een keer te huren met de kinderen!!

Goede ervaring met de Rebel

Wij hebben de Rebel gehuurd om te ervaren of een dergelijke camper iets voor ons zou zijn en daar hebben we een goed beeld van kunnen krijgen. De Rebel rijdt als een zonnetje en dat maakt het voor ons een zeer aantrekkelijk voertuig. De communicatie met Marc verliep voor, tijdens en na de verhuurperiode heel prettig.
Wij kunnen VANDOYA van harte aanbevelen.

21 de abril de 2023

Resposta da Vandoya BV

Dank je voor deze mooie recensie !!

Deze bus wil je!

Dit is echt een top bus! Rijdt perfect. Slaapt perfect. Staat perfect. Contact met verhuurder was heel prettig en fijn dat alles er ook bij zit (tafel, stoelen, keukengerei en andere gear).

17 de fevereiro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Een heerlijke week gehad

Een geweldige vakantie gehad met 'The Rebel'. Fijne, stoere bak, van alle gemakken voorzien. Minimaal twee dagen 'off-grid'' is geen enkel probleem. De door Vandoya aangegeven route naar Oost-Duitsland is een aanrader!
Puntjes van aandacht; één keer een probleem met het alarm gehad gedurende een uur, wat maar af bleef gaan. Verbruik is stevig; 1:7/8. Wellicht door het relatief jonge bedrijfje, liep de communicatie niet altijd even soepel, maar was niet onoverkomelijk. Voor ons overwegend een erg positieve ervaring.

10 de novembro de 2022

Fantastische camper

Fantastische camper. Camper was volledig nieuw. Wat rijdt zo'n sprinter toch goed. Je schiet tenminste op en je kunt op plekken komen waar andere campers het voor gezien houden. Wel spreekt iedereen je aan om te vragen waar je de camper vandaan hebt. Iedereen wil ook kijken. Verder super betrouwbare club en goeie tips voor de vakantie. Zeker een aanrader! Frank Hess

19 de agosto de 2022

Luxe camping

1 een woord geweldig. Wat een ervaring. Van alle gemakken voorzien. Nog nooit zo lekker geslapen op de camping!!! Zeker voor herhaling vatbaar.

30 de agosto de 2022

Resposta da Vandoya BV

Dank je Philip, goed om te horen!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindeloos genieten met een prachtige Vandoya Camper!

Samen met mijn vier vrienden hebben wij deze ongekend stoere camper meegenomen voor in trip in Schotland. Hier is de Rebel echt op zijn plek, ruig terrein, regen, zon en wind. De vrijheid die je hebt met deze camper is met geen pen te beschrijven!
De camper is daarnaast van alle gemakken voorzien, dus je gaat gerust op vakantie. De Vandoya campers brengen je op de mooiste plekjes waar geen andere camper durft te komen. Marc & Team, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!

25 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Veilig, stoer, mooi en comfort!

Prachtige camper, veilig, stoer en alle comfort! Doordat het een automaat is, was het voor mij erg makkelijk om te besturen. En de techniek makkelijk te begrijpen.

Dit was onze (mijn dochters en ik) eerste camper ervaring (ik wilde dit al jaren proberen) en deze keuze was mi de beste! Wij gaan dit vaker doen...

Bedankt en succes. Hopelijk tot ziens! Groetjes Rebecca

29 de julho de 2022

Resposta da Vandoya BV

Super dat jullie zo hebben genoten!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super mooie en stoere camper (Skyfold)

Super mooie en stoere camper (Skyfold), die van alle gemakken is voorzien. Het is duidelijk dat Marc en Guido de lat hoog hebben gelegd bij het ontwikkelen van hun campers en bedrijf. We hebben goede en snelle communicatie met hen gehad. Kortom, top geregeld!

11 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie camper + goede service!

Prachtige 4x4 campervan gehuurd bij Vandoya. Service was top, Guido en Marc reageren snel op berichten, camper rijdt fijn en heeft alle equipment die je nodig hebt. Bed slaapt heerlijk, we hebben genoten. Echt een aanrader!

13 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijne campervans, brandschoon en nieuw

Super fijne campervans. We waren een paar dagen naar de Ardennen en hebben erg genoten van de vrijheid. De campers zijn trouwens spiksplinternieuw, dat wisten we niet toen hem huurden. Maar hij is dus brandschoon en voorzien van alles wat je tegenwoordig nodig hebt. We gaan hem zeker nog eens huren om voor een paar weken naar het noorden van Europa te gaan!

3 de maio de 2022

Resposta da Vandoya BV

Dank je Jesse, fijn dat jullie zo genoten hebben!!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.