Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para acampamento
  2. Operador turístico

Informação fornecida por diversas fontes externas

Voordelig kamperen op meer dan 3319 ACSI geïnspecteerde campings in Europa. Verblijf voor €11 €13 €15 €17 of €19 per nacht met 2 personen met uw tent/caravan

Informações de contacto

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

7 opiniões

Køb ikke

Vi købte et campingcard kr 1.333 på færgen til Island, hvor vi kunne tjene kortet ind på få dage. Det gjaldt i 28 dage og så var der rabat på diesel og mad på tankstationer. Det var penge lige ud ad vinduet, for der var ingen af disse pladser i nærheden af de turistattraktioner vi gerne ville se. Det lille nøglekort til benzin virkede ikke. Køb IKKE er mit råd. De tager kr 149 årlig blot for at kunne se hvor pladserne ligger. Svineri. Fup og svindel. En pengemaskine af format.

5 de setembro de 2025

Opgepast voor fraude

Opgepast voor fraude! Al 2 jaar bel en mail ik Acsi om het abonnement stop te zetten en ze weigeren dit. De domiciliëring van het abonnement gebeurt 3 maanden voordat je effectief de kaart ontvangt. Ik heb in oktober 2023 gemaild om het abonnement met startdatum 1/1/2024 stop te zetten. Als antwoord kreeg ik dat ik te laat was met annuleren en een week later werd het geld al van de rekening gehouden. Per direct heb ik geantwoord dat ik wenste dat de domiciliëring zou stopgezet worden. Ook dit werd geweigerd. Ditzelfde verhaal heeft zich opnieuw voorgedaan in 2024 en opnieuw beweren ze dat ze hiervan niet op de hoogte waren. Ik vrees dat er niets anders op zit dan mijn kaart te laten blokkeren, zodat Acsi niet verder in staat is tot diefstal.

1 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Boekingskosten

ACSI staat het campinghouders toe om boekingskosten te rekenen. Ik kwam op 8 juni aan bij de camping de Maarnse Berg aan zonder reservering met de vraag om een nacht te kamperen. Op de nota werd naast de ACSI card prijs en toeristenbelasting ook 10 euro boekingskosten in rekening gebracht. Aangegeven dat dit niet correct is en bij handhaving ik bij ACSI bezwaar ging aantekenen. Maarnse Berg gaf aan dit normaal was. ASCI geeft aan dat elke campinghouder zonder meer boekingskosten mag berekenen. Zij behandelen mijn klacht dus verder niet. Kwalijke zaak...je gaat naar een camping en de campinghouder mag zomaar de prijs verhogen met...bijv. boekingskosten

8 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

At vi skal betale for Kurtax i f.eks

At vi skal betale for Kurtax i f.eks. Tyskland er en ting - men når mange campingpladser indfører diverse selvopfundne afgifter som f.eks. Mühlposer, så er bunden nået.

Det kan ikke anbefales at bruge Campingcard mere. Det var tidligere en fast pris, det er det ikke mere.

16 de julho de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen zichtbare informatie op de website m.b.t. looptijd abonnement (CampingCard)

Begin dit jaar een Campingcard via de website van ACSI Publishing BV besteld. Binnen een jaar deze opgezegd, omdat ik deze het volgende jaar (2019) niet meer wilde ontvangen. Ik dacht dat ik een abonnement had afgesloten voor een jaar, omdat ik niets tijdens het afsluiten op de website heb kunnen vinden dat er op wees, dat dit anders was.

Het blijkt echter dat zij de looptijd hebben verstopt in de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden en niet duidelijk op de website hebben vermeld.
De looptijd blijkt volgens ACSI Publishing BV twee jaar te zijn, zodat ik nu een Campingcard voor het volgende jaar af moet nemen, terwijl ik dat ding niet meer gebruik.

Bij ACSI Publishing BV aangegeven, dat het mij tijdens het afsluiten niet duidelijk was dat het om een 2 jarig abonnement ging, maar daar hadden zij geen boodschap aan.

Nou ik wel, want ik vind het op zijn minst niet netjes, dat een bedrijf zich in deze tijd nog zo op de markt manifesteert. Bij de meeste bedrijven sluit je standaard een 1 jarig abonnement af of zoals bij een mobielabonnement wordt het duidelijk kenbaar gemaakt dat het om een 1 of een 2 jarig abonnement gaat.

ACSI Publishing BV geeft er echter de voorkeur aan om dit in de algemene voorwaarden te verstoppen.

8 de novembro de 2018

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.