Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

NEP WEBSITE Ooit bestond deze website, maar deze is nu ondergebracht bij bergfreunde. Deze website is nep! Het doel is om je creditcardgegevens te krijgen, niets wordt geleverd. Mijn creditcar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Campz is een fenomenaal bedrijf en verbaasd mij telkens zeer aangenaam. 21 december jl heb ik een TNF-Men's Evolve II Triclimate® Jacket gekocht voor €125,95 da’s minimaal 90€ voordeliger dan bij elke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I've ordered from campz several times and have always been very happy with the service and products. Especially during the sales, you can pick up some good deals. Never had to return an item so I can'... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Zoals beloofd op tijd de eerste paar schoenen. Bleek dat ik de verkeerde maat besteld had, en heb ze kosteloos kunnen terug sturen. Meteen nieuwe besteld en die zijn prachtig aangekomen. Alhoewel het... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para desportos ao ar livre
  2. Loja de artigos para acampamento
  3. Escalada

CAMPZ is de grootste online outdoor winkel van Europa. In onze shop kun je terecht voor al je outdoor activiteiten - van bergbeklimmen, wandelen en klimmen tot kamperen, reizen, zwemmen en joggen. Met ons grote en veelzijdige assortiment hebben wij voor zowel ervaren outdoor enthousiastelingen als beginners gegarandeerd het juiste product in de aanbieding.

Informações de contacto

• Friedrichstr. 7, 70174, Stuttgart, Alemanha

• campz.nl

3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

1 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Vraag gesteld over maatvoering

Vraag gesteld over maatvoering backpack, antwoord gekregen, bestelling doorgezet, antwoord bleek verkeerd, teruggestuurd...

Lang wachten, slechte (geen deskundige) service, trage afhandeling. Volgende keer toch maar een tientje meer betalen in een fysieke winkel dan.

3 de junho de 2023

Discount applied afterwards - excellent

Received the introductory newsletter signup discount, after placing my first order (code didn’t work). Extremely happy with that. Sending took longer than usual but was updated, and there was zero urgency from my end. In all excellent service!

1 de maio de 2023

Bestelling was goed gegaan

Snelle verzending, goede producten. gemakkelijk retourneren. Alleen ze betalen ieder artikel afzonderlijk terug. Daar gaan wel wat dagen over heen.

25 de maio de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Bestelling goed en op tojd aangekomen.

Bestelling goed en op tijd aangekomen.
Alleen voor twee hele kleine pakjes die makkelijk door de brievenbus kunnen.
Te verpakken in een doos van 50 -50-50 cm is wat overdreven.
En zeker niet milieu bewust in deze tijd.

22 de abril de 2023

enorm trage levering, geen communicatie

enorm trage levering, geen communicatie

ik heb twee rugzakken besteld, geen enkele update qua levering en na twee keer contact zoeken geen reactie. Ik heb een week voorafgaand aan een stedentrip deze bestelling gedaan; lijkt me vroeg genoeg..? Maar ik denk dat het niet gaat lukken.

24 de maio de 2023

Juiste omschrijving.

De omschrijving die gegeven wordt is nogal knullig.
Natuurlijk kun je het mes niet oprollen ( de snijplank ook niet) en is het onjuist om te schrijven dat het mes flexibel is.
Ook kan de beschrijving het woord deksel beter niet gebruiken ( er is geen deksel functie).
De juiste omschrijving zou moeten zijn:
Een setje gevat in een opberghoes van katoen met aan de binnenzijde een plastieken beschermlaag voor het eventuele vocht dat de plank nog kan bevatten.
De eikenhouten snijplank heeft afmetingen van 20 x 15 x 1,5 cm en heeft antibacteriële werking.
Het mes is een koksmes van het kwaliteitsmerk Primus.
Het mes is voorzien van een geklonken hardhouten handvat.
Voor de veiligheid loopt het mes niet uit op een spitse punt en wordt geleverd met een hard plastieken beschermhoes zodat er geen ongelukjes kunnen plaatsvinden en de snijkant scherp blijft.
Beoordeling:
Niet goedkoop, maar kwalitatief goed.
Maakt de indruk dat dit setje de rest van mijn leven meegaat.
Gebruik het voor onderweg en bij barbecue.

23 de maio de 2023

Comfortabele stoelen

Fijne stoelen. Zitten erg prettig door hoge rugleuning en zachte armsteunen. Zijn licht in gewicht en zeer compact op te vouwen. Meegeleverde opbergtas is ook erg makkelijk.
Service van Campz is goed. Snel geleverd en goed verpakt in lange, smalle dozen.

26 de abril de 2023

Hele slechte winkel

Hele slechte winkel. Bestelling loopt goed en niks mis mee. Had een vraag over een maar van een tent ingepakt. Nou dat lijkt me toch niet moeilijk maar ze blijven maar geen antwoord geven en van afdeling naar afdeling. 3 weken geleden en nog steeds geen antwoord. Paar mailtjes verder maar hier word je moe van. Spullen zien er goed uit die ik al heb besteld.

25 de abril de 2023
logótipo da Campz

Resposta da Campz

Beste Ralph,
Voor specifieke vragen over producten moet inderdaad onze product specialisten afdeling gecontacteerd worden en dit duurt helaas soms wat langer voor het antwoord gevonden is.
Uw Campz team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.