Leia as opiniões dos outros
Keurige zaak Snelle levering. Hoewel er iets mis was gegaan met mijn bestelling, was de klantenservice zeer vriendelijk en ze reageerden adequaat op mijn probleem. Hartelijk dank voor de ser... Ver mais
Superleuk cadeau! Mijn neefje vind vissen enorm leuk. Heb hem afgelopen week verrast met een magfishion magneet. Erg blij en hij was meteen aan de gang gegaan met leuke vangsten als resultaat: een oud... Ver mais
Het lijkt allemaal groter en sterker dan dat het is ik stuur mijn spullen terug je vangt er nog geen stuiver mee en met die vis haakjeekhaakvan je alle hellemaal niks
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos para desportos ao ar livre
- Loja de hobbies
- Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
- Loja de memorabília desportiva
Natuurlijk heb je bij het magneetvissen goede spullen nodig. Want je moet kunnen vertrouwen op je materiaal. Bij Magfishion ben je in ieder geval al aan het goede adres! Wij kunnen jou voorzien van alles wat je nodig hebt bij jouw zoektocht naar bodemschatten. Van complete starter sets, tot losse magneten en van touwen tot opbergkoffers voor al je spullen. Daarbij staat kwaliteit natuurlijk voorop! Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Neem een kijkje in onze webshop!
Informações de contacto
Van de Berch van Heemstedeweg 21-C, 2215RK, Voorhout, Holanda
- info@magfishion.com
- magfishion.com
Ik heb een van 700KG van magfishion…
Ik heb een van 700KG van magfishion gekocht. Via Blokker online. Hij pakt nog niet eens 10KG op heb Blokker ook wel gemaild maar die geeft niet thuis. Is gewoon weggegooid geld. Klare oplichting de KG kloppen niks van magfishion is geen aanrader voor het vissen ze pakken niks op. Een euro munt op het hoogs is grote kans dat die er nog afglijdt ook nog bij het vissen.
Wat ben ik in de maling genomen.
The magnet fishing kit that I bought…
The magnet fishing kit that I bought said the magnet was 100lbs the magnet that is in the box is a small magnet not very happy I have tryed to contact the seller several times
Gute Qualität schnelle Lieferung
Tevreden! :)
Ik heb alles netjes ontvangen, erg tevreden mee en de magneet is super sterk! Bedankt voor de goede service :)
One of the most fun things I bought in…
One of the most fun things I bought in a long time.

Geen retour
Late levering! Retourproces is echt bagger!
Eerst uitprinten, zelf verzendkosten betalen en dan 30 dagen wachten!

Resposta da Magfishion
Het lijkt allemaal groter en sterker…

Super Cadeau!
gekocht voor de verjaardag van mijn broertje. met zijn vriendjes dezelfde middag nog een kluis opgevist. Super cadeau!

Slechte magneet
Slechte magneet, houd niets vast, het gewicht wat hij zou moeten tillen tilt hij niet (ja op schoon metaal geprobeert) touwen knappen bij wat kracht als de magneet vast zit( zijn niet uit eeen lengte maar aan elkaar gesmolten) enige goede is de haak is goed, jammer genoeg ben ik die juist kwijt😅

Keurige zaak
Keurige zaak
Hartelijk dank voor de service!
Groet,
Bart

Echt super goed.
Echt super goed.
Snelle verzending..
Heb de magneet op de meterkast gezet en de meter loopt stukken langzamer als voorheen
Echt een aanrader..
Nu heb ik er twee op de waterleiding gezet door de wisselwerking breekt het de kalk af..
Na een week duidelijk verschil!!
Het water voeld stukken zachter aan..
Me haar is zachter en de vaatwasser heeft geen vaatwasser tabletten meer nodig,alleen nog glans spoel middel.
Ongeloofelijk wat je allemaal wel niet kan met een magneet !!
Echt een aanrader!!
Wel op passen de magneet is zo sterk bij het magneet vissen is hij aan mijn prins Albert blijven hangen.....
Ook oppassen met het in en uit laten van je auto blijft er aan plakken wat voor enorme krassen zorgt..
Nogmaals een echte aanrader topper eerste klas..
Leuk voor een nieuwe hobby of je bestaande hobby uit breiden.

Resposta da Magfishion
Makkelijk bestelling plaatsen op…
Makkelijk bestelling plaatsen op overzichtelijke site. Super snelle levering.

Resposta da Magfishion
Goed product en snelle levering
Vorige week mijn magneet binnengekregen! De levering was super snel en was goed verpakt Ondanks de kou van het weekend al veel uit het water gevist! Echt een super set!!

Opgelost
Opgelost, beter laat dan nooit maar wel opgelost, hiervoor dank. (Ze sturen een verkeerde magneet op en ik moet zelf betalen voor het terug te zenden.
Zeker niet kopen hier! er zijn andere en betere!)

Top product!
Mijn zoon van 14 heeft enorm genoten van deze sterke magneet! Goede kwaliteit en snelle levering. Bedankt!

Heel erg leuk
Heel erg leuk ! Mijn oppaskinderen hebben er de hele dag mee gespeeld en hebben van alles uit de sloot gevist , dit is ook nog eens goed voor het milieu ! Het is een wat anders dan al die ongein online zoals de iPad etc. Zeker een aanrader !

Blij mee
Blij mee. Goed voor het milieu wanneer al die rommel uit de sloten gehaald wordt.

Resposta da Magfishion
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.