Bestelling geplaatst via Praxis. Als leverancier zijde begint CanDo pas na de afgesproken leverdatum met het starten van de productie. Hierdoor wordt de bestelling dus minimaal 12 dagen later geleverd... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Helaas kwamen bij ons meerdere treden beschadigd binnen of niet goed passend. Het was eerst niet duidelijk dat we bij de bouwmarkt moesten zijn waar we hadden aangekocht, we hadden eerst contact gezoc... Ver mais
Laat je niet misleiden door de belofte van 10 jaar garantie, in mijn ervaring stelt die weinig voor. Na meerdere pogingen om contact op te nemen via zowel de website als social media heb ik geen e... Ver mais
Vanaf bestelling tot aflevering vd trapdelen : TOP. Elk trapdeel was perfect opgemeten, paste allemaal perfect!! Nog goede tips gekregen vd medewerker die kwam opmeten. Trapdelen goed beschermd verp... Ver mais
Informações sobre a empresa
Jouw huis. Jouw karakter. Makkelijk met CanDo. CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee je eenvoudig een eigen stijl kunt creëren. Onze producten zijn makkelijk te gebruiken en passen in elk interieur. Met het ruime CanDo aanbod van deuren, vloeren, wandbekleding, traprenovatie en decoratief hout stellen we je in staat je eigen stijl te kiezen en zelf jouw woning te verfraaien.
Informações de contacto
Holanda
- cando.eu
Não respondeu a opiniões negativas
Ongeloofelijk slechte service en…
Ongeloofelijk slechte service en kwaliteit deuren is erbarmerlijk. Een deur was beschadigd en je zag de binnenkant nagenoeg van papier. We hebben van Oktober t/m eind Februari gewacht. Bestelling duurde veel te lang uiteraard. Uiteraard zijn spullen ook niet meegeleverd naast de beschadigde deur waardoor we nu weer met twee deuren zonder klinkers zitten.
Hebben 7 november 2020 5 deuren besteld…
Hebben 7 november 2020 5 deuren besteld bij de praxis en zouden over twee weken geleverd worden nu zitten we al in februari 2021 we hebben al vier keer gebeld maar krijgen altijd te horen dat cando leverings problemen heeft ik geloof er geen bal van cando zijn gewoon een stelletje bedriegers koop nooit deuren van cando!!!!!!
Eigenlijk geen sterren waard
Eigenlijk geen sterren waard. Kwaliteit is zeer slecht. Voordeuren trekken krom. Zo erg dat de kozijnen beschadigen en krom trekken. Wel leveren ze een nieuwe deur en kozijn (na zeer veel moeite en slechte behandeling door Praxis filiaalmanager.) Helaas nu weer hetzelfde probleem. Kromme deur die niet goed sluit! Door cando wordt als reden voor het kromtrekken aangegeven dat het schilderwerk mogelijk onjuist is. Echter is ons schilderwerk in orde, uitgevoerd door professional.
CanDon’t
Wat jammer dat ik deze review site voor Cando niet eerder heb ontdekt. Ik kan maar een ding zeggen: CanDon’t. Wat een amateuristische toko en wat een slechte quality control en aftersales. Inmiddels bijna een jaar na besteldatum en nog steeds is het niet goed opgelost/geregeld.
Incompetente oplichters
Cando is een echt asociaal en incompetent bedrijf dat zo bij progamma's als Opgelicht en Radar in de uitzending kan komen. Omdat door de slechte reviews niemand daar meer wat besteld hebben ze nu een dealtje met bouwmarkten gesloten om hun troep kwijt te kunnen. Daar kwam ik helaas pas achter nadat ik bij Gamma hout op maat heb besteld. Na veel te lang wachten dus de verkeerde maten mee gekregen. Kwamen we helaas pas bij montage en na het schilderen achter. Zeggen ze nu jammer, kunnen we niets meer aan doen. Geld weg en hout kan naar de stort. Wij kunnen nu dus opnieuw hout en dus ook verf aanschaffen. Uiteraard niet meer bij Gamma of een ander bedrijf dat troep van can't do verkoopt.
Mijn Klacht: 12 weken zonder wc deur door fout Cando/Praxis
Mijn Klacht:
3 deuren via de Praxis bij Cando besteld.
Na 12 weken wachten eindelijk de deuren ontvangen.
Helaas 1 deur (de toiletdeur) beschadigd geleverd. Meteen contact opgenomen met de Praxis, wat netjes afgehandeld werd.
In de mail die ik terug kreeg werd aangegeven dat er over 12 weken een nieuwe deur geleverd zou worden. Hier ben ik mee akkoord gegaan.
Tot mijn grote verbazing kwam ik de volgende dag thuis waarbij mijn man vertelde dat Cando de beschadigde wc deur had opgehaald.
Dit alles zonder overleg met mij, want hier wist ik niks vanaf..
Mijn man gaf aan dat ze een formulier hadden met de gegevens van de deur, er van uitgaande (nadat hij mij nog geprobeerd had te bellen, zonder resultaat) dat ik dit geregeld had heeft mijn man de deur meegegeven.
Helaas was ik hiervan niet op de hoogte gebracht!
Ik heb meteen contact opgenomen met de Praxis hierover. De praxis gaf meerdere keren aan hier achteraan te gaan.
Uiteindelijk na een week bellen met de Praxis gaven zij aan dat beide partijen (Praxis en Cando) niks aan dit voorval kunnen doen.
Er is volgens Cando miscommunicatie geweest, vanwege het niet melden aan ons dat ze de beschadigde deur zouden komen ophalen. Hiervoor kreeg ik excuses.
Maar helaas kunnen ze hier nu niks meer aan doen en gaven ze bij de Praxis aan dat ik ook mede verantwoordelijk ben voor het mee geven van de deur, terwijl ik niet eens thuis was..
Al met al moet ik nu 12 weken wachten op een nieuwe wc deur… !!!
Schijnbaar is het wel mogelijk voor Cando om binnen een dag op de stoep te staan om de beschadigde deur op te halen, maar het is niet mogelijk om op een normale manier tot een compromis te komen..
Gewenste Oplossing:
Ik ben tevreden als er een deur geleverd wordt, zodat wij thuis op een normale manier naar het toilet kunnen gaan met de deur dicht.
En zodat wij bezoek kunnen ontvangen en zij ook op een normale manier bij ons naar het toilet kunnen gaan!
Geen service
Had voor mijn bestelling van 8 binnendeuren de reviews moeten lezen. Aansluitend op de andere verhalen kan ik jou als lezer alleen maar waarschuwen. Bestel nooit, maar dan ook nooit iets (via Bouwmarkt) van Cando.
De leveringen duren ontzettend lang. Daarnaast was onze levering niet compleet. Bij navraag weet niemand over welke ontbrekende deur het gaat. Bellen met Cando kan niet, dan moet via in ons geval de Praxis. Die medewerkers doen hun best, maar Cando,.....zucht blijf er weg. De ontbrekende deur is na 6 maanden geleverd. Zonder uitsparingen voor de paumellen en zonder machinaal gemaakte opening voor montage slot. Kunnen we weer opnieuw beginnen. Het was te mooi om waar te zijn, de prijs was gunstig. Ik denk achteraf te gunstig. Snel en veel produceren zal ze best lukken. Service voor als het niet volgens plan loopt kan er niet af. Blijf er weg. echt. Groet, Ron.
buiten deur…
Heb een klacht gestuurd over een buitendeur ben door gestuurd met formulieren en daar was het antwoord nadat ze met jullie contact hadden gehad dat er geen garantie meer opzit.waarom mij daar dan heen laten gaan .Het is een buiten deur van meer dan €1200 waar veel vocht inzit Er had misschien ook wel iemand kunnen komen kijken.
Moet nu traprenovatie doen maar voor ons geen cando meer
Cando traprenovatie waardeloos
Cando traprenovatie - DON'T DO. Waardeloos. De lijmlaag is zo slecht dat de stootborden gewoon loslaten en afvallen. Gelukkig liggen de trapdelen plat en er wordt op gelopen anders liet dat ook los. Email gestuurd en er wordt gezegd dat je een klacht in moet dienen waar je het heb gekocht. Makkelijk afschuiven dus. Dan wordt je verteld dat het een vaak voorkomend klacht is, maar er wordt door Cando geen moeite genomen om het op te lossen. Zeer zeker DON'TDO. Nooit meer iets van Cando.
Deuren van CanDo via Praxis
Deuren besteld van CanDo via Praxis. Persoonlijk denk ik dat Praxis eens moet heroverwegen van welke leveranciers zij nog producten willen verkopen. Op de website waren de deuren die wij hebben besteld vrijwel identiek (op het feit na dat één type deur massief is en de ander hol met een wafelpatroon). Bij het leveren van de deuren blijken ze echter compleet verschillend. Retourneren mag in principe niet van 'de leverancier', oftewel CanDo. Maar de vraag is: doe ik nu eigenlijk zaken met CanDo of Praxis? Bovendien is de reden dat er niet geretourneerd mag worden dat de deuren "maatwerk" zijn. Dit is je reinste onzin aangezien het allemaal dezelfde standaardmaten betreft. Een eventuele retouraanvraag moet door de klant binnen 24 uur gemeld worden (waar halen ze dit überhaupt vandaan?), terwijl de klantenservice van Praxis er elke keer zeker twee dagen over doet om op een e-mail te reageren. En dan zijn de keren dat er niet gereageerd wordt, maar de klant zelf terug moet bellen nog niet eens meegenomen. Wat is er eigenlijk gebeurd met de 14 dagen retourrecht wat van toepassing is op aankopen via internet (winkelwarenwet). Zeer gefrustreerd en vijf telefoontjes verder met vijf verschillende medewerkers van Praxis is de eindstand dat de klant 'in principe' ongeveer €120,- aan verzendkosten kwijt is en geen deuren heeft. Ik zou niet zo snel meer iets bestellen via Praxis en zeker niet als het van CanDo is. Als er ook maar één persoon is die ik dit leed kan besparen dan is mijn doel geslaagd in ieder geval.
Nooit mee in zee gaan
Om te beginnen: zelfs 1 ster is nog te veel. Onlangs een deur besteld met een afgesproken levertijd van 15 werkdagen. Na 7 weken werd de deur eindelijk afgeleverd. Bij uitpakken bleek deze aan alle kanten beschadigd. Geen probleem volgens Cando: 8 januari 2021!!!!! kunt u de nieuwe ophalen. De 15 tussenliggende weken even de kachel iets hoger, had u de oude deur bij de verbouwing maar niet weg moeten gooien.
Kortom: wat een baggerbefrijf.
Een tip voor de lezers: Ga nooit maar dan ook nooit met dit bedrijf in zee. Niets meer dan ellende met deze arrogante kwasten. Ik ga mijn benodigde buitendeuren wel elders halen.......
Online gekochte deur kan niet worden geretourneerd
Binnendeur online gekocht. Standaard gepresenteerde maat. Helaas verkeerde draairichting besteld en ik vind de deur niet zo mooi als ik dacht. Kortom ik wil hem retourneren, daar heeft de consument tenslotte recht op toch? Praxis (verkooppunt) gebeld en zij vertellen nu dat Cando geantwoord heeft dat ze geen deuren terugneemt omdat er bewerkingen aan de deur zijn aangebracht (welke dan? Ik heb nergens om gevraagd) en het maatwerk is (hoe dan? Deze maat is gewoon beschikbaar op hun site) In de voorwaarden staat dat maatwerk niet geretourneerd kan worden. Dat snap ik maar deze deur is geen maatwerk! Ben heel benieuwd hoe dit balletje verder gaat rollen want aan alle recensies te zien mag ik er bar weinig van verwachten en zal ik aanspraak moeten doen op mijn rechtsbijstandsverzekering. Maar goed, ik geef ze een kans. Hopelijk benutten ze deze en kan ik deze recensie ombuigen naar een positieve.
4 planken - 2 planken fout gezaagd - TOP!
Ik had 4 planken EXACT op maat nodig. Ik heb zelf niet het juiste gereedschap en ruimte hiervoor dus dacht even makkelijk via internet 4 plankjes op maat te laten maken.
Resultaat - 2 planken top, maar 2 planken dus niet. Jeetje, als dit al zo moeilijk is dan begrijp ik alle negatieve reacties hieronder. Tjonge tjonge...
O ja, en hier ben je ook nog 2 volle weken(!!!) voor aan het wachten.
Mijn slechte ervaring met Cando Bradford deuren.
Mijn eerste Cando deur Bradford (zwarte HDF met viervaks hardglas) werd begin juni geleverd en bleek na het afhangen gebobbeld hardglas te hebben waardoor de doorkijk vertekend werd. Na weken overleg tussen de leverancier De Deurengigant en Cando EU werd de Cando deur omgeruild voor een ander exemplaar.
Dat betekende voor mij de eerste zware deur weer demonteren en klaarzetten. Vervolgens de nieuwe deur zelf weer afhangen. En wat blijkt?
Deze deur is zo krom dat de bovenkant 10 mm open staat bij gesloten deur.
Weer een klacht bij de Deurengigant gedeponeerd.
Nu werd na snel overleg tussen de Deurengigant en Cando EU alweer een nieuw deur, de derde, ter vervanging beloofd. Levertijd weer 4 weken later ergens eind augustus 2020.
Omdat ik vreselijk baal van al deze bar slechte Cando deuren, heb ik geëist dat de leverancier of Cando bij de levering een monteur mee gaat sturen die kostenloos deze derde deur komt omruilen en indien weer van slechte kwaliteit, deze derde deur weer mee retour kan omdat ik dan de koopovereenkomst wil beëindigen.
In eerste instantie was het antwoord van de leverancier dat ik zelf de monteur zou moeten betalen. Na mijn bezwaar werd mij uiteindelijk een credit beloofd van de bezorgkosten.
Omdat ik het daar niet mee eens ben heb ik zelf contact gezocht met Cando EU en gevraagd tot hoever hun klantvriendelijkheid en service gaat na tweemaal een kwalitatief slechte levering. Cando distantieerde zich echter overal van en legt de verantwoording en kosten neer bij de leverancier de Deurengigant en zeggen niet verantwoordelijk te zijn voor de kosten van derden!
Zelden heb ik zo’n arrogante organisatie mee gemaakt. Hier lusten de honden echt geen brood van.
Mijn advies aan potentiële kopers van een Cando product is; bedenk je driemaal en laat Cando producten heel ver links liggen. Zoek een producent die wel kwaliteit levert en bovenal klantvriendelijk en service gericht is. Allemaal begrippen die bij Cando waarschijnlijk op het daar aanwezige toiletpapier staan.
CanDo hardhouten tuindeur gaat maar 3 jaar mee
Wat een rommel dat CanDo, heb 3 jaar geleden voor een kleine 300 euro een Cando tuindeur gekocht van hardhout, dan denk je wat goeds te hebben... nu 3 jaar later is het hout helemaal vermolmd, van boven tot onder hele zachte plekken, de gaten vallen erin. Dit is gewoon oplichterij en geen hardhout, ziet eruit als vurenhout zo wit van binnen.
CanDo is INFLEXIBEL en KLANTONVRIENDELIJK…. (CanDo = CanNot)
CanDo is inflexiibel en klantonvriendelijk en ik zal u vertellen waarom.
5 mei is er een MAATdeur besteld met en levertijd eind week 26.
Dat betekent een levertijd van 5 weken.
De deur is 9 cm te kort doorgegeven en op 9 mei hebben wij om een wijziging gevraagd, maar de wijziging kan niet meer doorgevoerd worden omdat de deur al in productie is genomen, zegt men.
De grootste afnemer De Deurengigant krijgt het niet voor elkaar om deze wijziging gedaan te krijgen door CanDo.
Hoe is het mogelijk om in een productie tijd van 3 a 4 weken geen wijziging door te voeren? CanDo = CanNot
Slechte en trage service
3 dagen geleden
Na lang wachten eindelijk onze voodeur, alles prima gelukt.
Maar na 1 week gaat de deur niet goed dicht omdat de tochtvaldorpel te laag zit.
Veel moeite moeten doen op contact te krijgen via bellen en mail.
Uiteindelijk kregen we een mailtje met instructies hoe we het zelf konden oplossen, zo van doe het zelf maar.
Voor het bedrag wat wij hebben betaald mocht iemand hem wel beter afstellen en of langskomen.
Onze achterdeur moet ook nog een keer worden vervangen, maar niet meer bij Cant Do.
CanDo: Ellenlang proces met belabberde communicatie
Ik was op zoek naar een nieuwe voordeur voor in mijn hal. Ik wist dat dan het kozijn zou moeten worden aangepast, daar had ik een timmerman naar laten kijken. Maar ik wist niet of CanDo, bij wie ik een mooie deur had gezien, dit ook zou doen. Een paar maal met CanDo gemaild eind 2019. Kreeg steeds een standaardantwoord waar ik net even te weinig mee kon. Op 6 januari 2020 kreeg ik als laatste antwoord dat ze de all inclusive formule aanbieden met inmeten en afhangen, "waarbij ook kozijnaanpassingen mogelijk zijn".
Op 12 januari heb ik vervolgens bij de lokale Praxis de deur besteld met all inclusive en (natuurlijk) meteen betaald. Binnen 2 weken zou het inmeten op afspraak plaatsvinden. Echter vernam ik niets meer en op 24 januari heb ik CanDo hierover gemaild. Kreeg een excuusantwoord "dat het normaal gesproken binnen 2 werkweken gebeurd maar dat dit door omstandigheden nu een paar dagen later was".
Op 10 februari heeft het inmeten vervolgens pas plaatsgevonden. Dat gebeurt niet door de monteur met wie meteen overlegd kan worden, maar door een ingehuurde ZZP-er die dan zelf weer met de monteur moest overleggen. Pas op dat moment werd de eigenlijke bestelling pas doorgezet met de mededeling dat het nu nog 6 tot 8 weken zou duren, de verwachting was echter niet later dan eind maart. Belangrijk voor mij om hierover duidelijkheid te hebben, want begin mei begint de verbouwing van mijn hal met een doorlooptijd van een paar weken en dit gaat niet goed samen met de plaatsing van een voordeur, zeker niet ten tijde van de Corona-crisis.
Vervolgens bleef het weer stil. Dus op 24 maart maar weer een mailtje gestuurd naar CanDo. Ik kreeg te horen dat het alemaal nog doorgang zou vinden met de verwachting "half april". De monteur zou daarna contact opnemen als de deur gereed is. Ik gaf als antwoord, ok maar ik hoop dan echt niet later dan half april gezien de verbouwing begin mei. Hierop kreeg ik geen antwoord meer.
Dit zat me niet helemaal lekker dus maar weer naar Cando gemaild met de vraag of er al zicht was op de levering en ik wellicht de contactgegevens zou kunnen krijgen van de monteur om alvast te kunnen overleggen. Toen ik 's middags nog geen antwoord had heb ik naar Cando gebeld en werd verwezen naar de Praxis. Vervolgens de Praxis gebeld en die heeft op zijn beurt Cando gebeld. Vervolgens werd ik teruggebeld door Praxis met de mededeling dat het "waarschijnlijk de eerste week van mei" zou worden. Dat zou komen door de vertraagde inmeting.
Daarna geprobeerd via de website van CanDo een klacht in te dienen. Ik kon echter alleen een webformulier invullen. Dat heb ik gedaan, waarbij ik kenbaar heb gemaakt een klacht in te willen dienen met de vraag hoe ik dat kan doen. Werd gemaild door de verkoper waarmee ik ook al eerder mailcontact had gehad. Hij verwees me weer terug naar Praxis, "want de bestelling was op 11 februari bij ons binnengekomen en daarna gelijk verwerkt". Het telefoonnummer van de timmerman "kon niet worden gegeven".
Aangegeven dat ik het hier niet mee eens ben, met deze lezing en toch graag een mailadres wil hebben waar ik mijn klacht kwijt kan en de vraag of mijn verzoek om contact dan aan de timmerman zou kunnen worden doorgegeven.
Geen reactie meer.
Kijk uit wat je koopt
Vandaag Cando radiator meubel aangeschaft van 50 cm hoog. Voor elk paneel heb je twee staanders nodig. Elke staander is 110 cm hoog ( waarschijnlijk voor verwarmingen van 1 meter!) echter per staander zit er maar 1 voetje, twee ophangsteunen en 4 ophanghaken in. Maar ik heb dus twee voetjes nodig. En losse pootjes en steunen bestaan dus niet!!! Moet je dus 2 staanders kopen ( a 18,00) waarvan je voor een normale verwarming de helft afzaagt en weggooit. Verspilling van geld en materiaal. Waarom geen staanders van 60 cm? Kijk dus maar goed uit wat je koopt!! Cando lijkt mooi maar totaal niet flexibel
2 keer een cando hardhouten tuindeur…
2 keer een cando hardhouten tuindeur gekocht. Beide deuren na 4 jaar vermolmd. Waarvan de eerste keer paddenstoelen uit de deur groeiden. Nep hardhout van stukjes aan elkaar gelijmd waaibomenhout.
De deuren zijn goedkoop maar dus duurkoop.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.