Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling geplaatst via Praxis. Als leverancier zijde begint CanDo pas na de afgesproken leverdatum met het starten van de productie. Hierdoor wordt de bestelling dus minimaal 12 dagen later geleverd... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Helaas kwamen bij ons meerdere treden beschadigd binnen of niet goed passend. Het was eerst niet duidelijk dat we bij de bouwmarkt moesten zijn waar we hadden aangekocht, we hadden eerst contact gezoc... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Laat je niet misleiden door de belofte van 10 jaar garantie, in mijn ervaring stelt die weinig voor. Na meerdere pogingen om contact op te nemen via zowel de website als social media heb ik geen e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf bestelling tot aflevering vd trapdelen : TOP. Elk trapdeel was perfect opgemeten, paste allemaal perfect!! Nog goede tips gekregen vd medewerker die kwam opmeten. Trapdelen goed beschermd verp... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja self-service

Jouw huis. Jouw karakter. Makkelijk met CanDo. CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee je eenvoudig een eigen stijl kunt creëren. Onze producten zijn makkelijk te gebruiken en passen in elk interieur. Met het ruime CanDo aanbod van deuren, vloeren, wandbekleding, traprenovatie en decoratief hout stellen we je in staat je eigen stijl te kiezen en zelf jouw woning te verfraaien.

Informações de contacto

2,8

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

206 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Levertijd duurt extreem lang

Levertijd duurt extreem lang. Ik kan niet begrijpen dat bouwmarkten CanDo nog wil verkopen.
Ze zijn niet eens telefonisch te bereiken!
Erg slecht ik wacht al veeeel te lang.
Niets kopen van deze firma!

22 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerde maat glas geleverd…

Wij hebben vorig jaar 2x 4 Cando binnendeuren besteld. Via de Praxis
De eerste 4 deuren waren prima , maar de tweede 4 deuren, daar zit het probleem, die hebben we namelijk pas afgelopen week kunnen plaatsen.
We hadden de deuren wel gecheckt bij levering en dachten dat alles oke was. Maar er zat 1 deur bij met raampjes. En we hebben wel gecheckt of het glas onbeschadigd was, maar dus niet gekeken of de maten klopten, omdat dit bij de eerste 4 deuren wel gewoon oke was. En de goede maten van het glas wel op de verpakking stond.
Dus wat schetst onze verbazing, toen wij de raampjes wilden plaatsen, was er 1 raampje te groot. Mijn man is erg handig en dus dacht hij dat raampje gewoon op maat te snijden, omdat hij toch wel graag verder wilde met klussen. Maar dit lukte dus niet, omdat het (achteraf bezien) gehard glas was en dus in duizend stukjes brak.
En nu zitten wij dus zonder ruitje in de deur. Dit alles heb ik ook aangekaart bij de Praxis, maar die wijst ons op de voorwaarden dat glas niet retour genomen wordt. Maar het glas kan niet eens retour omdat het niet meer heel is. Wij willen gewoon de goede maat glas geleverd krijgen.
Dit ook bij Cando aangekaart. Maar die zeggen dat ik hiervoor bij de Praxis moet zijn.
Praxis zegt wel dat we nieuw glas kunnen bestellen en dan zouden we de verzendkosten vergoed krijgen. Maar hier gaan wij dus niet mee akkoord.
Heel jammer dat Cando niet zijn verantwoordelijkheid neemt.
Voor ons nooit meer een Cando product.

8 de dezembro de 2021

Nooit geleverd via Praxis

Eigenlijk geen ster. Bij Praxis 4 CanDo deuren besteld.
We kregen bericht dat 15 november ze geleverd zouden worden. Dag vrij genomen maar ze werden niet geleverd. Nu drie weken verder en 5 keer Praxis hebben gebeld zijn ze er nog niet. De deuren zijn Kwijt!!
Nu een jurist op gezet. In ieder geval niet kopen !

8 de dezembro de 2021

Lambrisering CanDo Santiago

Na veel zoeken bij diverse bouwmarkten eindelijk een lambrisering pakketten gevonden. Je mag toch aannemen, dat zo'n pakket compleet is. Dus niet. Afwerkings latten voor onder en boven zitten er niet bij en zijn ook niet verkrijgbaar! Pakketten zelf kloppen ook niet want er mist steeds een paneel met een kraal, waardoor je niet kunt doorbouwen! Je denkt, ik bel de fabriek op toch? Maar een tel. nr is niet te vinden en in de bouwmarkten hoef je het niet te vragen. De meeste medewerkers weten niet eens wat een lambrisering is, laat staat dat ze een oplossing hebben voor jouw probleem. Dus zijn we maar opzoek gegaan naar een houtfreser en de juiste boor om deze ontbrekende panelen zelf van MDF te zagen en te fresen. SaskiaMaria

13 de outubro de 2021

Wát een drama

Wát een drama.
10 april 7 deuren besteld.
7 juli werden dan eindelijk de deuren geleverd! Tot onze grote verbazing was elke deur kapot door waterschade.. en niet zo’n beetje ook.
Omdat dit zo vervelend was, hebben we 5 van de 7 deuren 20 juli ontvangen en werden de oude deuren EINDELIJK ook weer meegenomen. (Deze stonden 2 weken lang natuurlijk gigantisch in de weg).
De overige 2 deuren zouden dan halverwege oktober geleverd worden. Vandaag weer een mail gekregen dat het nóg een maand langer duurt. Ik ben benieuwd of ze dan überhaupt komen.

Overigens zijn die deuren nogsteeds regelmatig in de aanbieding bij de Praxis, terwijl ze dus niet eens aan de vraag kunnen voldoen..

12 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Traprenovatie van CanDo, doe het NOOIT!

Zelfs 1 ster echt niet waard!
Heel jammer dat ik deze site niet eerder heb gelezen, anders hadden we er nooit mee in zee gegaan.

Tien treden waren beschadigd. Hoekjes eraf en horizontale krassen. Erg slechte kwaliteit.
Rond de €1000 kwijt voor onze trap, weggegooid geld. Het is echt troep!

Vervolgens paste de grootste maat trede niet, op drie van onze treden. De CanDo grootste traptrede was de klein.
We hebben geen bijzonder huis, gewoon een rijtjeswoning.

3 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

1 ster omdat je er minimaal 1 moet…

1 ster omdat je er minimaal 1 moet aanklikken. 6 deuren bestelt in januari 2020. Maar de helft ontvangen en de rest wordt steeds een maand uitgesteld met steeds een nieuw smoes. De laatste: hout is op...
We hebben al gehad: corona, covid in fabriek, suezkanaal dicht..
Cando reageert nergens op. Dus nooit weer.

24 de setembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

2 maanden geleden 2 raam horren merk…

2 maanden geleden 2 raam horren merk Candor gekocht bij Praxis Zoetermeer. Een hele slechte kwaliteit de zijstukken waar de schroeven in moeten laten los je ziet een naat . Het houd de muggen niet tegen. Hiervoor had Hamstra super kwaliteit maar 2. X zo duur . Goed koop is duur koop. Dus schaf deze van Cando niet aan.

30 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

CanDo = DontDo (magneethor)

CanDo = DontDo! Koop het niet. Een CanDo magneethordeur Standard 95x235cm gekocht bij Praxis. Waardeloos. Magneten zijn veel te slap. Alleen onderaan zitten twee blokmagneten en de rest van de hor moet het doen met twee dunne strookjes magneet. Met geen mogelijkheid werkend te krijgen.

14 de agosto de 2021

Magneethor standard ... troep

Ik heb een magneethor standard gekocht en deze geprobeerd op te hangen. Waardeloze kwaliteit, de magneetstrips blijven niet aan elkaar zitten en zitten niet op de juiste plek in het horretje. Uiteindelijk alles weer weggehaald, kan helaas zo bij de vuilnis. Zonde van het geld en van materiaal. Erg dat dit mag. Niet kopen!

26 de julho de 2021

Heel erg slecht

Dat je zoveel geld betaald voor slecht passend plastic is eerlijk gezegd een grof schandaal. Hij hangt maar daar is het dan ook mee gezegd. Absoluut een afrader..

23 de julho de 2021

Raamhor geplaatst van Cando

Raamhor geplaatst van Cando. Wat een rotzooi. Het vliegengaas blijft er niet netjes inzitten. Het floddert los. Dat gaat geen mug tegenhouden. Kan naar het grof vuil, zondegeld.

19 de junho de 2021

Nooit meer

Nooit meer.
2 panelen besteld en betaald, paar dagen laten "uw hout wordt op dit moment gezaagd", mooi niet.
Na meer dan een maand maar eens gebeld waar ze bleven. Onbekend, we zoeken het uit mevrouw, u ontvangt een mail.
Niets...
Na wéér een half uur in de wacht een medewerker aan de telefoon, weer eindeloos uitzoekwerk waar mijn spullen zijn. Na een hele tijd de reactie dat er een herstelorder geplaatst kan worden voor mijn bestelling. Waarna ik wéér drie tot vier weken op mijn twee plaatjes moet wachten. We zijn NU aan het verbouwen, dus annuleer dan maar.
Weer heel lang in de wacht. Annuleren kan, maar moet schriftelijk. Terugbetaling duurt ook weer twee weken.
Wat een teleurstelling, wat een frustratie en tijd heeft dit gekost. Nooit meer.

7 de junho de 2021

Een hordeur gekocht

Een hordeur gekocht. Het heeft een magneetje boven en een beneden, dus je raadt het al, bij het dicht maken rolt de hordeur weer terug. Daar kom je pas achter als je het bevestigd hebt en dus op maat gezaagd is en dus niet meer teruggebracht kan worden. Cando doesn't!!!!! Niet kopen!!!!

30 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Krakend en slecht aaneensluitend laminaat

Vorig jaar bij de bouwmarkt laminaat gekocht van Cando voor heel het trappenhuis. We hebben het toentertijd laten leggen door een ervaren klussenman die dagelijks parket en laminaat legt. De platen sloten uiterst slecht op elkaar aan de klussenman kreeg het slechts met de grootste moeite gelegd. Na een paar weken begon het laminaat enorm te kraken als je erover liep en aan de uiteinden van de platen, waar ze zo slecht aaneensloten, begonnen ook nog eens stukjes los te komen. Van lieverlee hebben we het laminaat eruit gegooid en vervangen. Echt baggerkwaliteit.

21 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Cando levert de deuren niet

Cando levert de deuren niet, ik wacht al 6 maanden op de deuren die ik in okt. 20 heb besteld bij Deurtotaalmarkt.nl. Gisteren 1 deur binnen gekregen terwijl ik er 2 had moeten krijgen. Deurtotaalmarkt geeft Transportbedrijf de schuld, maar als ik dit hier zo lees denk ik dat de fout bij Cando zit.
De deur (Lincoln) is trouwens van zeer slechte kwaliteit. Is vuren met daaromheen een plastic coating. Het deurbeslag is helemaal waardeloos spul. Zo jammer dit.

13 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Koop geen producten van cando

Koop geen producten van cando. Hordeur gekocht, naja het is een setje onderdelen zonder beschrijving of wat dan ook. Het is letterlijk hier red je er mee. Belachelijk slecht, ik heb de onderdelen al weggegooid. Echt verschrikkelijk slecht, dat dit kan in deze tijd.

8 de abril de 2021

Hout op 'maat'

Via Karwei plaatmateriaal besteld bij CanDo. Het plaatmateriaal is met totaal de verkeerde maten geleverd. Het is scheef gezaagd en de bestelde lengte wijkt soms meer dan een centimeter af. Ook zijn twee platen geleverd van het verkeerde materiaal.

18 de março de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.