Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse på Capa. Fantastisk personale, som er nærværende omkring gæsterne. Maden smagte så skønt! Alt i alt en skøn oplevelse og vi vil bestemt komme igen! Vores tjener under vores besøg... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Restaurant Capa. Stemningen var hyggelig og afslappet, og maden levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg bestilte en entrecôte, og den var helt i top... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Maden var god til prisen. En 7 retters menu. Tjener Heinz var fantastisk. Voksen, læser sine gæster og giver dem en dejlig oplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt igennem elendig oplevelse. Arrogance og upersonlig betjening. Meget trist oplevelse specielt mår man havde glædet sig til dette sted. Middelmådig forret, halv trist smørbøf, sej ribeye med sjaske... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk aften med otte retters menu…

Fantastisk aften med otte retters menu og tilhørende vinmenu. Alt var yderst velsmagende, flot anrettet, og venligt og nærværende præsenteret af Luca, der sørgede for ypperlig betjening.

Det blev ikke sparet på dråberne, som var nøje udvalgt til lejligheden - vores ti års dag❤️

Alt i alt en aften i topklasse, og absolut hver en krone værd - varmeste anbefalinger her fra.

Kh Heidi & Morten

23 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu været på Capa flere gange og…

Har nu været på Capa flere gange og fået en fantastisk service og mad alle gange. 🤩

Vil dog gerne fremhæve Viktor som ver en fantastisk tjener som lige gør oplevelsen det bedre. Har både været der kun med voksne og 1 gang med en baby og man føler sig lige velkommen 🤩

22 de abril de 2025

Fantastisk som altid🌟🌟🌟🌟🌟

Fantastisk som altid! Vi har besøgt Capa flere gange og holdt to større selskaber der. Fra start til slut har de haft styr på det hele. Vi bliver altid godt vejledt i, hvad de kan anbefale fra menukortet, og de har et lækkert udvalg af drikkevarer. Ikke mindst laver de super gode drinks🤩

Det, der betyder meget for os, når vi er ude, er at blive behandlet som gæster og møde et smilende personale med god service. I Capa formår de netop dette. Vi vil gerne fremhæve en særlig tjener, Viktor, som har ydet den bedste og mest imødekommende service, vi nogensinde har oplevet. Han gør sit arbejde fremragende🌟

Tak som altid for den gode stemning, det smittende humør og de venlige smil. Vi glæder os til at komme igen snart.

19 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en fantastisk aften

Vi havde en fantastisk aften, som altid! Men vores tjener for aftenen, Heinz gjorde er fantastisk stykke arbejde! Han er et virkeligt behageligt og vidende menneske.
Det var min fødselsdag, hvilket jeg ikke nævnte før efter vi havde betalt, men selvom det ikke blev nævnt, følte at han vidste vi fejrede noget, før det blev sagt, med den helt fantastiske service han udførte. Vi er overordentligt tilfredse!
Der til skal det også nævnes at Casper tog virkeligt godt imod os ved ankomst og han præsenterede også nogle dejlige retter, men Heinz var vores tjener for aftenen og vi var så glade!
Tak for en dejlig aften, som altid ❤️
Undskyld for stavefejl osv, men måtte hjælpe min hustru med vores vin menu 😅

20 de abril de 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Maden var helt perfekt. Både Ribeye og mørbrad sad lige i skabet. Tak til tjeneren Heinz for en god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.

19 de abril de 2025

Fantastisk smagsoplevelse

Fantastisk madoplevelse til overkommelige priser. Vi fik deres 8 retters april aftentilbud, hvor man får 8 retter til 550 kr. Det er virkelig en skarp pris, taget kvaliteten og smagsoplevelsen i betragtning. Udover den enormt lækre mad, var personalet helt igennem fantastisk. De tog sig god tid til at forklarer om retterne og der var også plads til lidt hyggesnak indimellem. De var gode til at tjekke op på os, om vi manglede noget. Virkelig et skønt personale, der kun gjorde hele oplevelsen endnu bedre. En KÆMPE anbefaling til alle!

14 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Den fedeste og flotteste madoplevelse…

Den fedeste og flotteste madoplevelse nogensinde ! det er så fint et koncept hvor de fleste kan være med økonomisk og så sørger Casper og køkkenet for at alle føler sig som lidt ekstra med den vanvittige mad de kommer ud med fra deres køkken. Og stemningen er bare top dollars . Tjenerne er ekstrem dygtige og alligevel giver de sig tid til at stå og sludre lidt om vind og vejr TAK Rikke for din dygtige menneskelige og ikke mindst professionelle måde at være på. 1000 tak fordi i giver alle os den mulighed og tak for Caspers måde at være på, du svarer altid på spøg osv til trods for du altid har gang i 3500 forskellige sager .
Respekt for det ❤️

15 de abril de 2025

Super godt

Super godt
En oplevelse man ikke glemmer, maden var så lækker og tjenerne var super søde vi havde en tjener der hed Heinz super sjov og sød mand

14 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi glæder os til at komme igen

Vi har lige været på Capa og spise for første gang og det bliver bestemt ikke sidste. En skøn aften med lækkert mad og ikke mindst et frisk personale som bidrager til at stemningen lige får oplevelsen et ekstra step op. Super søde og venlige og ikke det stive men helt nede på jorden.
Et skønt sted hvor vi glæder os til næste gang at tage vores børn med for hold da op en fed oplevelse børnene ved et andet bord fik. Der er kræset om at børnene også får en fed oplevelse med flot servering og røg 😊.

3 de abril de 2025

Spiste på CAPA

Spiste på CAPA, for første gang, og hvilken oplevelse.
Maden, forret - kød - tilbehør var klasse A!!!
Vin valget, efter den italienske tjeners anbefaling, var perfekt.
Tjenerne var super gode👏
Alt i alt en fed oplevelse.
Nu mangler jeg kun at prøve bøfsandwichen til frokost.
TAK til CAPA

5 de março de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig mad, men god betjening.

Utrolig dårlig mad.
Vi bestilte 4 smørbøffer der alle var seje.
Man havde på forhånd skåret dem ud i tynde skiver, hvilket indikerede at “kokken” var klar over at de var seje.
Jeg har fået væsentlig bedre ribeye hos min lokale Meny til 70 kr stykket, end på Capa til 750 kr.
Personalet var fantastisk.

21 de fevereiro de 2025

2 stjerner kun for det søde personale

2 stjerner kun for det søde personale. - Maden var smagsløs og kedelig. Min kone og jeg fik deres 5 retters menu. Kun én af retterne synes vi smagte godt og af noget, resten var kedeligt og intetsigende. Desværre, for prisen er jo ikke i den lave ende.

1 de março de 2025

Capa ringer torsdag aften

Capa ringer torsdag aften, og fortælle at reservationen, som er den efterfølgende dag desværre bliver annulleret?! De har formået at lave en fejl under reservationerne.
Amatørfejl som måske også indikerer resten af restaurantens kvalitet.

6 de fevereiro de 2025

Anmeldelse af Restaurant Capa

Anmeldelse af Restaurant Capa - København

Jeg havde store forventninger til Restaurant Capa, da vi var et større selskab, og vi havde reserveret lang tid i forvejen til en 6-retters menu. Desværre var oplevelsen langt fra det, vi havde håbet på.

Fra starten var der problemer. Min forret blev serveret frossen, og der manglede simpelthen brød til bordet. Småretterne, som skulle være en del af oplevelsen, var middelmådige og ikke noget, der imponerede.

Vi blev hurtigt gjort opmærksom på, at vi kun kunne bestille vin og ikke andre drikkevarer, da de havde travlt på 1. sal. Dette føltes ikke som en god service, og stemningen blev hurtigt lidt trykket, især da vi sad alene i kælderen.

Vi efterspurgte flere gange brød, og efter meget ventetid blev der serveret to små tallerkener brød til hele selskabet – absolut ikke nok.

Hovedretten var en katastrofe. Et stykke kød på tre kartoffelskiver, hvor kanterne var hårde. Sovsen var overdrevet, og en friturestegt løgring på toppen, som kunne have været taget direkte fra en Frost pose, gav ikke indtryk af noget friskt eller veltilberedt.

Desserten, brunsviger crumble med bananis, var heller ikke noget at råbe hurra for. Bananisen var smeltet, og det hele virkede uoplagt.

Til kaffen spurgte vi, om de havde Bailey’s, og det blev faktisk den eneste positive oplevelse af aftenen – det reddede i det mindste en lille smule af stemningen.

Alt i alt var det en stor skuffelse. Med et navn som dit, Casper Zobczyk, burde man forvente langt bedre både hvad angår kvalitet, service og helhedsoplevelse. Det her var en ommer.

Jeg kan desværre ikke anbefale stedet, hvis du leder efter en god middag i København

24 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

God mad og flink betjening

Super godt mad, kort og godt. Eneste anke, bordene står meget tæt. Og personligt syntes jeg det er en mærkelig ting at personale bare går ud fra at du taler engelsk, det er fint til dem der gør, men nu bor vi i Danmark. Samme gjaldt det hotel vi boede på. Måske det bare er fordi jeg er Jyde, men søde tjenere og behagelig atmosfære. Det var en oplevelse.

26 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fejrede vores datters fødselsdag

Vi fejrede vores datters fødselsdag, med jeres 8 retters julemenu. Faktisk oplevelse!!! Dejlig mad, god og professionel betjening (Luca). Og en gave til fødselaren!!
Og hvor var det dog herligt, at se Casper i fodboldtrøje og shorts, i restauranten!!! Cool! Vi vender gerne tilbage!!! GLÆDELIG JUL🌲🎅

22 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service fra start til slut

Super god service fra start til slut , med meget opmærksomme tjenere.Vores 5- retters menu med en dele smør bøf var fantastisk og ikke mindst var vinmenuen helt sublim og afstemt perfekt til retterne. Go stemning og akustik i flotte lokaler - vi er fan.

21 de dezembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

En stjerne for betjeningen og en…

En stjerne for betjeningen og en stjerne for maden.
Jeg havde bestilt 3 retter med mørbrad til hovedretten. Det var en underlig og uspiselig mørbrad oplevelse.
Normalt ville en restaurant afpudse en kødudskæring, inden tilberedning.
Men ikke her 🤓🤓

Jeg kunne se på de andre gæster også undlod at at spise kødet☝️

Casper, hvad sker der?

21 de dezembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Hyggelig restaurant og atmosfære men…

Hyggelig restaurant og atmosfære men maden var under al kritik. Vi ventede alt for længe på serveringerne og da de endelig kom, var maden lun eller helt kold. Smørbøffen var fyldt med sener og kunne ikke tygges. Jeg har smagt bedre kød på Jensens bøfhus. Virkelig ærgerlig madoplevelse.

13 de dezembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais