Fantastisk oplevelse på Capa. Fantastisk personale, som er nærværende omkring gæsterne. Maden smagte så skønt! Alt i alt en skøn oplevelse og vi vil bestemt komme igen! Vores tjener under vores besøg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Restaurant Capa. Stemningen var hyggelig og afslappet, og maden levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg bestilte en entrecôte, og den var helt i top... Ver mais
Maden var god til prisen. En 7 retters menu. Tjener Heinz var fantastisk. Voksen, læser sine gæster og giver dem en dejlig oplevelse.
Helt igennem elendig oplevelse. Arrogance og upersonlig betjening. Meget trist oplevelse specielt mår man havde glædet sig til dette sted. Middelmådig forret, halv trist smørbøf, sej ribeye med sjaske... Ver mais
Besøg på Restaurant Capa
Vi besøgte Restaurant Capa den 13. december. Vi kom åbenbart til at vælge en forkert indgang, selvom der stod Capa på døren. Vi blev mødt af en person der belærte os om at vi havde valgt en forkert indgang! Så lås dog døren, så man ikke kan ta’ fejl. Vi havde børn med og serveringen af deres mad var en oplevelse, med masser af røg fra tøris. Den kvindelige tjener løb med tungen ud af halsen og kæmpede det bedste hun havde lært - Hatten af for det, hun var virkelig sød og ihærdig. Hvad maden angår, var alt det vi fik serveret ganske koldt. Oveni det hele var akustikken virkelig dårlig, vi kunne næsten ikke tale sammen. Vi står tilbage med et spørgsmål: Kan man virkelig tillade sig at forlange 650 kr. for en kold smør bøf, hvor kødet var fyldt med sener. For at sige det lige ud: Det mad vi fik serveret, ville jeg nødigt lægge navn til! Det drejer trods alt om en regning på over 6000 kr.
Skuffelse trods ihærdig indsats
Der var reserveret til ni personer og set frem til en god familieaften, som desværre skuffede på mange punkter.
Den legendariske smørbøf var, som mange andre også har bemærket, både en kølig og temmelig senet oplevelse.
Andre serveringer ankom ligeledes afkølede, hvor det venlige personale søgte at kompensere - desværre glemte de det i travlheden og måtte påmindes om det, hvorfor der måtte findes en anden løsning. Trods ihærdige forsøg på god service, så måtte de erkende, at de havde alt for travlt.
Samlet set landede prisen på mange tusinde for et bord på ni personer og dermed scorer Capa til en bundkarakter for det, som blev leveret.
Kan man ikke give 6 stjerner 😉
Kan man ikke give 6 stjerner ? For de er da så velfortjente. Vi var 4 personer , der fik 5 retters menu og en delesmørbøf. Tjeneren var om os fra start til slut - super service. Maden var det lækreste vi nogensinde har smagt - vi var helt vilde med trøffelsuppen mums. Vi afsluttede med en kop kaffe/the. Perfekt afslutning på en perfekt aften.
En uforglemmelig aften
Super god mad og en særdeles fin betjening.
Vi fik November menu, og jeg undrer mig stadig over prisen for maden havde høj klasse.
Tjenerne talte Engelsk hvilket var lidt svært for min mor på 80 år, og det så Casper der kom og oversatte.
Man ser ikke så tit at chefen selv har det overskud.
Man bør unde sig selv at prøve trøffelsuppen og smørbøffen - uha det var godt!
Tak for en uforglemmelig aften!
Igen en super god oplevelse,- hyggelig…
Igen en super god oplevelse,- hyggelig og kompetent betjening. Altid en god madoplevelse-flot vinmenu - vi kommer igen med hele familien.
Super mad oplevelse
Super hyggeligt resturant
Venlig tjener der manglede ikke noget
Og til sidst sikke en mad oplevelse
Kan varmt anbefale at prøve 5 retter
Helt sikkert et sted vi kommer igen 😉
Rigtig god velkomst og Super Service 😋
Rigtig god velkomst, super service !!
Vi fik alle November tilbud 👍
8 retter for 550 pr person + drikkevarer....
Lækker mad med super service og forklaring på hvad der ventede 😁 Og så var det bare at nyde ..... 👍 😋😋
Det skal også tilføjes at der var 2 små børn med, de fik en herlig oplevelse !
Helt fantastisk madoplevelse og aften
Helt fantastisk madoplevelse og aften. Jeg blev overrasket af kæresten - jeg havde talt om, at jeg ville ind og prøve smørbøffen. God service, lækkert glas Côtes du Rhône og dejlig mad…. Den eneste årsag til 4 og ikke 5 stjerner er, at vi ønskede vores bøf Medium, men den var desværre Well-done. Vi nævnte det dog ikke, da den stadig var utrolig lækker og mør. Vi kommer tilbage!
God oplevelse
4 voksne Fik 7 retters menu og 1 børne menu og alt spillede-fantastisk og høflig betjening og vi kunne ikke forlange mere til prisen
Virkelig en kedelig oplevelse og meget…
Virkelig en kedelig oplevelse og meget hurtigt en fornemmelse af at der var stor forskel på deres kunder. Ingen velkomst bobler til os. Blev spurt om vi ville have vand til og det sku man så betale for. Vi måtte spørge efter brød og da vi bad om mere fik vi at vide at det sku man også betale for. En i selskabet er vegetar og hun gik derfra stadig sulten. Smørbøf var senet og kedelig. De små retter og dessert smagte rigtig godt. Inden dessert ville vi gerne ryge og fik der at vide at vi ikke havde bordet ret meget længere. Regningen blev serveret direkte da vi havde spist desserten uden at vi havde bedt om den. Følte os slet ikke velkommen og nærmest smidt ud. Manden sagde det efterfølgende til bartenderen og han kom med virkelig dårlige undskyldninger, så som at det var fordi at vi var der for 1. gang og at de tilgode så gentagende besøg. Hende der havde booket bord var hendes 2. gang. Aftenen kostede os over 2400 kr, så det er da sidste gang vi kommer der. Lydniveau var også ekstremt højt, så man nærmest blev nødt til at råbe ind over bordet. ØV ØV
Spis et andet sted
5 personer fik efterårsmenu til i alt 3277,- kr
Første ret med appetizers var lækkert og satte forventningerne højt.
Forret med laks var en underlig flad oplevelse
Mellemret med chorizo og kammusling var bare en total underlig sammensætning af smage.
Bordet fik derefter den famøse smørbøf, hvor kun 1 kunne tåle at spise den så “rare” som serveret, de andre 4 røg ud igen for at blive stegt mere. 2 kom tilbage og var okay møre og okay smagfulde, 2 var fulde af scener, så de røg uden igen. De 2 erstatninger var ganske vist mere møre, men kedelige og uden smag… eller jo de smagte af koldt smør, men ikke af lækker oksekød som forventet. For hver gang vi henvendte os virkede det som om tjeneren tog det mere og mere personligt. Da bordet efterhånden druknede i kød rundt om på tallerkenerne, fordi vi spiste de skiftevis slatne/sprøde fritter mens vi ventede på at få kødet igen, spurgte vi om vi kunne få resterne i en doggybag til hundene derhjemme, men der kom en søforklaring om at det måtte de ikke.
Desserten var også en aldeles uinspirerende oplevelse.
Vi valgte pinot noir til bøffen, og den skuffede sørme også. Helt udefinerbar gennemsnits-tilbudsvin der på ingen måde var noget man forbandt med en pinot noir.
Meget larm og unødvendig høj musik gjorde det svært at føre samtaler over bordet.
Til gengæld fik vi lov til at betale fuld pris for hele middagen, ingen imødekommenhed for det dårlige kød.
Spis et andet sted!
Super lækker mad og virkelig god…
Super lækker mad og virkelig god betjening, kan virkelig anbefales. Men at man ikke kan lave drinks fordi man er et selskab på +8 giver absolut ingen mening. Håber der bliver snakket med barchefen om denne holdning at man ikke kan bestille 6 drinks fordi man er over 8 personer😖
ELENDIG OPLEVELSE
Tja - hvad skal jeg næsten sige udover ELENDIGT.
Vi var 2 par som ofte går ud og spiser godt, og havde virkelig glædet os til at besøge CAPA.
Men men men glæden blev hurtig vendt til, at det absolut ikke er et sted vi kommer igen og ej heller kan anbefale til nogen.
Begrundelse:
1. forret: kom ind inden vi overhovedet havde drukket vores velkomst bobler - forret blev sendt ud igen med en fornærmet tjener
2. hovedret: der blev serveret en tallerken med en upyntet bøf, 2 små skåle med pomfritter, 2 små skåle med bearnaise sovs og 2 små skåle med en meget kedelig salat, som helt sikkert er købt som en færdigblanding.
En bøf blev sendt retur da den stadig sagde MUE - var total rå. En anden bøf blev sendt retur da den var fyldt med sener og var uspiselig. De to sidste kæmpede vi os igennem.
3. dessert: udefinerbar opskummet klat med lidt krymmel.
4. betjening: uacceptabelt at der skal kommunikeres med tjenerne på engelsk - vi er på en restaurant i Danmark. Ikke alle folk som kan tale engelsk og forstå præsentationen af maden mm.
5. omgivelser: alt for mange borde er presset ind man sidder alt for tæt. Vores bord var lige ud for, hvor tjenerne gik ind og ud af køkkenet - det var som at sidde på Hovedbanegården - vildt stressende og absolut ikke behageligt.
Så alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, som ikke var pengene vær - et opreklameret sted - ja nærmest en pengemaskine.
Gik før maden kom…
Jeg har aldrig prøvet en så dårlig betjening som her. Havde bestilt bord og kunne godt se vi kom for sent - vi ringer og får fortalt at vi bare skal slappe af og komme hurtigst muligt - God start!
Sætter så konen af 10 min for sent og kæmper med en parkeringsplads, da jeg kommer ind i restauranten 10 min senere kommer tjeneren hen for at sige at vores 5 retters menu, nu kun kunne blive en 3-retters fordi vi forsinket (20 min) og det kunne de ikke lave om på. Forsøgte at fortælle tjeneren at det var blevet aftalt med hendes kollega, men fik bare af vide at de ikke lavede undtagelser.
Efter vi havde bestilt kom endnu en ud for at fortælle at de ikke kunne lave 5-retters - sagde at vi allerede havde bestilt en 3-retters og at det ikke gav nogen mening i mit hoved.
Han blev så fornærmet, at han sagde st vi kunne jo bare gå hvis vi var utilfredse.
Jeg spiser ikke et sted hvor man skal tigge og be om de tager ens penge. Så tak for en rigtig god aften - vi finder selv ud.
Godt der er mange andre gode restauranter i kbh, som er en smule kundemindet.
Ville give 5 stjerner
Ville give 5 stjerner! Maden og betjeningen var god, men at I vælger at tage 500 kr i “no show” gebyr fordi en i vores selskab var blevet akut syg, er virkelig dårlig service. Vi købte alle 5 retters menuer, flere vinmenuer, drinks og kaffe og alligevel er de 500 kr sneget ind i midten af regningen. Det havde faktisk bedre kunne betale sig, hvis vi havde fået hans menu serveret - så havde vi da fået noget for pengene. Tjeneren var enig!
Det er en sølle måde at tjene 500 kroner ekstra ved ikke at diffentere i jeres “no show” politik. I burde refundere de 500 kr til mig- det ville være god service og give gode anmeldelser og flere kommende besøg. På forhånd tak.
Tusind tak for en dejlig aften
Tusind tak for en dejlig aften, skøn mad, rigtig go betjening med tjenere i øjenhøjde , vi følte os bestemt hjemme og har haft en rigtig go aften ❤️
En helt igennem fantastisk madoplevelse…
En helt igennem fantastisk madoplevelse ( syv retters kødmenu ) nogle fantastiske tjenere ( Rikke og Morten) som var medvirkende til at levere en fantastisk aften. Kan kun anbefale at prøve Capa. Tak for en fantastisk oplevelse fra Pia og Mads
Kommer ikke igen
Vi inde på restauranten sammen med en god ven, som lige som mig, er vild med at lave god mad. Vi havde glædet os, men blev desværre slemt skuffet.
Da vi ankom klokken 19:30 var der rigtig travlt, og tjenerne løb rundt.
Vi blev hurtigt sendt til vores bord, fik smidt et par menukort på bordet.
Der var ikke den ro, det overblik og smil man forventer når man kommer til en god restaurant og bliver modtaget af tjeneren.
Hvorfor ikke bruge flere tjenere når der er fuld booket ofte i weekenderne, men ok, det kan være der var sygdom.
Vi bestilte 5 retters med tilhørende vinmenu.
Inden vi gik igang fik vi brød og pisket smør. Smøren smagte af intet og brødet var ligegyldigt og købt i byen.
Første forret sendte vi tilbage, den kunne vi have købt bedre i Netto.
Laksen var fuldstænding flad og den tilhørende sauce smagte af intet.
Jeg skal sige pynten og kreationerne på de forskellige retter var rigtig fine.
2 næste retter var udmærket.
Vi kommer så til hovedretten, et lækkert stykke kød. Det er mørt og lækkert, men desværre er det fuldstænding bedøvet i hvidløg, og igen ikke tilsmagt/ kigget på i køkken inden serveringen.
Der findes langt bedre restauranter i KBH, og vi er der næste gang vi skal ud og hygge og spise noget lækker mad.
En overvurderet restaurant som vi prøvede af, grundet gode indlæg på de sociale medier fra restauranten selv.
Vi fortalte løbende om vores oplevelser med maden og lod den stå, men oplevede en ligegyldighed fra personalet, som bare gik videre til næste ret.
Øv, havde virkelig glædet os, men blev slemt skuffet.
Vi havde ikke en god oplevelse og kommer ikke igen.
De 2 stjerner er på grund af den fremragende vinmenu.
1 stjerne for maden.
Dårlig oplevelse
Da vi skal bestille, spørger vores tjener om vi ønsker en drink eller bobler til at starte på, vi siger ja til bobler og får dem serveret, der går ikke to min så får vi forretten serveret, vi har dårligt smagt på boblerne endnu, mega ærgerligt når vi nu også skulle have vinmenu til, så sad man der med bobler og hvidvin. Brødet kom lidt senere med smør til, som smagte af absolut ingenting og det var tørt, som om det var skåret flere timer i forvejen.
Vi nåede kun lige at sluge maden, så kom næste ret. Bøffen var fyldt med scener og var næsten rå.
Vi synes ikke at præsentation af maden var særlig god, det skulle gå meget stærkt det hele.
Vi kommer ikke igen og kan desværre ikke anbefale.
Piv ringe og skuffende oplevelse
Efter have fulgt Capa Cph længe på IG var vi blevet nysgerrig på, at afprøve den berømte smørbøf.
Vi var to par, der havde bestilt bord til kl. 21, vi havde nævnt ved bordbestilling, at vi skulle have sommertilbuddet med en 3-retters menu, og det kunne vi sagtens nå iflg. medarbejderen, der tog imod vores bordbestilling.
Vi kommer ind i en fyldt restaurant med et mindre men særdeles højrystet selskab, der gør det nærmest umuligt at føre en samtale ved bordet eller høre hvad tjeneren siger.
Da tjeneren tager i mod vores bestilling, kigger hun som det første på sit ur, da vi alle skal have 3 retters menu - men vi får lov at bestille menuen.
Forretten var super lækker, fyldt med smag
Hovedretten - 2 havde opgraderet menuen til smørbøf til 350 kr. ekstra pr. menu
Kødet var piv ringe - ribeye var uden smag og fyldt med sener
Smørbøffen var også smagsløs og på ingen måde en mør og lækker smagsoplevelse, som der bliver reklameret med
Tilbehøret var lækre sprøde pommes frites, lækker bearnaise og noget grønt kedeligt salat. Meget små portioner til deling og vi blev ikke tilbudt refill.
Desserten var lækker og frisk men ikke videre ophidsende ift. smag.
Deres version af en gin hass koster 130 kr. og smager mest af alt af mango (en meget dyr mango juice vel at mærke)
En restaurant der promoverer sig selv på at servere lækker mørt kød i en uhøjtidelig atmosfære var bestemt ikke vores oplevelse. Det er en restaurant i den lidt dyrere ende, men jeg vil til en hver tid foretrække andre gode steak restauranter, som er væsentlig billigere, bedre kvalitet og bedre akustik.
Så ingen anbefaling herfra og tvivler på vi kommer igen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.