Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Kan u meedelen dat wij deze namiddag de bestelling ontvangen hebben, waarvoor dank. Mailtje waarvan sprake in reactie van Captain Pup's heb ik niet gezien anders zou ik niet zo gereageerd hebben ;-... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste, Deze mail om jullie van harte te bedanken voor de moeite dat jullie hebben gedaan. Captain Pup’s werkt met ongelooflijk professioneel personeel. Prima service is iets dat niet iedereen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na een maand is onze bestelling in eens binnengekomen. Terwijl al meerdere malen hadden gemaild deze niet meer te willen aangezien we al iets anders hadden geregeld voor onze pup (omdat het zo lang d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb nu sinds een maand een bedje van captain pups in huis en mijn hond blitz is er niet meer van af tekrijgen normaal was die onrustig in z’n slaap patroon. Maar nu met die heerlijk zachte bedje wa... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

2,7

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

151 opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Een geen reactie mail algeen…

Een mail gestuurd...totaal geen antwoord op gehad. Zeer slechte zaak .

11 de outubro de 2024

Beste,

We hebben helaas geen mail van u mogen ontvangen, dus vandaar dat wij ook niet hebben kunnen reageren. Kunt u ons nogmaals een mailtje sturen op support@captainpups.com? Alvast bedankt! 🐾🤎

Top hondenbedje

Top hondenbedje! Mijn hond heeft nu eindelijk een plekje waar die heerlijk kan liggen. Kwaliteit van het hondenbedje is goed en de levering was snel, dus ik ben helemaal tevreden mee.

4 de novembro de 2024

Bedankt voor je mooie review Sven! 🐾🤎

Retour

Retour, gewoon uit China voor een megaprijs!

7 de outubro de 2024

Hoi Anja,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wat jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent. Bij Captain Pup's ontwerpen en produceren we onze producten volledig zelf, met veel aandacht voor detail en kwaliteit. Onze manden zijn bijvoorbeeld handgemaakt, wat ons in staat stelt producten aan te bieden die uniek en duurzaam zijn.

Om ervoor te zorgen dat we onze producten snel en kostenefficiënt kunnen leveren aan klanten wereldwijd, hebben we magazijnen in de VS, Europa en Azië. Door de hoge vraag naar onze populairste producten was onze voorraad in Nederland en de VS tijdelijk uitgeput. Om vertraging te voorkomen en kosten voor onze klanten te besparen, hebben we deze producten rechtstreeks vanuit ons magazijn in Azië verzonden. Ondertussen zijn we weer volledig bevoorraad van materialen in Nederland, hierdoor kunnen wij weer snel verzenden vanuit ons magazijn in Breda, en is het vandaag besteld, morgen in huis! 🐾🤎

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons om te blijven verbeteren en we hopen dat we eventuele zorgen snel voor je kunnen oplossen.

Beste groet,

Binnen 1 dag kapot gemaakt

29 de setembro de 2024

Beste Jos,

Wat jammer om te horen dat uw hondje het bedje niet naar wens vond. Ons team heeft u een mailtje gestuurd om u te helpen in deze situatie! 🐾🤎

Classificada 1 em 5 estrelas

Lang moeten wachten op de bestelling

Lang moeten wachten op de bestelling, zonder updates tussendoor. Kwaliteit van de mand is zeer matig. Tegenvaller in alle opzichten.

29 de setembro de 2024

Beste Marlies,

Jammer dat je onze service zo hebt ervaren. Graag horen wij van u wat er tegenviel aan de kwaliteit van het product zodat we uw ervaring kunnen verbeteren! 🐾🤎

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb 2 weken geleden een…

Ik heb 2 weken geleden een “handgemaakt” bedje voor mijn hond besteld en betaald. Niets meer van gehoord. 2 x gemaild, gebeld maar NIETS. schande. Naïef als ik was dacht ik; bestel bij een klein bedrijfje ipv pelsbarn. Nooit meer.

22 de outubro de 2024

Beste Cindy,

Jammer dat je het zo hebt ervaren, het lijkt erop dat we geen mail van je hebben ontvangen, dus vandaar dat wij niet hebben kunnen reageren!

Wij hebben in het systeem gekeken, en op de dag van de review is het bedje bij u aangekomen: https://m.cirrotrack.com/parcelTracking?id=CINL4943265783648

Ons klantenservice team heeft ondertussen contact met u opgenomen! 🐾🤎

Tera

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte service geen contact mee te krijgen

Levering duurde ten eerst mega lang. Nadat we het pakket hebben ontvangen waren we erg teleurgesteld in de kwaliteit. gemaild met de vraag hoe we dit konden retourneren. Tot op heden geen reactie ontvangen.

16 de setembro de 2024

Beste Thirza,

Jammer dat je het zo hebt ervaren, retourneren is natuurlijk altijd mogelijk, maar wij hebben helaas geen mailtje van jou mogen ontvangen.

Je kan ons mailen op support@captainpups.com om een retour formulier aan te vragen! 🐾🤎

Classificada 1 em 5 estrelas

Product niet ontvangen en geen communicatie mogelijk

14 september hier twee hondenbedden besteld. 25 september heb ik nog steeds niks ontvangen. Inmiddels meerdere malen gemaild maar hier reageren ze niet op. Telefoonnummer wat ze vermelden op de website is ook niet bereikbaar.

25 de setembro de 2024

Beste Thirza,

Wat spijtig om te horen dat de bedjes nog niet binnen waren gekomen. Ondertussen zijn de bedjes binnen en heeft ons team gereageerd op je email en zijn klaar om je verder te helpen! 🐾🤎

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb 11-07-2024 een bestelling gedaan…

Heb 11-07-2024 een bestelling gedaan het is nu 14-08-2024 en ik heb nog niks binnen en op mails word niet gereageerd.

17 de julho de 2024

Beste Peggy,

Ik heb u zojuist een mailtje gestuurd met een gepaste oplossing op dit probleem! 🐾🤎

Groetjes,
Mandy
Captain Pup's

Classificada 2 em 5 estrelas

Heb in september '23 een waterblazer…

Heb in september '23 een waterblazer bij dit bedrijf besteld. Werkte in eerste instantie goed, maar kreeg problemen met de temperatuurregeling. In april '24 contact gezocht met klantenservice, waarbij er in eerste instantie wel werd gereageerd en me een nieuwe waterblazer werd beloofd (viel nog onder garantie). In de weken erna meerdere malen weer contact proberen te zoeken met de klantenservice, zowel via mail als via het contactformulier op de site, maar nooit een reactie meer gehad. Vind het een slechte klantenservice.

1 de abril de 2024

Betrouwbaar en goed product

Prima product; superzacht hondenmand. Levering duurde even maar het wachten waard!

11 de dezembro de 2023

Resposta da Captain Pup's

Bedankt voor de mooie review! 🤎🐾

Classificada 2 em 5 estrelas

Klantenservice reageert niet en product niet geleverd!

Wat een ontzettende teleurstelling! Op 6 mei een hondenbed besteld en betaald (#3962). 14 mei bericht ontvangen dat het hondenbed klaar was en het zou diezelfde dag met DHL verstuurd worden. Het is inmiddels 23 mei en nog steeds heb ik het hondenbed niet ontvangen. Op mijn berichten van 16 en 18 mei krijg ik tot op heden geen enkele reactie. Slechte service!!! Helaas kan ik het product niet beoordelen, want ik heb tot op heden niets ontvangen. Neem s.v.p. contact met mij op.

Update: 24 mei is de bestelling geleverd, echter ik heb niets gehoord van klantenservice helaas. Hond en kat vinden het leuk dus het hondenbed op zich is prima.

23 de maio de 2024

Beste Ingeborg,

Bedankt voor de review, ons team heeft ondertussen contact met je opgenomen!

Zeer tevreden

Er was een verkeerde mand gestuurd, moest even wachten, maar daarna alles keurig opgelost. Hele goede service

11 de abril de 2024

Beste Brigitte,

Bedankt voor je mooie review! 🐾🤎

Verkeerde maat opgestuurd tot 2 x toe

Verkeerde maat opgestuurd tot 2 x toe. Nu nog geen nieuwe ..

8 de abril de 2024

Beste Marlies,

Ons team is bezig met een passende oplossing, bedankt voor uw geduld!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedje zoek en snel opgelost

Bedje besteld dat door transporteur bij afwezigheid ergens anders was bezorgd en toen zoek was. Ik kreeg direct de toezegging van een nieuw bedje dat snel werd geleverd! Erg klantvriendelijk!
En de hond is blij met het bedje😊

25 de abril de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.