Kan u meedelen dat wij deze namiddag de bestelling ontvangen hebben, waarvoor dank. Mailtje waarvan sprake in reactie van Captain Pup's heb ik niet gezien anders zou ik niet zo gereageerd hebben ;-... Ver mais
Beste, Deze mail om jullie van harte te bedanken voor de moeite dat jullie hebben gedaan. Captain Pup’s werkt met ongelooflijk professioneel personeel. Prima service is iets dat niet iedereen... Ver mais
Na een maand is onze bestelling in eens binnengekomen. Terwijl al meerdere malen hadden gemaild deze niet meer te willen aangezien we al iets anders hadden geregeld voor onze pup (omdat het zo lang d... Ver mais
Ik heb nu sinds een maand een bedje van captain pups in huis en mijn hond blitz is er niet meer van af tekrijgen normaal was die onrustig in z’n slaap patroon. Maar nu met die heerlijk zachte bedje wa... Ver mais
Dorpsweg 28a, 3245VC, Sommelsdijk, Holanda
Mijn hond Lady is er blij mee ik had misschien beter 1maat kleiner kunnen kopen
voor mijn spaniel valt best groot.
Lieve groet Lilian

Resposta da Captain Pup's
Roxy ging er meteen opliggen en gaat er niet meer van af! Super kleed!

Resposta da Captain Pup's
Bestelling makkelijk geplaatst op de website.
Het Captain Pup's bedje heel snel binnen 🤗
Binnen een week 😄
Mijn Hond Happy🥰 heeft wel 2 seconden er over nagedacht om in dit heerlijke bedje te gaan liggen😜
Na 2 uur ligt ze er nog steeds in🤗
Dus ik zou zeggen, Missie geslaagd 🥳
Ik kan iedereen het bedje aanraden😎

Resposta da Captain Pup's
The bed is great and my dog loves it, so it is a great buy for our dog and I highly recommend it.
The part about communication and updates about delivery is something the company can improve. They produce the beds on orders, so the waiting time is longer than I've expected, so it was a bit stressful to don't be informed properly about the delayed delivery. Other than that, great bed for our dog and happy with this buy!

Resposta da Captain Pup's
Het is een fijn en zacht product voor de pup. Snel geleverd ondanks dat de site zegt dat het 5-8 werkdagen duurt. Aanrader!

Resposta da Captain Pup's
Yana geniet van haar zachte bed en ik ben blij, want de bank blijft schoon ❤️

Beste,
Captain Pup’s werkt met ongelooflijk professioneel personeel.
Prima service is iets dat niet iedereen kan aanbieden. Jullie duidelijk wel!!
Nogmaals van harte bedankt 🙏

Resposta da Captain Pup's
Mooi hondenbedje voor op de bank. Hond is er erg blij mee. Wel even op moeten wachten, maar zeker de moeite waard.

Resposta da Captain Pup's
Niet alleen erg klantvriendelijk en een goede service, maar ook nog eens een heel mooi product!!!
Baasje blij en pup helemaal happy!

Resposta da Captain Pup's
Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling.
Mijn hond heeft er wel aan moeten wennen en ligt op dit moment er nog niet vaak op. Wat mij opvalt dat het wat statisch wordt. Soms als hij van het kleed afgaat dan knettert het een beetje. En staan zijn haren wat overeind. Vooral toen het buiten vroor. Het beschermt in ieder geval onze bank wel tegen zand en haren. Dat vind ik wel heel fijn.
The colour and how its made is so good. Its really good and my dog loves it!!

Resposta da Captain Pup's
Jullie zijn erg beleefd geweest , helaas heeft dhl mijn product niet geleverd maar jullie hebben meteen gereageerd !
Maar helaas 😞

Resposta da Captain Pup's
Op de levering was het even wachten en weinig feedback in de voorbereiding ervan maar wel blij met het product!

Resposta da Captain Pup's
My dog absolutely loves her bed. This is the second one I've bought as reserve when ones in the wash. Very good quality, super soft and cosy. Good service too.
The only thing I miss is washing instructions although I washed ours with no problems but didn't know whether I should centrifuge it. (Which I didn't do ... took a long time to dry,) not a big problem though.
In any case, I would definitely recommended it.

Resposta da Captain Pup's
Onze hond heeft de deken onmiddellijk in beslag genomen. De bank blijft schoon en onze Sinne is volkomen relaxed.
Ik heb het idee dat de rol eraan geborgenheid geeft.

Resposta da Captain Pup's
My little princess always has high standards. This dog bed (Captain’s pups) was an immediate success!

Resposta da Captain Pup's
Je voelt de stiksels aan het eind, tussen het platte stuk en het opstaande stuk. Het lijkt alsof er op sommige plekken ook soort van openingen zitten al is dat nog niet zo.

Resposta da Captain Pup's
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.